Su orucu deneyenler

Irmak delena

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
4
0
32
selam, nasılsınız umarım iyisinizdir. Hanımlar, bu su orucunu deneyen var mı? Bilmeyenler hakkında çok kısa bir özet geçeyim, max. 25 gün boyunca uygulanılabilir bir diyet ve sadece su, saf su içerek beslenmelisiniz. Meyve suyu falan Asla olmaz adı üstünde su orucu. Internette biraz araştırma yaptım 25 gün denemiş 22 kilo vermiş bir adam çok şaşırdım üstelik hastaliklari olan, (böbrek, diyabet vs.) Hastalarına önerilmiyor ama bazen doktorların bile önerdiği bir diyet imiş.

* bende denemek istiyprum ama sizlere de bie danışmak isyedim sitede daha yeniyim merhabanızı alırım :)♡

K* eğer denersem size de güncel bilgileri yazarım♡

Merhaba ben geçen sene 10 gün yaptım ramazan ayında çok halsiz kalıyor insan son günlere doğru mide çok boş olduğu için sanırım sırt ve karın ağrısı oldu uyumakta zorlanıyordum yinede bırakmadım 8 kilo verdim sonrasında yavaş yavaş meyve suyu meyve yemekle başlıyorsun normal yemeye geçince bütün kilolar geri alındı sağlığıma bir katkısı oldu mu bilmiyorum çünkü belli bir rahatsizligim yoktu

hos geldin kas erimesi dersin buyuk ihtimalle. bu bahsettigin seyi eskiden hapishanelerde yaparlardi, dikkat cekmek icin, ölüm orucu. onda bile bu is doktor kontrolunde yapilip kimi vitamin ve ilaclar verilir olum orucu tutan kisiye. belli bir gunden sonra da ic organlarda geri donulmez hastalıklar oluşur. hayatimda okudugum en sacma kilo verme yontemi diyebilirim. eger hic bir sey yemeden bu sekilde yasayabilirim.diyorsaniz 20/4 fasting yapin. yani gunun 20 saati sadece su icin, 4 saati protein agirlikli beslenin. arastirin internetten birazcik isterseniz intermittent fasting diye

Bütün kiloların gerçekten geri mi döndü? Bence sağlıklı beslenmedigin için olabilir

Hoş bulduk, yanii sen protein ve sadece su ile beslen diyorsun bu diyeti denememi tavsiye ediyorsun peki biraz araştırıp karar vereceğim.

Hoş bulduk, yanii sen protein ve sadece su ile beslen diyorsun bu diyeti denememi tavsiye ediyorsun peki biraz araştırıp karar vereceğim.

yok hayir protein ve sadece su ile beslen demiyorum. int.fastingi arastir.su an cok populer. onun listelerinde yaziyor yemek yenilebilir saatlerde neler yiyebilecegin. ben iyi bilmiyorum, acip okumadim. yalnizca diyetinden proteinleri eksik etme, cunku o zaman yag yakmazsin ve kilo kaybini kastan yaşarsın. ki bu cok tehlikeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…