• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Şu sacımın haline bakın çıldırcam

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
tatlım bu meret bi kere musallat oldumu tedavisi çok zaman alıyor özelliklede psikolojik olarak çok yıprattığından dahada zorlaşıyor herşey..daha önce başka bi konudada yazmıştım.bu durum bendede oldu ama tek bir bölgeyle kaldı erken farkettik hemen tedavi oldum ama sürekli stres halinde olduğumdan yeniden dökülüyordu,sen farketmesende kafan bişeye takılıyor demekki.gerçekten saç konusunda uzman bir dermatolog ile görüşmelisin bence.zaten saç için verilen ilaçların yanında birde sakinleştirici veriyorlar yoksa sürekli düşünmekten tekrar dökülüyor.iyileşmeye bi başlasın hızla eski haline dönüyor zaten..saç derisinin altına enjekte edilen ilaçlar var..hap şeklinde alınca biraz uzuyor tedavi ama iğne vurulunca daha çabuk sonuç alınıyor onu bi araştır derim.geçmiş olsun.

yaz basında igne yaptırdım kortizonlu igne sac derime enjekte ettiler cok acı verici doktora ikikez yaptırdım ckmıştı şimdi tekrar dokuldu ikiknci bebegi düsündügüm için ilac kullanmıyorum hamile kalırsam diye bukadar uzun süre neden boyle oldu nezaman eskı halime doncem cok guzel saclarım vardı uzun kalın telli cok gurdu bır teli zorla koparırdım senağlama

gecmis olsun canim, Allah acil sifalar versin...lisedeyken benimde aynen böyle olmusdu...hatta benim arkalardandi ben bile kesfetmemisdim... bi gün banyo yaptikdan sonra sacimi ikiye ayirip belik örmüsdüm... kiz kardesim fark etmisdi...abla kafanin arkasinda sac yok dökülmüs diye.... ben sok gecirdim tabii ve ertesi gün doktora gittim... dedi ya birseye cok üzülüyorsun yada cok stress desin... o siralarda hakkaten bi konuya cok üzülüyordum ve derslere cok yogun calisiyordum...

sonra bi ilac verdi..tabii adini hatirlamiyorum simdi... onu sabah-aksam kullanip masaj yapiyordum... sonra gecdi... halen ara ara anneme kontrol ettiririm ne durumda diye..

sen bi kan tahlili yaptir istersen..yada bilmiyorum önemli bi skintinmi var? bununda etkisi olur diye düsünüyorum..

Acil sifalar güzelim ;) a.s.

arkadaşım çok geçmiş olsun benim eşimde de olmuştu biz de sarımsakla geçirdik.Ancak nasıl sürüyosun bilmiyorum da bize kanatana kadar dediler,çok aşırı bastırın demişlerdi bir de öyle dene istersen.

canım bide aktara git benim kuzenimde böyle olmuştu hiç bi doktor fayda etmedi aktardan bi karışım almıştı o iyi gelmişti bi aktara git sor istersen nasılsa herşey bitkisel yan etkiside olmaz...geçmiş olsun....

geçmiş olsun canım. arkadaşlar hep yazmış bende yazayım. benımde ablamın 5 yaşlarındayken olmuş boyle. annemler doktora göturmuş.ama daha sonra sordugumda sarımsak surmuştuk oyle geçti ancak demişti. sende mutlaka surmuşşundur. ama surmeden önce kanatmak gerekli jiletle yada ıgneyle o bölgeyi.yaralanan deri kendini hemen duzeltmek için ugraşıyormuş daha hızlı etki etmesi için. bırde zaten kapalıyım dıyorsun ama umarım saçın guneş goruyordur. evin içinde açıyorum demişşin arada balkona çık gneş alsın kafa derın. ve saçını kısacık kestır bence canım .tedavını uygulamak hem daha klay olur hemde saçlarının döküldüğünü görup uzulmezsin.

bu sorun stresten kaynaklanır diye biliyorum kendini rahatlatmaya çalış dengeli beslen ve vitamin kullan hatta en iyisi bir uzmanla görüş bilgi al.ama dökülen saçlarının yerine yenisi gelecek bir arkadaşın başına gelmişti oradan biliyorum.geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsın umarım...

off canim yaa nedir bu buzlerdeki sac problemleri.insani bunalima düsürüyor valla.cok gecmis olsun.insallah kisa zamanda faydasini görecek bir care bulursun ne diyeyim keske elimizden daha fazlasi gelse arkadasim.zor günlerde karsilikli yardimci olabilsek hepimiz birbirimize.ALLAH acil sifalar versin ins.sabret kendini fazla yipratma.

