Bölgesel İncelme Şu göbeğe bak

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

bigarib

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
40
122
Bugün arkadaşlarımla buluştum. Baya iyi gezdik, muhabbet ettik. Bir ara kafeye oturup konuşurken bir arkadaşım “şu göbeğine bak pantolondan fışkırıcak” deyip güldü. Bende bozulmamış gibi yapıp “kilo aldım gerçekten bu ara ya” gibi bir şeyler dedim. Boyum 164 kilomda zaten olmuş 60... Tüm kilo göbekte toplanıyor bende.. Oturduğumda tam 3 kat.. Bugünkü gibi jean giyince hele yandan bakınca yağlı bir dünya var sanki göbeğimde.. Çoğu kişi dalga geçmeye başladı, iyice özgüvensiz oldum... Ve bugün de baya üzüldüm... Bu göbek nasıl gider arkadaşlar? Son dönemde o kadar çok hamburger pizza gömdüm ki.. içimde ağlıyorlar şuan. Nasıl dümdüz bir göbeğim olur? Diğer yerlerimde problem yok aksine belim çok çok ince normale göre. Ama vıcık vıcık yağlı göbeğim, çok kötü bi görüntü. Önerilerinizi bekliyorum

Yemeyeceksin arkadaşım yapacak birşey yok ben de kiloyu tamamen karın bel göbekten alıyorum mecbur börekten çörekten hamburgerden uzak duruyorum kepek ekmeği gibi yoğun ekmekler yiyorum sanırım yoğurt da bel bölgesindeki yağların erimesinde etkili. Bir de mekik ve türevleri derhal etki ediyor. Ben düzenli aletli pilates yaptığım zamanlarda da faydasını görüyordum

Bende yarım kg alsam göbeğime gidiyor. Aslında zayıfim da ama. Valla ben korse takıyorum yazın onuda takamiyorum. Bol şeyler giyiyorum. Kendimden emin olmasam hamile göbeği derim o kadar yani.

Ben 162 boy 58 kiloyum benim göbek de felaket. Hamur işini bir hafta yemesem göbek eriyor. Aynı hızla da geri geliyor yiyince.

Karın kasi cok emek istiyor. Sabırlı olman lazim. Hergun duzenli o bölgeye çalış. Gece abur cuburu kes. Direk göbeği besliyor.

Bugün arkadaşlarımla buluştum. Baya iyi gezdik, muhabbet ettik. Bir ara kafeye oturup konuşurken bir arkadaşım “şu göbeğine bak pantolondan fışkırıcak” deyip güldü. Bende bozulmamış gibi yapıp “kilo aldım gerçekten bu ara ya” gibi bir şeyler dedim. Boyum 164 kilomda zaten olmuş 60... Tüm kilo göbekte toplanıyor bende.. Oturduğumda tam 3 kat.. Bugünkü gibi jean giyince hele yandan bakınca yağlı bir dünya var sanki göbeğimde.. Çoğu kişi dalga geçmeye başladı, iyice özgüvensiz oldum... Ve bugün de baya üzüldüm... Bu göbek nasıl gider arkadaşlar? Son dönemde o kadar çok hamburger pizza gömdüm ki.. içimde ağlıyorlar şuan. Nasıl dümdüz bir göbeğim olur? Diğer yerlerimde problem yok aksine belim çok çok ince normale göre. Ama vıcık vıcık yağlı göbeğim, çok kötü bi görüntü. Önerilerinizi bekliyorum
arkadaşlarınız hayatınıza vücudunuza dair söz sahibi hissetmemeli kendini önce kendinizde bunu düzeltmelisiniz bence. Arkadaştır çok seviyosunuzdur tamam ama bu hayat da sizin vücut da . Kime ne? İlla söylenecekse de üslup vardır. Terbiyesizlik etmiş. Tepkinizi koyun derim

Ben de kiloyu hep bel, göbek, göğüs bölgesine alırım. Oramın ince görünmesi için çok çok zayıf olmam gerekiyor. Normal kilomda göbekliyim çünkü.

Yaptığım ve tavsiye ettiklerimi söyleyeyim. Öncelikle ekmek, pizza, börek çörekleri tam kesemeseniz de çok azaltın. Akşam belirli saatten sonra yemek yemeyin. Bol su için.
Mekik bu bölge için iyidir.

Geçtiğimiz 1 ayda günde yarım saat (haftada 3-4 gün) tempolu yürüyüşle, ekmeği bırakmak veya yesem de günde çok çok az yemekle, bol su içmekle, bol cacık, meyve sebze yemekle 5 kilo verdim. Durmak yok yola devam. Şu an bunları sabah sporumdan dönmüş halimle yazıyorum. Birazdan az ekmekli, bol sebzeli bir kahvaltı yapacağım. Böyle böyle inceldim işte. Biraz motive olsun diye yazıyorum.

