• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu nefret duygusu nasıl yok edilir

Keşke sizin dediklerinizi yapa bilsem !keşke umursamasam bu kadar ya o kimki beynim onunla dolu.her şeyine fikir veririm her söylediğine her yaptığına of nasıl bir beyin bu Allahım ha birde bana karşı saygısızlık yapanda kendimi aşağılanmış hissediyorum bir an önce karşılık vermeye çabalıyorum
Benim demek istediğim kendinizi ezdirmek değil ama davranışlarından onu vazgeçirmek için bir süre tepkisiz kalmak birakicaktir zaten çünkü sizin ona karşı bir karşılığının olmadığını ne yaparsa yapsın umursanmaz olduğunu görecek ve sıkılacak

Selam!ben bir şeyi anlamıyorum ki niye ben konu açıyorum ardından banlanıyorum?)bir arkadaş burada doğruyu söyledi.Rusya’da yaşıyorsun Ruslara takıl diye.ben de artık öyle yapmaya karar verdim mesela bugün video koydum YouTube’da Rusça konuştum gerçi pek iyi sayılmaz ama becerdiğim kadarıyla.demek olur ki Ruslardan nerdeyse 20 kişiyi sayfaya takip etmeye yönlendirdim .şu eltiye göre hepiniz bana düşman oldunuz .ama ona beslediğim nefret beni yiyip bitiriyor nasıl kurtulsam şu nefret duygusundan acaba?hiç bir şey yapamıyorum hep huzursuzum .psikoloji videolar izliyorum biraz düzeltiyor yine de aynı.siz iyi psikolog sayfası biliyor musunuz ?
Psikoloji sayfa takip ederek, kitap okuyarak, video izleyerek düzelmez.

Ne güzel söylediniz ben zaten Namaz kılarım Kuran da gelin geldiğimden okumuyorum bir odam var o da yatak odası orda Kuran okumak doğru mu ki ama Namaz kılıyorum.
Namazda kuran okunuyor zaten, okuduğunuz sureler nereden?kurandan
Namaz kılınabilen biryerde kuran niye okunmasın?

Keşke sizin dediklerinizi yapa bilsem !keşke umursamasam bu kadar ya o kimki beynim onunla dolu.her şeyine fikir veririm her söylediğine her yaptığına of nasıl bir beyin bu Allahım ha birde bana karşı saygısızlık yapanda kendimi aşağılanmış hissediyorum bir an önce karşılık vermeye çabalıyorum
Kendini aşağılayan sensin
Car car herşeye laf yetiştiren bir tip yüce olamaz

Ne zamandan beri 9 kişi 3 odalı bir evde yaşıyorsunuz? Akıl alır gibi değil..Bir evden bahsetmişsiniz o evde normalde kvler ve elti birlik mi oturuyorlardı? Sizin evinize mi geldiler yoksa siz mi bu eve gelin olarak girdiniz
Ev ustune ev olmaz sozunu dibine kadar yaşamaya ant içmiş gibisiniz..

Ne zamandan beri 9 kişi 3 odalı bir evde yaşıyorsunuz? Akıl alır gibi değil..Bir evden bahsetmişsiniz o evde normalde kvler ve elti birlik mi oturuyorlardı? Sizin evinize mi geldiler yoksa siz mi bu eve gelin olarak girdiniz
Ev ev ustune olmaz sozunu dibine kadar yaşamaya ant içmiş gibisiniz..
Ağlamalı gülmeli))2016 yılında evlendim bhnalr 4 kişilerdi,2017de kızım doğuldu,2019 da oğlum elti 2021 yılında evlendi 2022 de doğdu,arada da buraya git gel ediyordu

Ağlamalı gülmeli))2016 yılında evlendim bhnalr 4 kişilerdi,2017de kızım doğuldu,2019 da oğlum elti 2021 yılında evlendi 2022 de doğdu,arada da buraya git gel ediyordu
Peki siz evlendiğiniz zaman boyle bir ihtimal olacagını bilerek mi evlendiniz yani esiniz bastan size soyledi mi eltininde bu eve geleceğini? Gercekten kabus gibi. Bu evde sorun yasamamak mumkun değil ki..
Şu yapılan ev bitince oraya kac aile gececek peki? Anladıgım kadarıyla maddiyattan oturu kiraya cıkmıyorsunuz. Rabbim selamete cıkarsın sizi. Sabırlar versin.

