• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri su saçlarını uzatıyor ( fotografli )

assyrantas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
548
520
103
merhaba arkadaslar. 2016 ocak ayinda girdigim buyuk bunalim tabi ki en cok saclarimi etkiledi. nerdeyse belime gelen saclarimi kulak hizasinda kestirdim ( arka erkek trasi onden uzun model ) beni gene bir telas sardi kilo verdim saclarim da uzasin istiyorum. mart ortasi sogan suyuyla basladim. 2 kucuk sogani dorde bolup 5 dk kaynattim dustan sonra durulama suyu olarak kullandim ardindan 1 saat sonra da bir sampuanla tekrar yikadim. nisan basindan itibaren bakimima dax supergroyu ve cam terebentini ekledim. haftada iki gun dax bakimi yapiyorum geri kalan banyolarda da sogan suyunu uyguluyorum bakalim yaza kadar nasil bir sonuc elde edecem. ilk fotograf ocak 2016 ya ait. son iki fotograf 1 hafta arayla cekildi. ilki 8 nisan ikincisi 14 nisan

Eklentiler

• Screenshot_20170416-183938.png
    Screenshot_20170416-183938.png
    146,2 KB · Görüntüleme: 755
  • Screenshot_20170416-184134.png
    Screenshot_20170416-184134.png
    220,7 KB · Görüntüleme: 745
  • Screenshot_20170416-184153.png
    Screenshot_20170416-184153.png
    224,4 KB · Görüntüleme: 728
Konunuz hayırlı olsun :KK16:
Daxin yaninda hindistan cevizi yağını da tavsiye ederim. Ben bu iki ürünle devam ediyorum bakimlara. Saclariniz güzel gözüküyor umarim uzar daha da güzelleşir:KK55:

Konunuz hayırlı olsun :KK16:
Daxin yaninda hindistan cevizi yağını da tavsiye ederim. Ben bu iki ürünle devam ediyorum bakimlara. Saclariniz güzel gözüküyor umarim uzar daha da güzelleşir:KK55:
cok tesekkur ederim :) yazmayi da unutmusum restorex de ekledim bakimima. daxin iceriginde hindistan cevizi yagi oldugunu saniyordum ama yeni aldigim kutuda goremedim. daxi zeytinyagiyla beraber uyguluyorum hindistan cevizini de mayistan itibaren ekleyebilirim. biri yazmisken sorayim :) son iki fotograf arasinda fark var mi ? sadece 1 hafta arayla cekildi benim gozume de uzamis gibi geldi ama aile icinde uzamis diyen var yok ayni diyen var :) disardan bir gozun gorusune ihtiyac duyuyorum su an

cok tesekkur ederim :) yazmayi da unutmusum restorex de ekledim bakimima. daxin iceriginde hindistan cevizi yagi oldugunu saniyordum ama yeni aldigim kutuda goremedim. daxi zeytinyagiyla beraber uyguluyorum hindistan cevizini de mayistan itibaren ekleyebilirim. biri yazmisken sorayim :) son iki fotograf arasinda fark var mi ? sadece 1 hafta arayla cekildi benim gozume de uzamis gibi geldi ama aile icinde uzamis diyen var yok ayni diyen var :) disardan bir gozun gorusune ihtiyac duyuyorum su an
Canim tam adamına sordun çok dikkatsizimdir ben kolay kolay farkedemem boyle seyleri:KK48:
Ama bundan sonraki süreçte çizgili bir seyler giyersen ve oyle fotograf cekilirsen farki daha net gorursun canım ben oyle yapıyorum.

Dipnot: restorexi 1 aydir kullaniyorum icine de cam terebentin ekledim cok memnunum daxi falan hemen arindiriyor yumusatiyor saçlarımı ve uzatiyor da sanirim:21:

Canim tam adamına sordun çok dikkatsizimdir ben kolay kolay farkedemem boyle seyleri:KK48:
Ama bundan sonraki süreçte çizgili bir seyler giyersen ve oyle fotograf cekilirsen farki daha net gorursun canım ben oyle yapıyorum.

Dipnot: restorexi 1 aydir kullaniyorum icine de cam terebentin ekledim cok memnunum daxi falan hemen arindiriyor yumusatiyor saçlarımı ve uzatiyor da sanirim:21:
ben de ayni bu sekilde kullaniyorum yeni basladim gerci :) yalniz sogan suyunun en yipranmis saclari bile canlandirip yumusattigina birebir sahit oldum. hepsi ayni anda illa ki yarar saglayacaktir.

ben de ayni bu sekilde kullaniyorum yeni basladim gerci :) yalniz sogan suyunun en yipranmis saclari bile canlandirip yumusattigina birebir sahit oldum. hepsi ayni anda illa ki yarar saglayacaktir.
Soğan suyunu uzun süreli olmasa da bir ara kullanmıştım ama etkisini goremedim sizde işe yaradi mi ? Nasil kullandiniz?