Söylemişsiniz işte, dışarıda yemeyin. Karbonhidrat ağırlıklı gitmeyin. Yüksek bel jean giyin. Salata yoğurt yiyin mutlaka yemeklerde, yemek miktarını faydalı, az, doyurucu seçin. Pilateste yapın, bölgesel incelme ve sıkılaşma sağlarsınız

Hamilelikten sonra benim göbek de bağımsızlığını ilan etmişti. Youtube'da "Fat Burning Cardio Workout - 37 Minute" diye bir program var. Onu yaptım haftada 4-5 gün. 1 ayda değişiklikleri fark ediyorsunuz, 3 ayda ayva göbeğe döndüydüm ki, şimdi durumum malum. Kilonuz çok fazla değil, biraz spor yapsanız, toparlarsınız bence.

canım alınmaya ne gerek var bana da diyenler oluyo ben gülüp geçiyorum hiç alınmıyorum hatta ben bile kendimle dalga geçiyorum hem tek ken hemde arkadaşlarımın yanında. kusurlarım ile hiç bir zaman takıntı yapmadım yapma sende he ama alınan bir kişiliğin varsa sende onların biyerleriyle dalga geç mesela zayıfsa sen kendne bak önce üflesem uçucaksın en güzel kıyafetler sana olmuyodur kemiklerin görünüyodr hahahaha falan de asla çekinme eğer sessiz kalırsan her söylenene maalesef hep ezerler seni canım

Bende ne yesem hep simit denilen yere gidiyor hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım kendime göre. Şu an 50 kiloyum boyum 1.61 göbeğim yok ama yanlarımda toplanıyor yağlar. Anca spor ve karbonhidratı şekeri keserek veriliyor. Yeme bozukluğu yaşadığım zamanlar oldu 38 kiloya kadar düştüm geçen sene şimdi biraz toparladım herkes kilonun yakıştığını söylüyor ama ben eski zayıf günlerimi özlüyorum şimdi herkes gibi normal kilodayım bu canımı çok sıkıyor ama eskisi gibi günlerce aç bırakmıyorum kendimi, kahve ve sigarayla yaşamıyorum en azından arada kendime kıyak geçip canım istediğinde yiyorum. Düzenli ve azar azar yemeye çalış gerekirse bir diyetisyene git spor salonuna yazıl onlar sana çok güzel yol gösterir

Bende ne yesem hep simit denilen yere gidiyor hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım kendime göre. Şu an 50 kiloyum boyum 1.61 göbeğim yok ama yanlarımda toplanıyor yağlar. Anca spor ve karbonhidratı şekeri keserek veriliyor. Yeme bozukluğu yaşadığım zamanlar oldu 38 kiloya kadar düştüm geçen sene şimdi biraz toparladım herkes kilonun yakıştığını söylüyor ama ben eski zayıf günlerimi özlüyorum şimdi herkes gibi normal kilodayım bu canımı çok sıkıyor ama eskisi gibi günlerce aç bırakmıyorum kendimi, kahve ve sigarayla yaşamıyorum en azından arada kendime kıyak geçip canım istediğinde yiyorum. Düzenli ve azar azar yemeye çalış gerekirse bir diyetisyene git spor salonuna yazıl onlar sana çok güzel yol gösterir
38 kilo nedir arkadasim yapma bunu kendine. boyunda kisa degilki..
Konu sahibi ben 9 aydir guyya spora basliycam.. yok olmuyo. Hayatimda bu kadar iradesiz oldugunu hatirlamiyorum.. belkide yorgun : ( gencecik kizsin yeneye dikkat et birazda spor gobek mobek kalmaz

38 kilo nedir arkadasim yapma bunu kendine. boyunda kisa degilki..
Konu sahibi ben 9 aydir guyya spora basliycam.. yok olmuyo. Hayatimda bu kadar iradesiz oldugunu hatirlamiyorum.. belkide yorgun : ( gencecik kizsin yeneye dikkat et birazda spor gobek mobek kalmaz
Enerjim hiç yoktu o kilodayken kolumu kaldıramıyodum hala da şişko geliyodum gözüme. Aştım en azından sağlığıma kavuştum.

Enerjim hiç yoktu o kilodayken kolumu kaldıramıyodum hala da şişko geliyodum gözüme. Aştım en azından sağlığıma kavuştum.
Anorexia mi
Olmustun? Kusuyomuydun mesela? Bu diyet isinide abartmamak lazim.. denge bi bozuldu mu bi sure topatlayamiyosun

Az yemek çok hareket.

X