Peki siz evlendiğiniz zaman boyle bir ihtimal olacagını bilerek mi evlendiniz yani esiniz bastan size soyledi mi eltininde bu eve geleceğini? Gercekten kabus gibi. Bu evde sorun yasamamak mumkun değil ki..
Şu yapılan ev bitince oraya kac aile gececek peki? Anladıgım kadarıyla maddiyattan oturu kiraya cıkmıyorsunuz. Rabbim selamete cıkarsın sizi. Sabırlar versin.
Yok neden kiray çıkalım ki?kv diyor 3 aile aynı evde yaşıyorlar biz Şükür edelim.hayır ben evlenmek istemiyordum annem ayrı olacağımızı söyledi eşim de o zamanlar öyle diyordu kv dedi hayır olamaz ayrı ev ne demek?!2021 de aldılar uzattıkça uzanıyor bıktım artık beklemekten o eve biz 4 kişi gideceğiz her halde 10 yıl sonra

Nefret duygusu kişinin kendine zarar verir. Hepimiz birilerinden nefret etmisizdir. Ben bu duyguya çok şiddetli kapildigimda sanki o kişinin çok kısa ömrü varmış gibi davranıp yaptıklarını hiç üstüme alinmamaya çalışırım. Bunun felsefede de bir adı vardı ama şimdi hatırlayamadım.

Yok neden kiray çıkalım ki?kv diyor 3 aile aynı evde yaşıyorlar biz Şükür edelim.hayır ben evlenmek istemiyordum annem ayrı olacağımızı söyledi eşim de o zamanlar öyle diyordu kv dedi hayır olamaz ayrı ev ne demek?!2021 de aldılar uzattıkça uzanıyor bıktım artık beklemekten o eve biz 4 kişi gideceğiz her halde 10 yıl sonra
Yıl 82 de Benim kvde boyle bir eve gelin gitmiş iki elti cocuklar bekar kayınlar kv kp.
9 yıllık geliniyim o evde yasadıgı herseyi dunmus gibi hatırlayıp bize anlatır hala.. Bu tramvayı atlatamıyor kadın yasadıgı zulumler ac kalmalar.. O evde cocugunuzu buyutmeyin kendinizede bu zulmu yapmayın. Eşinizle konusun siz bir ailesiniz artık maddi durumunuzu bilmiyorum ama oluru varsa kiraya çıkmaya calısın hem sizin hemde cocuklarınızın ruh ve beden saglıgını koruyun.

Nilu sen bir kere kendini sevmeyi beceremiyorsunki. İlk kendinle barışık olmayı, olduğun gibi kabullenmeyi öğren. Eltine sinirleneceğin zaman empati yapmayı öğren. Genelde insan çevresine ne kadar pozitiflik yayarsa o kadar da karşılığını alır.
Kendin sürekli negatif düşüncelere bürünüyorsun bu durumda iyi bir karşılığı olamaz değil mi ?

Selam!ben bir şeyi anlamıyorum ki niye ben konu açıyorum ardından banlanıyorum?)bir arkadaş burada doğruyu söyledi.Rusya’da yaşıyorsun Ruslara takıl diye.ben de artık öyle yapmaya karar verdim mesela bugün video koydum YouTube’da Rusça konuştum gerçi pek iyi sayılmaz ama becerdiğim kadarıyla.demek olur ki Ruslardan nerdeyse 20 kişiyi sayfaya takip etmeye yönlendirdim .şu eltiye göre hepiniz bana düşman oldunuz .ama ona beslediğim nefret beni yiyip bitiriyor nasıl kurtulsam şu nefret duygusundan acaba?hiç bir şey yapamıyorum hep huzursuzum .psikoloji videolar izliyorum biraz düzeltiyor yine de aynı.siz iyi psikolog sayfası biliyor musunuz ?
Görmezden gel, duymazdan gel. Görüp duymamak; susmak en güzel eylem. Hayata bir kere geliyoruz böyle şeylere takılma 🤍

Eltiniz Russa Putine yazın "bu kadın Ukraynalı" diye. Ay napalım biz taaa buradan elin kadınına. Takmayıverin siz de kafayı millete.

Back