Yatak Odası Dekorasyonu Şu iki yatak odası takımından hangisini almalıyım sizce ???

bence yatak odan farklı renk olsun yemek odan farklı sıkılmazsın hem. mesela bunda kahverengiliyi seçtiysen diğerinde siyahlı seç derim ben

beyaz takım daha güzel
hem beyaz moda şimdilerde, bende yatak odası bakıyorum ve beyaz olanları beğendim hep, daha güzel duruyo
mutluluklar

beyaz takım daha güzel
hem beyaz moda şimdilerde, bende yatak odası bakıyorum ve beyaz olanları beğendim hep, daha güzel duruyo
mutluluklar

Güzel yorumun için çok teşekkür ederim. Sana da çooook mutluluklar diliyorum

bence 1nciş çok daha kaliteli ve çık duruyor diorum benn

Yorum için çok tesekkur ederım içime baya baya sindi inşaAllah bu salı günü kavusuyorum mobilyalarıma. Haklısın bu takım daha cok gösterıyor kendını tekrar tesekkurler

bence 1. çok daha ağır guruyor kendni süper göstermiş gerçekten bende 1 den yana kullanmalısın kararını cnm :))

Ben ikinci takımı beğendim. İlkinin modeli artık her yerde var bana gına geldi:) evet beyaz güzel ama ahşabın her zaman sıcaklığı farklı bence ama o kulplar ahşap modele hiç mi hiç uymamış. Tabi zevk meselesi, içine sindiyse güle güle kullan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…