çok çok geçmiş olsun canım ya.böyle herşeyi takmakla olmaz.gerçi artık bişeye üzülmedigini mutlu oldugunu belirtmişsin ama olsun eskiden kalmıştır bu sana.ben mesela çok sorun yasadıgımız günlerde bile uyku problemim olmamıştı.herşey düzeldi çok iyi şimdi ama bende uykuzusluk bırakmıştı bi ara.yani acısı sonradan çıkıyor.ALLAH bir çaresini verir inş tatlım benim.üzülme ve en başta yapman gereken geçecegine inanmak.ben senin için raştırma yapacagım söz.elime bir bilgi geçerse yazarım bu konuya.sabret.öptüm canım seni.

cok gecmis olsun.üzüldügünü görünce icim ezildi valla.bende sarimsak duymustum.insallah faydasi olur.üzülme insallah gececektir,sevgiler,öptüm..a.s.

benim kardeşiminde böyle olmuştu... dr gitti düzeldi canım ... istersen kardeşime ulaşabilirsin.. burda üye kendisi denef72 belki sana faydası gelir ... yardımcı olacağına eminim.. geçmiş olsun...

CoK GeCMiS oLSuN BeNDeDe SoN DeReCe SaC DöKüLMeSi VaR aYNeN NaPTiYSaM DüZeLMio :çok üzgünüm: YiLaN YaGSi aLDiM oDa CoK DöKTü aRa VeRDiM DöKüLMeLeR aRTiNCa BuGüN YiNe BaSLaDim BaKaLiM Bu SeFeR DvM eTCeM BiDe BeNDe GuaTir, DeMir Ve KaN eKSiKLiGi VaR DaHa YaSiM 20 aMa KaFaYi YeMis DuRuMDaYiM PiSiKoLoJiM TüMDen aLT üST oLDu senağlama

iNs eN kiSa ZaMaNDa CaGReSiNi BuLuRSuN

Çok geçmiş olsun, inşallah şifa bulursun.
Benim eşiminde başına gelmişti çok sıkıntılı olduğu bi dönemde. Doktorların verdiği ilaçlardan bir fayda göremedik. Şampuan ve losyon vermişlerdi. Sonra eş dost sarımsak önerdi. Bölgeyi bir bez parcası sürerek tahriş ediyorsun sonra sarımsağı sürüyorsun. İşe yarıyordu ama canı yanıyordu.
Bi gün aktara gittim anlattım sorunu. İçinde yine sarımsak olan ancak başka yağlar falanda olan bi karışım verdi. Sabah akşam uygulamamızı söyledi. Bu karışımı bi kaç kere sürünce saç çıkmaya başladı. Canıda yanmadı hiç değilse. Sende bi aktara danış istersen.

canım çok geçmiş olsun tabiiki ilk çare doktor ama saçkırana benziyo erkeklerde genelde çok oluyo bi arkadaşımdan duymuştum erkeklere böyle olunca berberde yaktırıyoruz orayı demişti yalnış hatrlamıyorsm sonra düzeliyo demişti yakmaktaki amacı tam bilmyorum nasıl bişe gerçi eşin sana bahsederdi ama sen yinede etrafındakiler bi sor derim ben

cnm önce geçmiş olsun
sana faydası olur mu bilmiyorum ama ROGAİNE diye bi ilaç var.yurt dışından getirtiyo eczaneler.fiyatı 130 ytl ama üç ay gidiyo.sprey şeklinde
sabah akşam sıkıyosun diplere yediriyosun. bunun kolaylığığı yıkamıyosun sora
en az 6 ay kullanmak gerekiyomuş
ama erkekler için olanı daha etkili bu yüzden saç çıkartıcı etkisi var
tabi önce sen psikolojik yardım da al ama bu ilaçla en azından kalanları kurtarırsın umarım

aynisi annemin de basina geldi, stres kaynakli, uzuntusu duzeldikten bir iki ay sonra cikmisti saclari, simdi yine bir suru sey ust uste geldi yine dokulduler obek obek, canim psikolojini duzeltmen cok onemli

Canim öncelikle gecmis olsun!!:teselli:

Bilmem bir faydasi olurmu ben duydugma göre Sackiranin en büyük devasi

Sari zirnik ile vazelin merhem gibi yapilip sac kiran olan yerlere sürülecekmis....a.s

En iyi ilac buymus.....Sifali bitkiler kitabindada okumustum...:kahve:

ah canım çok üzüldüm ya, 15 yıl önce tırnak büyüklüğünde benimde olmuştu günde 1 defa sarımsak sürdüm 7 gün boyunca, sonra hemen çıkmıştı, sakın stres yapma o zaman daha da artıyo, ama çözümü vardır mutlaka

canım öncelikle geçmiş olsun.bendede saç dökülmesi var hatta saçımın tepesi açılmaya başladı.ben doktora gittim kansızlık ve tiroid rahatsızlığım çıktı.şimdi tedavi görüyorum saç dökülmelerim durmadı ama o açıklıkta daha fazla artmadı.şimdi bende kara kara nasıl kapatırım o açıklığı diye düşünüyorum.seni çok iyi anlıyorum bu sefer üzüntülerin bitti ama şimdide saçına üzülüyorsun değilmi?çok zor bir durum inşallah geçer...

canım çok geçmiş olsun..... benim kızımda böle oldu dr HİPOKORT merhem verdi çok şükür işe yaradı.
sende eğer HİPOKORT kullanmadıysan dene derim
kolaylıklar dilerim canım

geçmiş olsun canımcım çok zor bi durum ama takma kadınlar her haliyle güzeldir ne var şimdi moda kızlar kafasını kazıtıpta geziyor

Back