psikologa gitmedim ama gitmeyi duşunüyorum sadece saclarımda dokulme var kapalı oldugum için peruk duşunmedim hiç evde acıyorum basımıÇok geçmiş olsun en yakın zamanda şifa bulursunuz inşallah , 4 yıldır nedenini bulamamışsınız , acaba stres faktörlü bi rahatsızlık olamaz mı , doktora bunu sormuşmuydunuz? Bir de psikoloğa danışsanız bu durumla ilgili belki sıkıntınız derdiniz her ne var ise bi çözüm bulmaya olmadı moralinizi yüksek tutmanıza yardımcı olur en azından.
Moralinizi daha da çok bozmak istemiyorsanız güzel bir peruk beğenin ve alın , iyileşme tamamlanana kadar sizde biraz olsun huzurlu olursunuz , eşinizin ne güzel hiçbirşey söylememiş size destek olmuş bunu düşünün..
Birde dökülme sadece saçlarınızdamı acaba?
Yanlış anlaşılmasın başka bir tedavi görüyorsanız kullandığınız ilacın yan etkisidir kaşlar kirpikler de dökülür bunun için sordum.
yaklasık 4yıldır sacım dökülüyor senağlamasac kıran bütün testler oldu birsey cıkmadı kullanmadıgım ilac gıtmedigim doktor kalmadı kel oldumsenağlama tam saclarım cıktı dıyorum gene dokuluyor bıktım artık:çok üzgünüm:bolge bolge kafamın her yeri böyle nezaman bıtcek bu 4yıl oldu nasıl gecer buu :1no2:senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?