Su icmeyi sevmeyenler var mi ?

Bende hic icemiyorum.hele bardakl asla bitremiym.sise aldim kendime.yudum yudum icerekalistrmaya calisyrum.daha etkili oluyor deneyin

Su icmeyi hic sevmezdim, hamilelikte mecburen içiyorum. Hamile kalın

Çok içince kusuyor musunuz mesela?
Anlamıyorum yani tadı bile olmayan bir şey. Fazla düşünmeden için işte taşıyın elinizde.
Ben bu konuyu görünce bir yarım litre daha tükettim

ben soğuk içince kusuyorum. sadece su değil meyve suyuda içemem..
yağ içmişim gibi başım gözüm dönmeye başlıyor..

Bende sevmem yazın 3 ltre icebiliordm ama kışın 1 buçuk oldu soğukta icilmio

Bende hamilelik ve enfeksiyondan dolayı içmek zorundayım bir parça tatlı birşey yiyip arkasına bir lt su içiyorum hepsulukla geziyorum evde azar azar içiyorum yoksa başka çare yok yazın kolay da kışın zor içmek

Ben de sevmeyenlerdenim.
Benimkisi bir de buz yemek su ihtiyacımı öyle karşılıyorum.
Yada buzlu su kış yaz farketmiyor.
Zaten sürekli wc geliyor.
Geçenlerde çalışırken bir şey farkketim iş yogundu bol bol su içtim ve hiç wc ye çıkmadım.
Halbuki evde dk başı giderdim özellikle gece.
Sanırım vücud ihtiyaç duyunca hemen atmıyor suyu.

Bende çok içemiyorum.
İçmek için bol bol tatlı yiyorum
Tuzlu ye tuzlu. Tuzu bol yiyen rüyasında bile su içermiş

Bende sevmem yazın 3 ltre icebiliordm ama kışın 1 buçuk oldu soğukta icilmio
İyiki sevmiyorsun sevsen bizim hakkımızı da içecekmisin :))

Bende aklıma gelmez zorlayarak içiyorum çoğu zaman ama öyle midem bulanıyo falan gibi bi durum yok çpk şükür.

Bnde içmem bi bardak doldurrum bi yudum alıp dökerim genelde kola çay kahve içerm.
günlerce içmesem kış olsn yaz olsn hiç aramam suyu. Bnmde artk bi çekidüzen vermem gerek

Bende hiç içmem haftada bir iki yudum belki... Ramazan ayında 3 yudumla niyetlenip 3 yudumla açıyordum orucu. E tabi sıcaktan akşama kadar vucut susuz kalıyordu. Haliyle bi kaç güne acaip bi böbrek sancısıyla kıvrandım soluğu hastanede aldık böbreklerim kumla dolmuş günlerce hem istifra hem ağrı yerlerde yuvarlandım resmen. Geri çıkarmama rağmen litrelerce su içtim atladım zıpladım Sonunda o kumu döktüm Ve abartısız söylüyorum gözlerime inanamadım. Taşlarda vardı içinde... dr günde 3 litre su dedi ama nerdee ben çektiğim o sancıları unuttm tabi iyileşince. Ama gerçekten su hayattır... bende pko olduğu için diyet ve spora başladım. günde 4 litreye kadar su içtim. Adetimde saat gibi geldi cildime kadar değişti parladım hayat doldum. Şimdi yine saldm kendimi malesef... kaç gündür bende bunu düşünüyorum kendime şişe ayarladın doldurup doldurup içicem. Tavsiye ederm. Yanından pet şişeyi ayırma yanında bulunsun ki yudum yudum iç. içmeye çalış alışırsın gerçekten. Litre sayısını alıştıkça artırırsın. Vucudumuzun %70 i su yani susuz bırakma vucudunu. Bende bırakmayım tabi :)

Su icilmez mi ya :) kuzenimle yarisa girmistim 26 bardak su ictigimi bilirim yenilmeseydi bi bardak daha giderdi heralde :)

Yaziyi yanimda 1.5 litrelik pet siseyi icerek okuduğumu fark ettim

Bende sevmem ama sürahinin içine limon, çubuk tarçın filan koyarak içebiliyorum. O şekilde gideri oluyor

Allah allah ilk kez duyuyorum

doktora bile gitmiştim birşey bulamadı en sonunda hap verdiydi miden bulanacağı şeyi içerken iç diye..
hala soğuk içemem. soda gazoz gibi asitli içeceklerle sıkıntım yok diğerleri kabus gibi.

Bende haftada 1 bardak zor içerdim. Hamile kalınca bol bol su aşerdim. Şimdi çok içiyorum. Vucudum istiyor yani. Zorlada içilmiyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…