EvetSenin ileri son haftalarda oldu heralde Can'ım
Ne güzel Allah size bağışlamış yavrunuzu bende böyle güzel son la doğum yaparım inşallah16. haftada canım ikili testim riskli çıınca amniosentez yaptrdım sonrasında suyum geldi hastane antibiyotik tedavisi oldum bebiş doğdu 40+1 de hamdolsun...
Hem geçmiş olsun hemde cok şükür yavrunuz doğmuş sağlıklıca dikkate Alıcam söylediklerinizi teşekkür ederimBenimde aynı haftalarda geldi daha fazlası pijamam battı acil doktora gittim ultrason da suyun normal dedi alttan muayne yaptı gelen suyun değil idralini kaçırıyon dedi böyle geçti 19. Haftamdı kontrole gittim suyun çok az bitmek üzere dedi duşuk yapabilirsin karnında olebilir dedi başka doktora gittik oda kandada idraldede iltahap var bizce alınması gerekiyor dedi karnında ölür dedi aldırmadık sık kontrole gittim 30. Haftada su bitti doğum oldu prematüre 1.400 gr doğdu şuan dört aylık gayet sağlıklı dikkatli olun
21 haftalıktım,sızıntı seklinde geldı az az,acıklıgımda vardı ıkızdı bırde 4 gun dayanabıldım hastanede yattım ,dogum yaptım malesefKaç haftalıktınız yani kese delindiği Zaman antibiyotikle falan düzeltebiliyormuş cok mu gelmişti suyunuz
Bana da iki gün sonra gelmişti ama bence seninkide sızıntı değildir yani inşallah :)Benimde temiz çıkar inşallah daha elime ulaşmadı test
Cok su içiyorum maden suyu içiyorum acaba bebeğin suyu mu cok benimde
Amiiiin inşallah teşekkür ederim içten duan için Can'ımOlabilir canım Rabbim şifa versin. Bebeğini sağlıkla hayırla huzurla kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺
Öyledir inşallah Can'ım az kaldı doktora gitmeme bi göreyim zaten bebişi bütün endişem gidicekkorkma canım bende aynı sorunu yaşıyorum
ama bunun olması normalmiş
günde 2 defa çamaşır değiştirioyrum
psikolojik olarak takıyoruyzÖyledir inşallah Can'ım az kaldı doktora gitmeme bi göreyim zaten bebişi bütün endişem gidicek
Maşallah ne güzel bi duygu demi iyi olduğunu görmek bizimkide erkek cok erken gösterdi pipisinipsikolojik olarak takıyoruyz
bende belim çok ağrıdı gidenen kadar kafayı yedim
minik kalbini gördüm pıt pıt atıyordu içim rahatladı
bide poz verdi annesine kızım
maşşallah annesi sıkma canını bende bıktım valla akıntıdanMaşallah ne güzel bi duygu demi iyi olduğunu görmek bizimkide erkek cok erken gösterdi pipisini
Aynen sağlıklı olsunlar yeter gerisinin hiç önemi yokmaşşallah annesi sıkma canını bende bıktım valla akıntıdan
ama napalım sağlıklı olsunlar da
Amiiiin inşallah teşekkür ederim içten duan için Can'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?