Yanlızlık, aile özlemi çok zordur iyi bilirim
Çok özlüyordum üniversitedeyken ailemi, ağlıyorum bazen hasretimden.
Eve tekrar döndüğümde hiç bir şey eskisi gibi olmadı
Bırakıp giderkenki sevgi değildim artık
Beklentiler fazla, davranışlar yabancı...
Ne yaptıysam eskisi gibi olamadık ailemle
Çok seviyorum hala uzaklara gidesim var, bir dk durmam yine giderim
Emin ol hayatını sadece sen güzelleştirebilirsin
Ailen hep bir yerde olmalı, varlıklarını hissetmelisin ama hayatının merkezinde olmamalı...
Belki ailesine çok düşkün, sorunu olmayan insanlar kızar bu cümlelerime
Ama ayrı şehirlerde yaşayıp eve tekrar döndüğünde düşündüğün hayal ettiğin o sıcaklık eskisi gibi olmuyor
Eğer sevgilinle hayatını birleştirme şansın varsa evlen derim
Kredi ne zaman biter ne olur bilemem ama kendine yeni bir başlangıç yapmalısın...
Canım ailenden ilk defa ayrı kaldıgın için bunları yaşaman cok normal. Ben de bunları üniversite dönemınde yaşamıştım, boşluga düşmüştüm ama çok hataya düşmeden geçirdim günlerimi şükür... Sen de sorunsuz atlatırsın inşallah.
Tiyatroya sinemaya konsere git, Ankara'da gezebilecegın yerlere mesela bahçeliye, tunalıya git, Ankara güzel bir şehir bence, burada yaşayacagın için şanslısın, kıymetıni bil derim. Sevdiğin var ne güzel, birbirinizle vakit geçirin gezin eğlenin, ikiniz de gurbettesiniz sonucta, halinizden daha iyi anlarsınız, birbirinize destek olun.
Ailen de belki senin işlerinin yogun oldugunu düşündüğünden aramaya çekınıyordur... O senin ailen sonucta, öyle düşünme lütfen...
Canım, umarım herşey gönlünce olur bir an önce kurtulursun bu yalnızlıktan. bende üniversite okuyorum ailemden ayrıyım şu an sınav zamanları can atardım dışarda okuyayım diye çok şükürde isyediğim oldu.Sebebi ne bilmiyorum içgüdüsel birşey böyle.Belli bir yaştan sonra hiçbiryere ait hissetmiyorsun kendini yani Allah başımdan eksik etmesin ailemi ama lise son sınıfta artık o eve ait olmadığımı anlamıştım hemde çok iyi anlamıştım.Şu an ailemden uzaktayım ve evet yalnızlık çok zor en ağırıda en hafifide.Çoğu zaman hissediyorum yalnız olduğumu etrafımda huzur bulduğum kimse yok sanki etrafımda kimse yok hatta.Hep güvensizlik vardı bende küçükkende insanlara yük olduğumu falan düşünürdüm 'sanırım bu yetiştirilme tarzından da kaynaklanıyor' bu duygudan kurtulamadığım için insanlara güvenemiyorum, kolay kolay kendimi açamıyorum yada bazı şeylerin farkına herkesten daha önce vardım bilmiyorum.Çıkar ilişkilerinden nefret ediyorum etrafımdaki tahammülüm olmuyor bazen insanlara ve kocaman yalnızlığı sahteliğe tercih ediyorum bazen.Doğru olanı mı yapıyorum bilmiyorum ki sonuçta iki türlüde mutlu değilim.kusura bakma senin konunda kendi derdimi anlattım gibi oldu ama yalnız değilsin bundan emin ol.
Evet zordur yalnızlık.Hele hastayken.Ben de o zamanlarda daha çok hissederdim bunu..Erkek arkadaşın varmış neyseki..Ailenin yanına tayin istesen nasıl olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?