• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu nefret duygusu nasıl yok edilir

senin sorunun ne elti ne kv sorunun kocan. Eşine çocuğuna sahip çıkamayıp kabile gibi bir arada yaşamaya mecbur bırakan eşine kız. O evin içinde kaldığın sürece psikoloğa gitsen de fayda etmez
Onun umrunda bile değil ama bu da bir gerçek ki evimiz var ama hükümet bunu yapmıyor uzattıkça uzatıyor bıktım artık beklemekten Allah cezalarını versin

Nilu sen bir kere kendini sevmeyi beceremiyorsunki. İlk kendinle barışık olmayı, olduğun gibi kabullenmeyi öğren. Eltine sinirleneceğin zaman empati yapmayı öğren. Genelde insan çevresine ne kadar pozitiflik yayarsa o kadar da karşılığını alır.
Kendin sürekli negatif düşüncelere bürünüyorsun bu durumda iyi bir karşılığı olamaz değil mi ?

Verdiğini alırsın. Frekansta bir alışveriş. Geçmişe git hataların oldu mu eltine ? Tam olarak ne zaman başladı? Bir süre olumlu davran sonra bak iyi yönde cevap alıyor musun. Davranışın samimi olmalı ama yapmacık değil.

Başa dön çünkü kendinle barışık değilsin.

Nilu al mesajlari cevir cevir oku. Anlayana kadar oku. Ihtiyacin olan her sey bu mesajlarda.

Seni suclamadim ki ben ya Bloss sana cok guzel tavsiyeler vermis iyi oku dedim senin bundan anladigin suclanmak. Neyse nilu sana kolay gelsin.
Düşünüyorum da bu durum bir tek beni mi sadece hırpalıyor karşı taraf keyifde mi acaba

Namaz Kuran’ın 114 suresinden 2 ayedir
Onu demiyorum ya
Namazda ihlas suresi Fatiha suresi felak suresi nas suresi filan okuyorsunya bunları okumadan namaz kılınmıyor değil mi? İşte bu okudukların kuran zaten. Bu sureler kuranda yazıyor, sende namaz kılabilmek için bunları okuyorsun. Yani namaz kılarken kuran okumuş oluyorsun zaten. Namaz kılınan yerde kuran da okunuyor yani. Yatak odası olunca ne oluyor da kuran okunmasın? Tuvalet dışında her yerde kuran okunur. Besmele de kuran ın bir ayetidir, gece yatağa girerken besmele çekmiyor musun? Yattığında ayetelkürsi felak nas okumuyor musun mesela?

Onu demiyorum ya
Namazda ihlas suresi Fatiha suresi felak suresi nas suresi filan okuyorsunya bunları okumadan namaz kılınmıyor değil mi? İşte bu okudukların kuran zaten. Bu sureler kuranda yazıyor, sende namaz kılabilmek için bunları okuyorsun. Yani namaz kılarken kuran okumuş oluyorsun zaten. Namaz kılınan yerde kuran da okunuyor yani. Yatak odası olunca ne oluyor da kuran okunmasın? Tuvalet dışında her yerde kuran okunur. Besmele de kuran ın bir ayetidir, gece yatağa girerken besmele çekmiyor musun? Yattığında ayetelkürsi felak nas okumuyor musun mesela?
Çocuklar mesela çiş yapmışlar nasıl Kuranı böyle odaya salayım

Çocuklar mesela çiş yapmışlar nasıl Kuranı böyle odaya salayım
Senin çocukların çişini yatak odasına yere mi yapıyor?
Elti le kendini yiyip bitireceğine çocuklarına tuvalet eğitimi versenya
Hadi çocuklar odaya çiş yapmış silip temizlemiyor musun öyle çişli mi bırakıyorsun?
Silip temizledikten sonra neden kuran okunmasın?
Bak sana diyorum ki namaz kılmak kuran okumaktır zaten, namaz oluyor da kuran nasıl olmuyor?
Al abdestini, ört başını, otur yatağına oku
İnançlı bir insanın namaz kılan bir insanın yıllardır kuran okumaması nedir ya

Selam!ben bir şeyi anlamıyorum ki niye ben konu açıyorum ardından banlanıyorum?)bir arkadaş burada doğruyu söyledi.Rusya’da yaşıyorsun Ruslara takıl diye.ben de artık öyle yapmaya karar verdim mesela bugün video koydum YouTube’da Rusça konuştum gerçi pek iyi sayılmaz ama becerdiğim kadarıyla.demek olur ki Ruslardan nerdeyse 20 kişiyi sayfaya takip etmeye yönlendirdim .şu eltiye göre hepiniz bana düşman oldunuz .ama ona beslediğim nefret beni yiyip bitiriyor nasıl kurtulsam şu nefret duygusundan acaba?hiç bir şey yapamıyorum hep huzursuzum .psikoloji videolar izliyorum biraz düzeltiyor yine de aynı.siz iyi psikolog sayfası biliyor musunuz ?
Eltinizi takmayarak ve kendi hayatınızla ilgilenerek, hobiler edinerek, kendinize bir uğraş bularak bu sorunu aşabilirsiniz diye düşünüyorum.

