• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu nefret duygusu nasıl yok edilir

Nilu sen bir kere kendini sevmeyi beceremiyorsunki. İlk kendinle barışık olmayı, olduğun gibi kabullenmeyi öğren. Eltine sinirleneceğin zaman empati yapmayı öğren. Genelde insan çevresine ne kadar pozitiflik yayarsa o kadar da karşılığını alır.
Kendin sürekli negatif düşüncelere bürünüyorsun bu durumda iyi bir karşılığı olamaz değil mi ?
Bu herkes için geçerli değil mi?ben de o kişiden nevatıvlik alıyorum işte

Nefret duygusu kişinin kendine zarar verir. Hepimiz birilerinden nefret etmisizdir. Ben bu duyguya çok şiddetli kapildigimda sanki o kişinin çok kısa ömrü varmış gibi davranıp yaptıklarını hiç üstüme alinmamaya çalışırım. Bunun felsefede de bir adı vardı ama şimdi hatırlayamadım.
Ne gözel ya

Yıl 82 de Benim kvde boyle bir eve gelin gitmiş iki elti cocuklar bekar kayınlar kv kp.
9 yıllık geliniyim o evde yasadıgı herseyi dunmus gibi hatırlayıp bize anlatır hala.. Bu tramvayı atlatamıyor kadın yasadıgı zulumler ac kalmalar.. O evde cocugunuzu buyutmeyin kendinizede bu zulmu yapmayın. Eşinizle konusun siz bir ailesiniz artık maddi durumunuzu bilmiyorum ama oluru varsa kiraya çıkmaya calısın hem sizin hemde cocuklarınızın ruh ve beden saglıgını koruyun.
Anne babası izin verir mi?!asla!bizim evimizde yer mi yok?!derler ama gerçekten artık üst üsteyiz bir sandalyenin bile yeri olmuyor odamda,hep evin ortasında buraya koyuyorum oraya koyuyorum

Bu herkes için geçerli değil mi?ben de o kişiden nevatıvlik alıyorum işte
Verdiğini alırsın. Frekansta bir alışveriş. Geçmişe git hataların oldu mu eltine ? Tam olarak ne zaman başladı? Bir süre olumlu davran sonra bak iyi yönde cevap alıyor musun. Davranışın samimi olmalı ama yapmacık değil.

Verdiğini alırsın. Frekansta bir alışveriş. Geçmişe git hataların oldu mu eltine ? Tam olarak ne zaman başladı? Bir süre olumlu davran sonra bak iyi yönde cevap alıyor musun. Davranışın samimi olmalı ama yapmacık değil.
Kendime öyle kızgınım ki..niye takıyorum onu diye

Ağlamalı gülmeli))2016 yılında evlendim bhnalr 4 kişilerdi,2017de kızım doğuldu,2019 da oğlum elti 2021 yılında evlendi 2022 de doğdu,arada da buraya git gel ediyordu

Sizde kimse ayri eve cikmiyor mu evlenince? Siz kendi evinize ciktiginizde elti kayinvalide ile mi kalacak, yoksa ona da ev alindi mi? Boyle ustuste yasayan aile bir sizi gordum, genelde 1 kardese yuklenilir sorumluluk o yasar aileyle, butun kardesler degil 😬

Elti kumadan bile betermiş. O söz öyle miydi ya

Sizde kimse ayri eve cikmiyor mu evlenince? Siz kendi evinize ciktiginizde elti kayinvalide ile mi kalacak, yoksa ona da ev alindi mi? Boyle ustuste yasayan aile bir sizi gordum, genelde 1 kardese yuklenilir sorumluluk o yasar aileyle, butun kardesler degil 😬
Ne yapayım bu da benim kaderim :(

Selam!ben bir şeyi anlamıyorum ki niye ben konu açıyorum ardından banlanıyorum?)bir arkadaş burada doğruyu söyledi.Rusya’da yaşıyorsun Ruslara takıl diye.ben de artık öyle yapmaya karar verdim mesela bugün video koydum YouTube’da Rusça konuştum gerçi pek iyi sayılmaz ama becerdiğim kadarıyla.demek olur ki Ruslardan nerdeyse 20 kişiyi sayfaya takip etmeye yönlendirdim .şu eltiye göre hepiniz bana düşman oldunuz .ama ona beslediğim nefret beni yiyip bitiriyor nasıl kurtulsam şu nefret duygusundan acaba?hiç bir şey yapamıyorum hep huzursuzum .psikoloji videolar izliyorum biraz düzeltiyor yine de aynı.siz iyi psikolog sayfası biliyor musunuz ?

senin sorunun ne elti ne kv sorunun kocan. Eşine çocuğuna sahip çıkamayıp kabile gibi bir arada yaşamaya mecbur bırakan eşine kız. O evin içinde kaldığın sürece psikoloğa gitsen de fayda etmez

Back