• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su icmeyi sevmeyenler var mi ?

Selam kizlar yazin hadi neyseydi fakat ben sicak icecekler disinda bir sey icemiyorum suyu zorla bazen bir bardak dolduruyorum miy miy miy icmeye calisiyorum diyelim ki pet sise su alacagim suyun tadi sanki agzima geliyor ve ihtiyacim gidiyor o kadar imreniyorum ki bir litre iki litre su icenlere simdi yine zorla su icmeye calisiyorum asla ve asla soguk su icemem yazinda ilik su icerim bu sorunu yasayan cozen var mi hic ?
Ben de sevmezdim. Suyu tatlandirarak çözdüm simdi her turlu iciyorum. Bir litre suya bir kucuk salatalik nane yapraklari ve bir dilim limon at. O sekilde icmeyi dene bir de.

Ay su sevilmezmi ya.Dünyanın en güzel nimeti.Ben inanılmaz çok içerim.Sırf wc problemi için çoğu zaman frenliyorum kendimi.O da olmasa hiç elimden düşmez.

Çok içince kusuyor musunuz mesela?
Anlamıyorum yani tadı bile olmayan bir şey. Fazla düşünmeden için işte taşıyın elinizde.
Ben bu konuyu görünce bir yarım litre daha tükettim :D

Ha bu arada 36 yaşındayım cildim her zaman iyiydi hala iyidir canan karatay zeytinnn diye bağırıyor ya zeytin yiyin zeytin diye bende suuuu diye bağırıyorum su için su :70:

Su içmeyi unutuyorum resmen, zoraki içiyorum, çok içersemde midem bulanıyor, bir benim su içmekten nefret eden zannediyordum:)

Suyu bende içemiyordum hatta günlerce aklıma bile gelmiyordu kola meyvesuyu limonata derken günlerce içmiyordum.
Birde mide bulantısı yapıyordu bende...

Sonra idrar yolları enfeksiyonum başladı tuvalete gitmek iskence oluyordu hatta günlerce yanmam oluyordu.

Doktora gittim asitli ve kafeinli içecekleri tamamen yasakladı onlar tetikliyormuş ve hiç su içmediğim için idrar yollarımda enfeksiyon olmuş...

Antibiyotik tedavisi oldum uzun süre ve o süre zarfında aklıma geldikçe hep su içtim önce yudum yudum sonraları bardak bardak derken şimdi uyku esnasında uyanıp su sayıklayacak kıvama geldim...

Biz kadınlar için su çok önemliymiş onu anladım. Bence bir an önce su içme alışkanlığı edinin...

Bir sitede görmüştüm ölçülü bardaklar vardı onlardan alabilirsiniz.
Uygulamalar var telefon için, istediğiniz sıklıkta su içmeniz gerektiğini hatırlatıyor + içtiğiniz kadarını not edebiliyorsunuz.
Alışkanlık kazandırması açısından yararlı olabilir bu ikisi.
Cok tesekkur ederim. Uygulama daha onceleri vardi cok az ekleyebilince silmisim :( yeniden indirecegim

Suyu bende içemiyordum hatta günlerce aklıma bile gelmiyordu kola meyvesuyu limonata derken günlerce içmiyordum.
Birde mide bulantısı yapıyordu bende...

Sonra idrar yolları enfeksiyonum başladı tuvalete gitmek iskence oluyordu hatta günlerce yanmam oluyordu.

Doktora gittim asitli ve kafeinli içecekleri tamamen yasakladı onlar tetikliyormuş ve hiç su içmediğim için idrar yollarımda enfeksiyon olmuş...

Antibiyotik tedavisi oldum uzun süre ve o süre zarfında aklıma geldikçe hep su içtim önce yudum yudum sonraları bardak bardak derken şimdi uyku esnasında uyanıp su sayıklayacak kıvama geldim...

Biz kadınlar için su çok önemliymiş onu anladım. Bence bir an önce su içme alışkanlığı edinin...
Yaa bu konuyu buraya acinca cok sey ogrendim benimde adet donemim cok korkunc gecti bu ay belki su icemedigimdendir .s diyorum artik . Mutlaka zorlayqcagim kendimi su icmeye calisacagim artik. Cok gecmis olsun canim.

Yaa bu konuyu buraya acinca cok sey ogrendim benimde adet donemim cok korkunc gecti bu ay belki su icemedigimdendir .s diyorum artik . Mutlaka zorlayqcagim kendimi su icmeye calisacagim artik. Cok gecmis olsun canim.
Çok başınız ağrır mı?

Çok teşekkür ederim. Kesinlikle bir yerden başlamalısın yavaş yavaş da olsa.

Yani su seklinde su hic aklimin ucundan gecmez cay kahve vs yuzunden boyle canim biraz tavsiye aldim aromali deneyecegim yarin cayi azaltip bagimlilik olustu
Bende çok çay kahve tüketenlerdenim su aklımın ucundan bile geçmez..ama artık sudan tat alma yöntemini buldum ..en azından damağıma hitap ediyor artık..ben bir sürahi suya taze zencefili 1 lira büyüklüğünde 2 tane koyuyorum 2 ince dilim limon ve taze nane atıyorum..sende dene inşallah seversin..

Hayir bu sekilde bir sey yasamadim farkli sekillerde su aldigim icin olmali cay vs :KK43: ama sagliksiz tabii
İlk önce kendine güzel cıfcıflı bir matara al ve öyle tek seferde bir bardak su içmeyi aklından çıkar ;) yanında hep su olsun yudum yudum iç bak nasıl alışacaksın :eğlence: bende hiç öyle bi barsak su içmem yudum yudum içerim ama çok içrerim böbreklerinize cildinize heryerinize zarar veriyorsunuz

İlk önce kendine güzel cıfcıflı bir matara al ve öyle tek seferde bir bardak su içmeyi aklından çıkar :KK66: yanında hep su olsun yudum yudum iç bak nasıl alışacaksın :eğlence: bende hiç öyle bi barsak su içmem yudum yudum içerim ama çok içrerim böbreklerinize cildinize heryerinize zarar veriyorsunuz
Aynen canim cok dogru benimdr endisem bu zararlar insallah asacagim :)

Bende çok çay kahve tüketenlerdenim su aklımın ucundan bile geçmez..ama artık sudan tat alma yöntemini buldum ..en azından damağıma hitap ediyor artık..ben bir sürahi suya taze zencefili 1 lira büyüklüğünde 2 tane koyuyorum 2 ince dilim limon ve taze nane atıyorum..sende dene inşallah seversin..

Tamam canim bunuda aklimda bulunduracagim ödem atici bir etkisi de var gibi duruyor:)) tesekkur ederim.

Back
X