Yatak Odası Dekorasyonu Şu iki yatak odası takımından hangisini almalıyım sizce ???

bana kalırsa sakın gidipte beyaz ağırlıklı mobilya alma..en ufak yeri deforme olsun hemen belli oluyo sararma ihtimali var.bende beyaz ve ahşap rengi karışık aldım..azıcık renkli olsun mobilya adı üstünde

sanki odanın rengi parke vs de önemli olmalı mobilya seçimindeama beyaz herşeyle uyum sağlar bence 1. si çoğunlukla aynı fikirdeyim:):

bencee yatak odası siyah beyaz olan, yemek odası kahverengi-beyaz...

bende beyazı beğendim canım.. hayırlısyla kullan mutlu günlerde..

bence beyaz ağırlıklı olanlar. tecrübelerime dayanarak söylüyorum koyu renk mobilya hiç kullanışlı değil. Beyazlarla evin aydınlık ve şık olurmobilyalarım kahve ve ben beyaza boyatmaya karar verdim :)))

bende 2. resimdekini beğendim. bende ahşap rengi almayı düşünüyorum beyaz kullanması zor olur gibime geliyo.

beyaz hiç aklımda yokdu ama beyaz mükemmel görünüyor...güle güle kullanın

1. beyaz takım cok hos. benımkıde beyaz bı kapagı kahve (suet ve derı karısımı bısey kaplı) oda cok ferah duruo kucuk olmasına ragmen

bende 1. çok beğendim canım çok şıkmış hangi mobilya bu bende bakıyorumda bu aralar

bence de birinci resım çok sıkkk :) hem de beyaz daha ferah bence yatak odasında

iç açıcı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…