Soğan suyunu uzun süreli olmasa da bir ara kullanmıştım ama etkisini goremedim sizde işe yaradi mi ? Nasil kullandiniz?
yukarda anlattigim gibi sogani dorde bolup 5 dk kaynattim dusta son su olarak sacima doktum. 1 saat sonra da bir sampuanla daha yikadim. uzatma konusunu henuz bilemiyorum 1 ay oldu ancak ama cok yumusatti saclarimi. annemin de saclari cok sert kabarik onun saclarini bile yumusacik yapti. herkeste ayni etkileri gosterir mi bilemiyorum ama biz memnun kaldik

konudaki ilk fotofragi 5 nisanda cekilmistim bildirimi dun yapacaktim ama unuttum. restorex dax supergro sogan suyu ve cam terebentin bakimlarina devam ediyorum. dax mi dokuyor yoksa mevsim gecisinden mi bilmiyorum ama banyoda saclarim fena dokuluyor. bakimlara iki hafta ara vermeye karar verdim. 2 hafta dinlendirdikten sonra ayni bakimlara 2 ay daha devam edip sonra baska seyler denemek istiyorum.iki foto ayni anda cekildi kirmiziliyi ilkiyle karsilastirmak icin giydim bundan sonra olcumlerde cizgili bluzu giyecem

Eklentiler

• Screenshot_20170506-215958.png
    Screenshot_20170506-215958.png
    158,9 KB · Görüntüleme: 243
  • Screenshot_20170506-220157.png
    Screenshot_20170506-220157.png
    172,2 KB · Görüntüleme: 238
konudaki ilk fotofragi 5 nisanda cekilmistim bildirimi dun yapacaktim ama unuttum. restorex dax supergro sogan suyu ve cam terebentin bakimlarina devam ediyorum. dax mi dokuyor yoksa mevsim gecisinden mi bilmiyorum ama banyoda saclarim fena dokuluyor. bakimlara iki hafta ara vermeye karar verdim. 2 hafta dinlendirdikten sonra ayni bakimlara 2 ay daha devam edip sonra baska seyler denemek istiyorum.iki foto ayni anda cekildi kirmiziliyi ilkiyle karsilastirmak icin giydim bundan sonra olcumlerde cizgili bluzu giyecem
Başlangıçtaki duruma göre baya yol katetmişsin canım,

Ben doğumdan sonra saçlarımı omuz hizasından biraz daha kısa kestirmiştim, saçlarım eskiden çok uzundu,
Şimdi yeniden saçlarım uzasın istiyorum, aslında hızlı da uzuyor ama saç derimin bakımlara tepkisi var :( bakım namına sürdüğüm şeylerden sonra kafamda dev sivilceler çıkıyor...

Bu arada uzun süren saç bakımları saç derini yormuş olabilir, saç derini kalıntılardan temizlemek ve kan dolaşımını hızlandırmak için son durulama suyunu sulandırılmış sirke ile yapmanı tavsiye ederim, kuruyunca koku falan kalmıyor ve saç derisi gerçekten nefes alıyor saçlar yumuşacık oluyor. Saç derimin tepki vermediği tek şey bu zaten :|

Başlangıçtaki duruma göre baya yol katetmişsin canım,

Ben doğumdan sonra saçlarımı omuz hizasından biraz daha kısa kestirmiştim, saçlarım eskiden çok uzundu,
Şimdi yeniden saçlarım uzasın istiyorum, aslında hızlı da uzuyor ama saç derimin bakımlara tepkisi var :KK43: bakım namına sürdüğüm şeylerden sonra kafamda dev sivilceler çıkıyor...

Bu arada uzun süren saç bakımları saç derini yormuş olabilir, saç derini kalıntılardan temizlemek ve kan dolaşımını hızlandırmak için son durulama suyunu sulandırılmış sirke ile yapmanı tavsiye ederim, kuruyunca koku falan kalmıyor ve saç derisi gerçekten nefes alıyor saçlar yumuşacık oluyor. Saç derimin tepki vermediği tek şey bu zaten :|
aslında sadece 2 aydır bakımları yapıyorum ama banyoda saçlarımın tutam tutam dökülmesi beni çok korkuttu. kuruyken o kadar dökülme yok bakımlardan sonra öyle oluyor. sirkeyi şu dinlenme süresince yapayım. dökülmeye rağmen uzama hızı çok güzel sadece 2 ayda sırtıma değmek üzere saçlarım çok mutluyum :) soğan suyunu denediniz mi ? saçlarınız kuruysa yağ bakımlarından sonra fazla durulama ters tepiyor olabilir

aslında sadece 2 aydır bakımları yapıyorum ama banyoda saçlarımın tutam tutam dökülmesi beni çok korkuttu. kuruyken o kadar dökülme yok bakımlardan sonra öyle oluyor. sirkeyi şu dinlenme süresince yapayım. dökülmeye rağmen uzama hızı çok güzel sadece 2 ayda sırtıma değmek üzere saçlarım çok mutluyum :) soğan suyunu denediniz mi ? saçlarınız kuruysa yağ bakımlarından sonra fazla durulama ters tepiyor olabilir
Yok canım soğan kürü denemedim, saçım aksine yağlı, nerdeyse her sabah yıkamam gerekiyor,
aklımda hindistan cevizi yağı var, baya şifalıymış saç için onu düşünüyorum, dipler tepki verebilir büyük ihtimal ama boyuna ve uçlara sürerim.

Yalnız sirkeyi kesinlikle deneyin, ben 500ml lik su şişesinin içine çeyrek çay bardağı sirke ve kalanına da ılık su ekliyorum, banyodan çıkmadan önce kafama masaj yapa yapa döküyorum gıcırdıyor resmen, yumuşacık oluyor. Kuruduğunda da çok güzel parlıyor

Bu arada ev yapımı sirke kullanıyorum canım

Back