• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu nefret duygusu nasıl yok edilir

Buna engel olun o zaman yoksa ömür boyu didişir durursunuz eltinizle, nefretinizle de kendinizi yer bitirirsiniz , ne olur yaptıklarına biraz tepki vermeseniz siz tepki vermeseniz oda yapmayı birakcak aslında ama siz bence olayı seviyosunuz yoksa üstünlük kurması yedirememek falan hikaye
Yok sevmiyorum ))tamam senin dediğini yapacağım mesela bugün kulaklıklarımı takıp işlerimi gördüm ne yaptığını da görmedim))

Yok sevmiyorum ))tamam senin dediğini yapacağım mesela bugün kulaklıklarımı takıp işlerimi gördüm ne yaptığını da görmedim))
Gerçekten onun ne düşündüğünü önemseme kötü bir şeyde dese kibarca uyar dikine gitme hatta çoğu zaman cevap verme davranışlarına tepki verme sıkılır elbet

Evet 9 kişi aynı evde.2021 yılımda bir ev aldılar ev henüz hazır değil güya 2022 nisanında vereceklerdi hep uzattılar uzattılar şimdide güya Eylül 2023te verecekler laf tabi inanmıyorum ben
O zaman eltin bir yerini de yırtsa takmayacaksın.
Sen onu görmezden gelirsen bak o zaman nasıl çıldırıyor.
Önemsiz insanları önemsemeyeceksin kin tutman nefret etmen bile ona değer verdiğini gösterir canına yazık.

Peygamberlikte bulunabilsem, bütün sırları bilsem, her bilgiye sahip olsam, dağları yerinden oynatacak kadar büyük imanım olsa, ama sevgim olmasa, bir hiçim.

Sevgi sabırlıdır, sevgi şefkatlidir. Sevgi kıskanmaz, övünmez, böbürlenmez. Sevgi kaba davranmaz, kendi çıkarını aramaz, kolay kolay öfkelenmez, kötülüğün hesabını tutmaz. Sevgi haksızlığa sevinmez, gerçek olanla sevinir. Sevgi her şeye katlanır, her şeye inanır, her şeyi umut eder, her şeye dayanır. Sevgi asla son bulmaz. Ama peygamberlikler ortadan kalkacak, diller sona erecek, bilgi ortadan kalkacaktır.

“ ‘Komşunu seveceksin, düşmanından nefret edeceksin’ dendiğini duydunuz. Ama ben size diyorum ki, düşmanlarınızı sevin, size zulmedenler için dua edin.

Gerçekten onun ne düşündüğünü önemseme kötü bir şeyde dese kibarca uyar dikine gitme hatta çoğu zaman cevap verme davranışlarına tepki verme sıkılır elbet
Ya ben onunla konuşmuyorum zaten konuşmadıkça deliriyor beni sinirlendirmeye çalışıyor hepsi bu

Selam!ben bir şeyi anlamıyorum ki niye ben konu açıyorum ardından banlanıyorum?)bir arkadaş burada doğruyu söyledi.Rusya’da yaşıyorsun Ruslara takıl diye.ben de artık öyle yapmaya karar verdim mesela bugün video koydum YouTube’da Rusça konuştum gerçi pek iyi sayılmaz ama becerdiğim kadarıyla.demek olur ki Ruslardan nerdeyse 20 kişiyi sayfaya takip etmeye yönlendirdim .şu eltiye göre hepiniz bana düşman oldunuz .ama ona beslediğim nefret beni yiyip bitiriyor nasıl kurtulsam şu nefret duygusundan acaba?hiç bir şey yapamıyorum hep huzursuzum .psikoloji videolar izliyorum biraz düzeltiyor yine de aynı.siz iyi psikolog sayfası biliyor musunuz ?
Eltinizi salarak başlayabilirsiniz.

Selam!ben bir şeyi anlamıyorum ki niye ben konu açıyorum ardından banlanıyorum?)bir arkadaş burada doğruyu söyledi.Rusya’da yaşıyorsun Ruslara takıl diye.ben de artık öyle yapmaya karar verdim mesela bugün video koydum YouTube’da Rusça konuştum gerçi pek iyi sayılmaz ama becerdiğim kadarıyla.demek olur ki Ruslardan nerdeyse 20 kişiyi sayfaya takip etmeye yönlendirdim .şu eltiye göre hepiniz bana düşman oldunuz .ama ona beslediğim nefret beni yiyip bitiriyor nasıl kurtulsam şu nefret duygusundan acaba?hiç bir şey yapamıyorum hep huzursuzum .psikoloji videolar izliyorum biraz düzeltiyor yine de aynı.siz iyi psikolog sayfası biliyor musunuz ?
Nefret çok güçlü bir duygu aşk gibi bir insana nasıl bu kadar güçlü yoğun bir his hissedilir onu çok mu önemsiyorsunuz yahu sal kadını beyninden zihninden kendine yap bu iyiliği. Ben mesela bana dünya kadar kötülük etmiş birinden dahi nefret etmiyorum onu o kadar önemsemiyorum. Başka şeylerle uğraş.namaz kıl kuran oku hobi edin film izle . Sen benim eltimi görsen nasıl vefasizdir kinlidir inatçıdır ama nefret etmiyorum kim ki o ona duygu besleyim sadece konusmuyorum

A sen elticiydin unuttum pardon
Burada kimse kimin ne yaşadığını bilemez ve bu yüzden taraf tutamaz ki neden bütün KK sizin eltinizi savunuyor gibi düşünüyorsunuz, eltinizi bırakın artık demeleri sizinde nefret duygunuzu bir şekilde bitirmeniz kendinizi daha fazla derdin içine atmamanız

Nefret çok güçlü bir duygu aşk gibi bir insana nasıl bu kadar güçlü yoğun bir his hissedilir onu çok mu önemsiyorsunuz yahu sal kadını beyninden zihninden kendine yap bu iyiliği. Ben mesela bana dünya kadar kötülük etmiş birinden dahi nefret etmiyorum onu o kadar önemsemiyorum. Başka şeylerle uğraş.namaz kıl kuran oku hobi edin film izle . Sen benim eltimi görsen nasıl vefasizdir kinlidir inatçıdır ama nefret etmiyorum kim ki o ona duygu besleyim sadece konusmuyorum
Ne güzel söylediniz ben zaten Namaz kılarım Kuran da gelin geldiğimden okumuyorum bir odam var o da yatak odası orda Kuran okumak doğru mu ki ama Namaz kılıyorum.

Burada kimse kimin ne yaşadığını bilemez ve bu yüzden taraf tutamaz ki neden bütün KK sizin eltinizi savunuyor gibi düşünüyorsunuz, eltinizi bırakın artık demeleri sizinde nefret duygunuzu bir şekilde bitirmeniz kendinizi daha fazla derdin içine atmamanız
Keşke sizin dediklerinizi yapa bilsem !keşke umursamasam bu kadar ya o kimki beynim onunla dolu.her şeyine fikir veririm her söylediğine her yaptığına of nasıl bir beyin bu Allahım ha birde bana karşı saygısızlık yapanda kendimi aşağılanmış hissediyorum bir an önce karşılık vermeye çabalıyorum

Back