- 5 Haziran 2018
- 827
- 1.055
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kusmuyodum sadece günlerce aç bırakıyodum kendimi diyet bisküvi tarzı şeyler yiyodum anca sırf kahve ve sigara içiyodummAnorexia mi
Olmustun? Kusuyomuydun mesela? Bu diyet isinide abartmamak lazim.. denge bi bozuldu mu bi sure topatlayamiyosun
Peki sac dokulmesi tirnaklarda dislerinde hasar meydana gelmedi mi? Malum vucudun bi zaman sonra vitamin deposu bitiyoYok kusmuyodum sadece günlerce aç bırakıyodum kendimi diyet bisküvi tarzı şeyler yiyodum anca sırf kahve ve sigara içiyodumm
Öncelikle arkadaşınıza mesafe koyun bence de. Gobepe gelirsek soor spor spor. benim kilom yok.1 65 im. 52 kıloyum.ama kılo onemli değil görünüm önwmli.kas kütlesi.şimdiki eşim ıkı sene once sevfiliydik. Cok begeniyodu kliplerse falan zencilerin pkposunj:)ben de beğenıyordjm.ben dedim o popoyu yapıcam ama sen de bi daha bakmıcaksın tmm dedi güldğ geçti.fitness yapıyorum evde. 2 yıldır.. Ağırlıklarım var. Kendıme bi program okusturdum netteki araştırmalarımla.latin poposu da oldu:) azimle her şey oluyor.ve tabi ki yemeyeceksiniz.aslında su da var. Yediğiniz kaloriyi bilip, o kaloriyi yakacak spor da yaparsanız bu kadar sorun olmaz. Mekik göbeği eritmiyor.mekik karın bölgesini toparlıyor kilo kalıyor orada hani.daha sekillli bi fazla göbeğiniz olıyor.erimesi için kardiyo ehszersizleri ve diyet bence.ve spor herçekten daha zinde daha fit daha güzel hissetmenizi sağlıyor.hele ki tr de spor yapan kadın cok cok az. bence herkes hayatına bunu eklemeli.Bugün arkadaşlarımla buluştum. Baya iyi gezdik, muhabbet ettik. Bir ara kafeye oturup konuşurken bir arkadaşım “şu göbeğine bak pantolondan fışkırıcak” deyip güldü. Bende bozulmamış gibi yapıp “kilo aldım gerçekten bu ara ya” gibi bir şeyler dedim. Boyum 164 kilomda zaten olmuş 60... Tüm kilo göbekte toplanıyor bende.. Oturduğumda tam 3 kat.. Bugünkü gibi jean giyince hele yandan bakınca yağlı bir dünya var sanki göbeğimde.. Çoğu kişi dalga geçmeye başladı, iyice özgüvensiz oldum... Ve bugün de baya üzüldüm... Bu göbek nasıl gider arkadaşlar? Son dönemde o kadar çok hamburger pizza gömdüm ki.. içimde ağlıyorlar şuan. Nasıl dümdüz bir göbeğim olur? Diğer yerlerimde problem yok aksine belim çok çok ince normale göre. Ama vıcık vıcık yağlı göbeğim, çok kötü bi görüntü. Önerilerinizi bekliyorum
Ohoo saçlarımdan o kadar çektimkii bide griydi o zaman saçlarım iki ayda bir dibe açıcı üzerine 10.1 küllü sarıyla 1 siyahı karıştırıp küllü gri boyatıyodum her ay. Mahvolmuştu saçlarım tırnaklarımda sıkıntı yoktu ama, dişlerim çocukluğuödan beri sıkıntılı zaten diş doktoru korkumda var gidemiyorummPeki sac dokulmesi tirnaklarda dislerinde hasar meydana gelmedi mi? Malum vucudun bi zaman sonra vitamin deposu bitiyo