• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri su saçlarını uzatıyor ( fotografli )

Yok canım soğan kürü denemedim, saçım aksine yağlı, nerdeyse her sabah yıkamam gerekiyor,
aklımda hindistan cevizi yağı var, baya şifalıymış saç için onu düşünüyorum, dipler tepki verebilir büyük ihtimal ama boyuna ve uçlara sürerim.

Yalnız sirkeyi kesinlikle deneyin, ben 500ml lik su şişesinin içine çeyrek çay bardağı sirke ve kalanına da ılık su ekliyorum, banyodan çıkmadan önce kafama masaj yapa yapa döküyorum gıcırdıyor resmen, yumuşacık oluyor. Kuruduğunda da çok güzel parlıyor

Bu arada ev yapımı sirke kullanıyorum canım
ev yapimi sirkemiz yok hazirlar ise yaramaz mi ?

ev yapimi sirkemiz yok hazirlar ise yaramaz mi ?
Ev yapımı yoksa da hazır sirkelerin biraz daha kaliteli olanlarını kullanabilirsin, şişenin dibinde tortu ya da sirke anası varsa o sirke organiğe yakın demekmiş o şekilde ayırt edebilirsin sanırım. Hazır sirkeyle hiç denemedim ama canım belki deneyen varsa tecrübesini paylaşır

Ev yapımı yoksa da hazır sirkelerin biraz daha kaliteli olanlarını kullanabilirsin, şişenin dibinde tortu ya da sirke anası varsa o sirke organiğe yakın demekmiş o şekilde ayırt edebilirsin sanırım. Hazır sirkeyle hiç denemedim ama canım belki deneyen varsa tecrübesini paylaşır
hazır sirke kullanan bir arkadaşım aynı yumuşatma etkisini gördüğünü söyledi şimdilik evdeki hazır sirkeyle idare edebilirim :) elma sirkesinin uzatma etkisi var mı ?

hazır sirke kullanan bir arkadaşım aynı yumuşatma etkisini gördüğünü söyledi şimdilik evdeki hazır sirkeyle idare edebilirim :) elma sirkesinin uzatma etkisi var mı ?
Uzatma etkisini bilmiyorum ama saç derisini temizleyip nefes almasını sağladığı için kan dolaşımını olumlu etkilediğinden faydası vardır diye düşünüyorum :)

selamlar :) yogun bakimdan dolayi sac dokulmesi yasadigim icin ara vermistim. bu hafta bir sonraki yikamadan itibaren tekrar basliyorum. cam terebentinli restorex ve sogan suyu uygulamalarina devam edicem ancak dax bir sure kullanmasam iyi olur diye dusunuyorum. haftada iki gun uygulayabilecegim bir formul ariyorum onerileriniz var mi ?

selamlar :) yogun bakimdan dolayi sac dokulmesi yasadigim icin ara vermistim. bu hafta bir sonraki yikamadan itibaren tekrar basliyorum. cam terebentinli restorex ve sogan suyu uygulamalarina devam edicem ancak dax bir sure kullanmasam iyi olur diye dusunuyorum. haftada iki gun uygulayabilecegim bir formul ariyorum onerileriniz var mi ?
Canım üzüldüm dökülmesine :( dilerim bir an önce düzelir.

Ben sadece zeytinyağı ve hindistan cevizi yağını ısıtıp sürüyorum saçıma fazla yormuyor diye düşünüyorum, haftada iki kez ancak yapabiliyorum zaten ama iyi geliyor bana.

Canım üzüldüm dökülmesine :KK43: dilerim bir an önce düzelir.

Ben sadece zeytinyağı ve hindistan cevizi yağını ısıtıp sürüyorum saçıma fazla yormuyor diye düşünüyorum, haftada iki kez ancak yapabiliyorum zaten ama iyi geliyor bana.
ne zamandir yapiyorsunuz ? farkedilir bir uzama var mi ?

Her seferinde ölçecem diyorum öncesini sonrasını ama bebekli kadın olarak anca bu kadar yetişebiliyorum:( ama uzadığına eminim

Her seferinde ölçecem diyorum öncesini sonrasını ama bebekli kadın olarak anca bu kadar yetişebiliyorum:KK43: ama uzadığına eminim
fayda gormene sevindim :) zeytinyagi bu is icin birebir zaten ben dax in icine katip kullaniyordum denemeye deger. annem ve teyzelerimin gencliklerinde saclari kalcalarina kadarmis eski fotolara hayran bakiyorum :) anneannem zeytinyagiyla bakim yaparmis hem kendine hem cocuklarina. ayrica birayla saclarini yikadiklarini da soyluyorlar yumusacik oluyormus. yarin hindistan cevizi yagi alip bakima yeniden baslayim 2 ay araliksiz uygulayip yeniden nadasa birakacam :)

merhaba tekrardan bir suredir sac uzatma adina bisey yapmadim ama b12 eksikligim cikinca dodex igne vurulmaya basladim. saclarimi uzattigini dusunuyorum

