Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Şu sacımın haline bakın çıldırcam

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

canım aynısı bende de oldu 1 aydır. sol tarafımda . doktora giitim bi ilaç enjekte edio enjekte ederken kanıo zaten,kafama tüylenmeler başladı daha 2, seansı yaptık. 2 tane daha yapcaz dedi ayda 2 kere uygulicak. bnce sende böyle bir doktora gitmelisin. birde en önemlisi moralini düzgün tut... stresten oluo tüm bunlar.

ilaçlar falan hikaye..
sen hiç bir şey yapmasanda zaten bir süre sonra oradan saçlar gelecek...
en iyi ben anlarım seni hemde en iyi...
bende yaşadım ve zaman zaman yaşıyorum aynı durumu....
başka bir konu altında uzun uzun anlatmıştım...

Son düzenleme:
LiL@ bilmez miyim ahh o saçkıran belası beni de mahvetti aylarca... ilaçlar da kortizon iğneleri de işe yaramıyor. senin tekrarlıyor mu canım, bende tekrar edecek diye ödüm kopuyor. strese bağlı olarak tekrar edebiliyormuş, ya da ağır rejimlerde filan...
bana işe yarayan bi-iki şey olmuştu, yüklü miktarda b vitamini gerek, sinir uçlarının çabuk yenilenmesi için. arı poleni + günlük bemiks gibi bir vitamin filan.. sinirleri de yatıştırıyor.
jilet yalnışlıkla derine girerse saç köküne zarar verebilir, ben keseyle üst deriyi iyice kanattıktan sonra sarımsak basıyordum. 2 kere saçlar çıkar gibi olup yeniden döküldü, hatta iyice büyümüştü artık alnımla birleşmek üzereydi. kortizon iğnesi, aktardan saçkıran için özel sirke ruhu... neler denemedim ki.
bu hastalık kendisi ne zaman isterse o zaman geçiyor ama iyileşmesini hızlandıran da b vitamini, sarımsak bir de stresten uzaklaşmak.

sarımsak ve kızdırılmış toplu igne sayesinde çözüm bulabilirsin. ilk önce igneyle kanatıcaksın sonra sarımsak sürüceksin ve bunu 1 hafa süre ile tekrarlıcaksın. bende yaptım tekrarladı ve doktoruma başvurdum Psoraks forte krem ve Dermovate saç losyonu kullanabilirsin.Sabahları losyonu akşamlarıda kremi sürebilirsin. Fakat krem leke bırakıyo kıyafetlerine dikkat etmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…