Ne yapsak canim ya sagliksizda bir durum yani .s yazin bir gun canim su istedi kendim bile inanamadimEvet ben de sevmiyorum. Bazanlari su içmeyi unuttuğum bile oluyor...
Ay bu daha felaket olmasin saglikli olmak icin su icmeye calisirken kilo almak gibiBende çok içemiyorum.
İçmek için bol bol tatlı yiyorum
Su içmeyi severim hele çok sıcak ve nemli bir şehirde yaşıyorsan mecbur içiyorsun suyu.Suyun içine nane atabilirsin birazcık yeşil nane aromalı okur.Soğuk suyu severi ben de hele kışın çeşmeden akan suyu daha çok içerim ods soğuk oluyor.Selam kizlar yazin hadi neyseydi fakat ben sicak icecekler disinda bir sey icemiyorum suyu zorla bazen bir bardak dolduruyorum miy miy miy icmeye calisiyorum diyelim ki pet sise su alacagim suyun tadi sanki agzima geliyor ve ihtiyacim gidiyor o kadar imreniyorum ki bir litre iki litre su icenlere simdi yine zorla su icmeye calisiyorum asla ve asla soguk su icemem yazinda ilik su icerim bu sorunu yasayan cozen var mi hic ?
Aman Allah im harikasiniz ama bunu kahve cay vs tuketince yapmiyorsunuz degil mi ? Ben cok cay sevdigim icin boyle oluyor.s sanirim.Bende sevmiyorum ama alıştırdım kendimi
Günde 2.5 3 litre su içiyorum artık
Sevmeseniz de sağlık için ilaç niyetine derler ya, o misal içebilirsiniz.
Böbrek sorunu yaşayan bir tanıdık, ya da videolar sizi teşvik edebilir.
Benim bir keresinde internette tesadüf denk geldiğim video elime yapıştırdı su şişesini yıllardır.
Suyun içine çubuk tarçın, elma kabuğu, nane yaprağı ve karanfil atıp bekletip içmeyi deneyin.
Birde su içmeyi bütün güne yayın bir seferde bir şişeyi bitirmeyi çalışmak yerine yudum yudum için.
Su içmeyi severim hele çok sıcak ve nemli bir şehirde yaşıyorsan mecbur içiyorsun suyu.Suyun içine nane atabilirsin birazcık yeşil nane aromalı okur.Soğuk suyu severi ben de hele kışın çeşmeden akan suyu daha çok içerim ods soğuk oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?