2 ay once sac kiriklarimi aldirdim haliyle birazcik kisalmisti.

neyse...bugun sinemaki kurune basladim. sinemaki otu bemiks ampul bepanthen ampul evigen ampul tatli badem yagi cam terebentin yagi ve zeytinyagiyla yapilan bir karisim.

sac boyum bu sekilde bakalim 1 ayda sonuclar nasil olacak

Eklentiler

• Screenshot_20171014-203009.png
    Screenshot_20171014-203009.png
    201,3 KB · Görüntüleme: 177
dün 2.kürü yaptım. internette saçları çok kuruttuğunu döktüğünü ve kötü koktuğunu yazmışlar bol bol. ilk kürden beridir saçlarım çok yumuşadı parladı dökülmesi azaldı ve koku falan kalmıyor. ben kürün bu özelliklerini çok sevdim bakım olarak çok yaradı inşallah uzatma yönünden de faydasını görürüm. sinemaki kürüyle saçlarını uzatmış olan var mı aramızda ?

dün 2.kürü yaptım. internette saçları çok kuruttuğunu döktüğünü ve kötü koktuğunu yazmışlar bol bol. ilk kürden beridir saçlarım çok yumuşadı parladı dökülmesi azaldı ve koku falan kalmıyor. ben kürün bu özelliklerini çok sevdim bakım olarak çok yaradı inşallah uzatma yönünden de faydasını görürüm. sinemaki kürüyle saçlarını uzatmış olan var mı aramızda ?
bemiksin kokusunu almiyormusunuz ben.cok rahatsiz olmazdım ama cevrem benden uzak dururdu :) aklima tek bir.secenek geliyor saclarin bakima aç :)) hayırlı olsun topiginiz bu arada

bemiksin kokusunu almiyormusunuz ben.cok rahatsiz olmazdım ama cevrem benden uzak dururdu :) aklima tek bir.secenek geliyor saclarin bakima aç :)) hayırlı olsun topiginiz bu arada
tesekkur ederim :) birkac aydir bakim yapmiyordum malum yaz mevsimi hergun yikanma vs saclarim ister istemez kotu etkilendi. bemiksin kokusu ertesi gune hic kalmiyor cok da korkarak yaptim ozellikle de haftasonunu bekledim o kokuyla dolasmayim diye ☺ siz bu kuru denediniz mi ?

tesekkur ederim :) birkac aydir bakim yapmiyordum malum yaz mevsimi hergun yikanma vs saclarim ister istemez kotu etkilendi. bemiksin kokusu ertesi gune hic kalmiyor cok da korkarak yaptim ozellikle de haftasonunu bekledim o kokuyla dolasmayim diye ☺ siz bu kuru denediniz mi ?
denedim ama sadece 4 sefer :))) esim cok rahatsiz oldu kokudan kuru birakincada 1 ay kokusu cikmadi sacimdan gecen yaz şampuana bemiks ekledim ama biberiye yagida ekledim sifir kokuydu biberiye yagi baya bastirmisti kokusunu

denedim ama sadece 4 sefer :))) esim cok rahatsiz oldu kokudan kuru birakincada 1 ay kokusu cikmadi sacimdan gecen yaz şampuana bemiks ekledim ama biberiye yagida ekledim sifir kokuydu biberiye yagi baya bastirmisti kokusunu
gercekten enteresan ☺ havalar sogudugu icin mi koku yapmiyor acaba. peki 4 hafta sonunda uzama oldu mu saclarinizda ?

gercekten enteresan ☺ havalar sogudugu icin mi koku yapmiyor acaba. peki 4 hafta sonunda uzama oldu mu saclarinizda ?
sanmıyorum ben en cok verimi yag bakimlarindan aldim.4 haftadan sonra 15 tatil icin ailemin yanina gitmiştim ve hic bakim yapmadim bir uzama kaydedememistim

dun sinemaki kurunun 3.haftasini yaptim :) bakim etkisinden fazlasiyla memnunum uzama icin de 5.haftada tekrar karsilastirma yapacam

Eklentiler

• Screenshot_20171029-144340.png
    Screenshot_20171029-144340.png
    198,4 KB · Görüntüleme: 131
  • Screenshot_20171029-144347.png
    Screenshot_20171029-144347.png
    220 KB · Görüntüleme: 152
Back