- 8 Mart 2015
- 25.097
- 81.177
-
- Konu Sahibi dolar milyoneri
Auagahahs konu git gide daha eğlenceli hale geliyor. Gelin dediğin böyle olacak, her takımı bozacak. Bak oğlunu almış kadının bir eksiltmiş haneyi, fincan takımı eksiltmiş, kv ayağını denk alsın benceArkadaşa lazım ya kaynanasında kırmış da
Hepsini çal o zaman hak etmiyorsun de çarp kapıyıHiç kullanmadı bile. Yeterince Antep işi değildi çünkü.
Ya dolapta buldu da satıcı satmaktan vazgeçmiş benim de aklıma burası geldi dedim belki vardırAuagahahs konu git gide daha eğlenceli hale geliyor. Gelin dediğin böyle olacak, her takımı bozacak. Bak oğlunu almış kadının bir eksiltmiş haneyi, fincan takımı eksiltmiş, kv ayağını denk alsın bence
Gitsin başka bir takım alsın yahu dert değil.
İlla arıyorsa google görseller yükleyip orada tarasın fotoyu, satılık ilanları varsa ikinci el sitelerde düşer.
Ahaha cansınızBunlarin hepsi sevgiden
İyi hatırlattın ya bi ara indiragandi yapayım.Hepsini çal o zaman hak etmiyorsun de çarp kapıyı
Tam tam. Ben her gittiğimde bir şey bozar kırarımYa dolapta buldu da satıcı satmaktan vazgeçmiş benim de aklıma burası geldi dedim belki vardır
Örnek gelin demi
Ahahah evlenince yapılacaklar listesine eklendiTam tam. Ben her gittiğimde bir şey bozar kırarım
Sehpa olur, lavabo olur, sandalye olur ama izimi bırakırım ahahah
Hiç de aklıma yenisini almak gelmedi, bence örnek olan benim.
Ağlamıştır bir de şimdi o ya yazıkAhahah evlenince yapılacaklar listesine eklendi
Canım Arkadaşım safkan bir yengeç olduğu için duramaz onu alacak yerine koyacak
Ahaha deme ya canım arkadaşım o benim kıyamam ona ben :))Ağlamıştır bir de şimdi o ya yazık
Yıkıp döküp sigarasını yakacak gelinler lazım bize.
Kadın biraz tuhaf djdjdjBu Karaca'nın fincanı. Bir ara anneler gününde herkes bunu hediye almıştı hiç beğenmemiştimyeni fincan alsın kaç yıl geçti üstünden neden aynısını alıyor
Nasıl bildinManyak mı kaynanası neden arıyo ki
Teşekkür ederim zaman ayırmanız bile çok kıymetliKaraca da vardı sanki bu
Ay az bakınmadım ama bulamadım valla ben de
Arkadaşın hiç üstüne düşmesin bıraksın kadın kendi kendini yesinKadın biraz tuhaf djdjdj
Ya o bir minnoş ben olsam derim de o ölse diyemezArkadaşın hiç üstüne düşmesin bıraksın kadın kendi kendini yesinhatta arkadaşın canım sag olsun anne benden kıymetli mi desin ahahahah
Üzerler onuYa o bir minnoş ben olsam derim de o ölse diyemez