Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Şu sacımın haline bakın çıldırcam

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
canım çok geçmiş olsun... özelinden sana mesaj attım işine yarayacağını düşünüyorum verdiğim bilginin

geçmiş olsun canım
çok üzüldüm gerçekten
inşallah düzelir

canim benim gecmis olsun rabbim sifani versin tez zamnda bak canim benim abiminde saclari döküldü hic kalamdi saci gidip kazdrdi daha kötü oldu herkes gülüyordu bunun düzelmez diodu yigenlerim bile abimin sacina baktgnda abim sinir olurduu benm dügünmde yazik sac yoktu yer yer döklmüst belli ediodu ama abimde gtti igne yaptrdi kafasina ilac kullandi eczanede özel ilac yaptrdi hic faydasi olmadi kremler falan hap hic fayda etmedi tabi mutlka etmistr ama abim son olarak sarimsagi annem dövüyordu bir güzel yatrken abimin basina uyguluyordu ve 2 ay icinde abimin saclari masallah bir gürlesti ben bunu biliom canim ya inslh faydasi olur......

çok geçmiş olsun.yılmayın çareler tükenmez.bir çaresi vardır mutlaka.kendinizi çok salmayın,bigün saçlarınıza kavuşucaksınız.ve stres yapmayın.stres sinirlilik çok kötü birşey.

canım senin için bilgi toplamaya çalıştım googledan belki faydasını görürsün.ama kendini salmazsan gerçekten kavuşursun saçlarına üzülme.en yakın zamanda kavuşman dileğiyle.

Alıntıdır:
Saç Kıran Olan hastalar kesinlikle Endişe yok
Benim 28 yerimde vardı hepsi metal para büyüklügünde. Aynaya bakmaya korkuyordum toplumdan soyutlamıştım iyice kendimi ve 'Saçkıran hastalıgı sonrasında önlem alınmazsa saç birdaha çıkmaz' sözü iyice korkutmuştu beni Ne yapacagımı bilmiyordum tabi ibrahim beyle tanışana kadar...
Sayın ibrahim Gökçek bey sayesinde Gökçek ikisiri ve çayı ile bir adet bile kalmadı artık eski saçlarıma kavuştum hemde çok daha gür Artık çekince bile saçlarım dökülmüyor
Şuymuş buymuş inanmayın. Gökçek iksiri Kan Çayı bu ikiliden vazgeçmeyin.
İbrahim bey'e burdan teşekkürlerimi iletmeyi bir borç bilirim.
Hepinize saglıklı günler.
Saygılarımla... Alıntıdır.

doktortakma diyor unut kımseye gösterme aynaya bakma dıyor olmuyor sacımıtaraken kafamı kaşırken elime geliyor bıktım usandum bıgun oturup kendımı tavuk gıbı yolcam hele koaföre gıtıgımde sacımı keserken acırcasına baktıklarını aynadan cok gordum baskasına gostermeme cabama karsı kayınvalidemin üzüldügünü hisetmekve yıgenımın teyze sen kel olmusun deyısı babamın ilk gördügümde kızım neoldu sana böyle demesi çok acı verici takma olmuyor senağlamasenağlama

ah canım yaa geçmiş olsun... sanırım kapalıymışsın, saçların hava alamayınca daha çok dökülür. sık sık havalandır ve başını çok sıkı bağlamamaya çalış canım... saçını kısa kestir ve üniversite hastanelerine başvur bence...

Canım, yaklaşık 7-8 ay önce bende çektim. mirmirmirmir Özel hastahaneler, doktorlar ama nafile. Yakaladığımda 25 kuruş büyüklüğündeyken, en son 1 ytl nin 3 katı gibi olmuştu. Hatta burda bi konum bile var. Sana benden tavsiye, ilaçlar falan banada yaramadı. 3Kez doktora gittim. haftalarca ilaç kullandım. Ama hiç bir işe yaramadı. En sonunda eşim, O alanı hafif iğneyle kanatıp, Tuzlu sarımsak sürdü. Biraz canın yanabilir. Ben 15 dakika kadar ağlamıştım. Birkerecik yaptık. Allahıma şükür, şuandaki saçların uzunluğu serçe parmağam kadar. Genede sen bilirsin ama, bende koca karı ilacı işe yaradı. :lepi:

Ah canım benim yaa doktorlara gitmişsin eminim her şeyi uygulamışsındır. Şifa diliyorum sana. Sarımsak kullandım diyorsun ama nasıl kullandın, ben de yeni saçlarımın çıkmasını sarımsağa borçluyum. Umarım şifa bulursun tatlım, kafana taktıkça daha kötü dökülüyor sen de biliyorsun, rahat ol biraz, çook zor biliyorum ama başka çaremiz yok a.s.

cnm çok geçmiş olsun ya sarımsak sürsen elimden bişi gelse ama moralini yüksek tut çok alakası war tamammı üzme kendini sakın:teselli::teselli:

Öncelikle geçmiş olsun tesadüf msjınızı gördüm üzülmeyin geçer benim eltiminde aynen sizin gibiydi hatta dahada büyük büyüktü ilaç kullanıyordu o bölge geliyor başak tarafı oluyordu o sarmısak kullandı hatırladığım kadarıyla sarmısakla ovardı kanatırcasına şimdi gayet normal hiçbirşeysi yok benden on yaşta büyük gayet sık güzel saçları var

sarımsak surdum ama oyle kanatmadan ben jıletle kazıyıp surmuştum bır kere doktor kızdı koklere zarar verıyorsun oynama dıye bende sacıma elsurmeye korktum ama cogunlugunuz oyle diyorsunuz sonuçta hep oıumlu olmuş tekrar denicem kanatarak yapcam :1hug: yanımda oldugunuz hepinize tesekurederim yarın baslıcam sonucları yazarım a.s.

ya benimde saçlarım gerçekten çok dökülüyo lütfen cewap yasın priorin kapsül aldım kullananlarda etkisini nezmandan sonra gösterdi lütfen cewap yasın cıldırcam saç teli görmekten yalvarıırm

saç kıran ne bilmiyorum ama benim erkek arkadaşımda da elimi attığımda saçına en az 3 5 tel gelirdi bioxcin o anda hemen alacağımız bişey değildi bioblas aldıkk yeni çıktı sayılır dökülme durdu baya baya şimdi çeksemde dökülmüyor ama düzenli kullanım şart haa çıkarıyor mu saçı tekrar bilmiyorum kullanalı daha 2 3 ay oluyor...

Stresten dolayi bu sekilde oldugunu dusunuyorum.. babamdada olmustu ama doktorun verdigi ilacla duzelmisti. Kafana bence bisey uygulama, duzenli uyu ve yedigin seylere dikkat et. Problemlerin her neyse onlari bi sureligine kafana takma olurmu.

üzüntü sıkıntı kuruntu dert keder stres bunalım depresyon bunlardan uzak durmak gerekio takmamak gerekio herkes dio bizde bilioruz bunları uygulamak zor zaten takma demekle olmuo allah beterinden korusun kardeş en kısa zamnda acil şifa versin dualarını duysun inş bol saçlı günler

sarımsak yağı iyi geliyor aslında ama siz faydasını görememişsiniz
Allah acil şifalar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…