Şu Koca Şehirde Yapayalnız Hissediyorum

bnde ankaradayım... tesadüf biriyle tanşmştm oda senin gibi istanbldan glmiş yalnızlıktan yakınıOdu ... öyle güzel anlattıki o yüzden yaşamasamda bu durumu seni anlayabiliyorum...
canım erkek arkdasın çıkarsın gezdirsin. yani ateşler içindeyim arayan yok diosun erkek arkdasında mı aramıyor ?
hiç kimse yoksa sen çık dolan. . malum ankarada deniz yok ben genelde mogana yada göksuya gidip suyun kenarında oturarak sıkıntımı giderirdim:) yada hamamönünde...
hatta bazen hacbayrama gidiodum camide de bi sürü kişiyle arkdas oluosun git gel :) hemde huzur buluosun

çoğu insan aynı durumda.hayatımda biri varken tüm arkadaşlarım benle görüşmek için yarışa girerrlerdi,erkek arkadaşımla buluşucağım gün en yakın kız arkadaşım da benle plan yapardı.Onunla buluşmadan önce kız arkadaşıma da vakit ayırırdım.erkek arkadaşımla yollarımızı ayırdıktan sonra ayda bir görüşmek için aradığımda yok hastayım,yok bilmemne diye bahaneler uyduruyo sevgilim varken yakamdan düşmeyen kız.buna ne demeli????bozma moralini,dost diye bişey yok,sevgili de şans meselesi iyisini bulmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…