- 9 Eylül 2014
- 548
- 520
- 103
- Konu Sahibi assyrantas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah ne güzel uzamış saçların, çok da sağlıklı görünüyor canım8.hafta da tamamdir. cizgili bluzum yanimda degil mecburen bu sekilde cektim. simdi 2 hafta ara verecem. 23 aralik kurun ikinci 8 haftalik bakimina baslicam
uzama var degil mi cok mutlu oldum fayda gormeyenleri gorunce umudum kalmamisti acikcasiMaşallah ne güzel uzamış saçların, çok da sağlıklı görünüyor canım
Uzama var canım, maşallah saçlarına, bundan sonra çok daha hızlı ilerleme görürsün, o südyen çizgisini bir kere aşınca gerisi çok hızlı uzuyor zaten :)uzama var degil mi cok mutlu oldum fayda gormeyenleri gorunce umudum kalmamisti acikcasi
cok heyecanlandim simdi :) tesekkur ederimUzama var canım, maşallah saçlarına, bundan sonra çok daha hızlı ilerleme görürsün, o südyen çizgisini bir kere aşınca gerisi çok hızlı uzuyor zaten :)
tesekkur ederimSaçlarınız cok hos :)
tesekkur ederim saclariniza iyi gelen bir bakimi devamli yaparsaniz fayda gorebilirsiniz. sac yapisi belki degismez ama daha saglikli hale gelirlerçok sağlıklı uzamış saçlarınız ne güzel ama belli ki köklerden sağlam zaten yapısı sağlıklı yani :)
benim incecik telli saçlarımda uzuyor ama çok zayıf görünüyor tel tel hiç sevmiyorum.
kullanmadığım bişi kalmadı soğanmış zeytinyağıymış daxmış.... neler neler yok olmuyor ince tel daha da inceliyor uzadıkça
Evet uzama bence çok net :) maşallah saçlarınız çok güzelikinci tur 4.hafta sinemaki sonucu :) uzamis mi kizlar ?
Maşallah çok güzel uzamış saçlarınız.soğan suyu ve sinemaki çok güzel uzatıyor.bende bu iki bakımı aynı anda kullanıp belime kadar uzatmıştm. tabiki sizin gibi uzun vadede kullanmak lazım sonuç alabilmek için.uzatmak istediğiniz boya kadar devam edin.daha sonrada bırakırsınız bıraksanız bile uzamaya devam ediyor.sinemakinin öyle bir özelliği var.ikinci tur 4.hafta sinemaki sonucu :) uzamis mi kizlar ?