Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Şu sacımın haline bakın çıldırcam

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kulandım fayda etmedi canım evliyim 2-3ay kokusu gıtmedı kafamdan artık kocamdan utandım tıksınır dıye cekınıyorum o saolsun hiç bısey demedi ama ben cekiniyorum

hayatım,
sanırım birşeyleri stres yapıyorsun..
benim ablamda da olmuştu , doktor eczanede özel yapılan bir karışım verdi böye reçine gibi..
sorunları azalınca , bu karışımla birlikte saçkıran çözümlendi..
rahat ol , birşeyi kafana takmayerimseniben

canım çok üzüldüm ama kafana taktıkça daha kötü olur...stres yapma doktorların sölediklerinden de şaşma umarım düzelir

Çok geçmiş olsun en yakın zamanda şifa bulursunuz inşallah , 4 yıldır nedenini bulamamışsınız , acaba stres faktörlü bi rahatsızlık olamaz mı , doktora bunu sormuşmuydunuz? Bir de psikoloğa danışsanız bu durumla ilgili belki sıkıntınız derdiniz her ne var ise bi çözüm bulmaya olmadı moralinizi yüksek tutmanıza yardımcı olur en azından.
Moralinizi daha da çok bozmak istemiyorsanız güzel bir peruk beğenin ve alın , iyileşme tamamlanana kadar sizde biraz olsun huzurlu olursunuz , eşinizin ne güzel hiçbirşey söylememiş size destek olmuş bunu düşünün..
Birde dökülme sadece saçlarınızdamı acaba?
Yanlış anlaşılmasın başka bir tedavi görüyorsanız kullandığınız ilacın yan etkisidir kaşlar kirpikler de dökülür bunun için sordum.

eczaneden bı karışım verdı doktorum su gıbı kortizonlu kremler hatta igne vuruldum acık yerleresenağlama bayılcaktım cok canım yandı olucem sandım stresten dıyorlar doktorlar ben herseyı kafama takarım depresyon hapları kullandım tama zor gunler gecırdım ama allaha sukur mutluyum hersey guzel yuvam kızım ama neden hala dokuluyor yerlerde kıl gormekten bıktım:çok üzgünüm:

benim sacımda da baya bi dokulme vardı ama benimki vitamin eksikliginden kaynaklanıyodu haplarımı icmedim kılo alırım diye onun yerine priorin kapsul, sampuan bide yılan yagi kullandım. dokulmeler şükür ki durdu. sanada iyi gelirmi bunlar bilmiyorum ama bi dene istersen canım insallah kısa surede durur dokulmelerin

evet saçkıranın 1 numara nedeni aşırı strestir..kafanıza taktığınız yada sizi çok üzen bir durumdan kaynaklanıyor..bölgesel yere yapılan iğneler var cilt doktorlarıtarafından uygulanıyor..araştırma ve uygulama hastahaneleri,üniversite hastahanelerinde gösterin derim..geçmiş olsun.

psikologa gitmedim ama gitmeyi duşunüyorum sadece saclarımda dokulme var kapalı oldugum için peruk duşunmedim hiç evde acıyorum basımı

canım benim çok geçmiş olsun allah acil şifa versin inş

destekleriniz için coktesekkür ederim bana moral verdiniz sorunumu sizlerle paylaşmak iyigeldi sagoluna.s.:teselli:

canım benim sende sağol keşke elimizden daha fazlası gelsede yapabilsek
allahım inşallah hastalığına tez vakitte şifa verir

canım çok geçmiş olsun benimde çok dokulıyo ama bolgesel değil karışık seyreliyo biriyle tanıştım tıp son sınıfta okuyo stresten aynı senin gibi dokulmeler yaşamış eskişehirde erlamer güzellik salonu var erçin özüntürk araştır isterden etg tedavisi yapyo o kız oraya gitti tekrar gördüğümde 1 ayda saçlarım tekrar çıkmaya baişladı boşluklar kapandı diye cok sevinçliydi bi araştır canım umarım faydası olur benim bolgesel olmadığı için cesater edemiyorum birde aylı 190 ytl yı bulabiliyomuş

tatlım bu meret bi kere musallat oldumu tedavisi çok zaman alıyor özelliklede psikolojik olarak çok yıprattığından dahada zorlaşıyor herşey..daha önce başka bi konudada yazmıştım.bu durum bendede oldu ama tek bir bölgeyle kaldı erken farkettik hemen tedavi oldum ama sürekli stres halinde olduğumdan yeniden dökülüyordu,sen farketmesende kafan bişeye takılıyor demekki.gerçekten saç konusunda uzman bir dermatolog ile görüşmelisin bence.zaten saç için verilen ilaçların yanında birde sakinleştirici veriyorlar yoksa sürekli düşünmekten tekrar dökülüyor.iyileşmeye bi başlasın hızla eski haline dönüyor zaten..saç derisinin altına enjekte edilen ilaçlar var..hap şeklinde alınca biraz uzuyor tedavi ama iğne vurulunca daha çabuk sonuç alınıyor onu bi araştır derim.geçmiş olsun.

canım hiç üzülme benim anneminde oldu hemde ne olmak tepesi tam açıldı bir tek saç teli bile kalmamıştı avuç içi gibiydi aynı. eczane bi karışım yaptı verdi bütün saçları aynen yerine geldi. istersen sanada yaptıralım tabi sen bilirsin anneminde stresten demişti doktor... düşünürsen bana özelden msj at... sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…