Senin çocukların çişini yatak odasına yere mi yapıyor?
Elti le kendini yiyip bitireceğine çocuklarına tuvalet eğitimi versenya
Hadi çocuklar odaya çiş yapmış silip temizlemiyor musun öyle çişli mi bırakıyorsun?
Silip temizledikten sonra neden kuran okunmasın?
Bak sana diyorum ki namaz kılmak kuran okumaktır zaten, namaz oluyor da kuran nasıl olmuyor?
Al abdestini, ört başını, otur yatağına oku
İnançlı bir insanın namaz kılan bir insanın yıllardır kuran okumaması nedir ya
Tuvalet eğitimleri var arada öyle şeyler yapıyorlar küçüğü .temizliyorum yaptıklarını titiz birisiyim.aslında doğru söylüyorsunuz

Tuvalet eğitimleri var arada öyle şeyler yapıyorlar küçüğü .temizliyorum yaptıklarını titiz birisiyim.aslında doğru söylüyorsunuz
Bak bacıcan yürüyen yanlışsın, oturup hiçbirşeyi düşünmüyorsun
Varsa yoksa koca, kaynana, elti
Yaw annesin sen anne. O çocuklarda mı sizin gibi olsun istiyorsun ya
Aklını başına al artık ya, yok ayakkabı yok sosyal medya yok telefon yok pasta….çocuklar nerde bu hayatta?
Konu üstüne konu açıyorsun çocuklardan bi habersin, ona buna yorduğun kafanı az şu çocuklarına yor be kadın, onların bakımını eğitimini dert et. Çocuksuz olsan hadi uğraş milletle de iki çocuğun var senin ya
Gözlerinin önünde eltiyle didişip duruyorsun dayak yiyorsun hakaret ediliyorsun ve ediyorsun. Ne oluyor o çocukların psikolojileri? Madem alıp onları gitmiyorsun onlar için rahat dur artık ya, eltiyle didişme kocandan dayak yeme kaynanayla uğraşma
Kendine acımaktan çocuklarını görmüyor gözün, Mart kedileri gibi sürekli hırgür dur artık dur.

Selam!ben bir şeyi anlamıyorum ki niye ben konu açıyorum ardından banlanıyorum?)bir arkadaş burada doğruyu söyledi.Rusya’da yaşıyorsun Ruslara takıl diye.ben de artık öyle yapmaya karar verdim mesela bugün video koydum YouTube’da Rusça konuştum gerçi pek iyi sayılmaz ama becerdiğim kadarıyla.demek olur ki Ruslardan nerdeyse 20 kişiyi sayfaya takip etmeye yönlendirdim .şu eltiye göre hepiniz bana düşman oldunuz .ama ona beslediğim nefret beni yiyip bitiriyor nasıl kurtulsam şu nefret duygusundan acaba?hiç bir şey yapamıyorum hep huzursuzum .psikoloji videolar izliyorum biraz düzeltiyor yine de aynı.siz iyi psikolog sayfası biliyor musunuz ?
Galiba takıntı olabilir.Zihninizi farklı şeylere yorun.

Bak bacıcan yürüyen yanlışsın, oturup hiçbirşeyi düşünmüyorsun
Varsa yoksa koca, kaynana, elti
Yaw annesin sen anne. O çocuklarda mı sizin gibi olsun istiyorsun ya
Aklını başına al artık ya, yok ayakkabı yok sosyal medya yok telefon yok pasta….çocuklar nerde bu hayatta?
Konu üstüne konu açıyorsun çocuklardan bi habersin, ona buna yorduğun kafanı az şu çocuklarına yor be kadın, onların bakımını eğitimini dert et. Çocuksuz olsan hadi uğraş milletle de iki çocuğun var senin ya
Gözlerinin önünde eltiyle didişip duruyorsun dayak yiyorsun hakaret ediliyorsun ve ediyorsun. Ne oluyor o çocukların psikolojileri? Madem alıp onları gitmiyorsun onlar için rahat dur artık ya, eltiyle didişme kocandan dayak yeme kaynanayla uğraşma
Kendine acımaktan çocuklarını görmüyor gözün, Mart kedileri gibi sürekli hırgür dur artık dur.
Ya onlar da benld uğraşıyorlar,beni sinir etmeye çalışıyorlar ama dediklerinizde doğru da var

Benim anladığım tam olarak kötü olmayı da basarimiyorsunuz bu elti ile.o zaman biraz iyi olmayı deneseniz,hem kendiniz için hem onun için.arkadas olmayı deneseniz? Belki her şey daha iyi olur.eltiniz Türk mü? Bu arada kanalı ben de merak ettim😌

Benim anladığım tam olarak kötü olmayı da basarimiyorsunuz bu elti ile.o zaman biraz iyi olmayı deneseniz,hem kendiniz için hem onun için.arkadas olmayı deneseniz? Belki her şey daha iyi olur.eltiniz Türk mü? Bu arada kanalı ben de merak ettim😌
Tam olarak kötü nasıl?)

Back