- 28 Aralık 2023
- 6.042
- 18.504
- Konu Sahibi dolar milyoneri
Yaaa offfAnnemin ceyizinde var bu takım. Tabi rengi bununki gibi parlak değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa offfAnnemin ceyizinde var bu takım. Tabi rengi bununki gibi parlak değil.
AhahahaYaaa offf
Yaptım yaptım onu da yaptım olmuyor :)Ahahaha
Fotoğrafı tekrar ss alın galerideki görüntüsünden, onun üzerinden deneyin bir de. Formatı uyumlu değil muhtemelen. Bir de varmış bende, ne gülerim ama
Aaa çini modeller mi kııızzz güral var olmaz mıYaptım yaptım onu da yaptım olmuyor :)
Ya karacanın şu eski modelinden çiçekli mavi link bulursam bari onu atayım jdjdjd
Değil değil bildim dediğiniAaa çini modeller mi kııızzz güral var olmaz mı
Heyecanla bekliyoruzNe alaka telefonu bi kapatıp açayım
Ne de olsa Türküm
Aha bu djdjjdd
Fincanın adı ne bari onu deyin bakalımYaptım yaptım onu da yaptım olmuyor :)
Ya karacanın şu eski modelinden çiçekli mavi link bulursam bari onu atayım jdjdjd
Yok bunlar iyi değil gel ben sana klasik çini model satayım, 1 kere kullanılmadı özel seriOyh Şükür ya
Arkadaşa lazım ya kaynanasında kırmış daYok bunlar iyi değil gel ben sana klasik çini model satayım, 1 kere kullanılmadı özel seri
Kayınvalideme sene 2016’da anneler günü için aldığım fincanlara çok benziyor ama onun mavi kısımları da pembeydi. Karaca’ydı.Oyh Şükür ya
ne çok bekledik seniOyh Şükür ya
Çal bi tanesini yeter kullandığın deKayınvalideme sene 2016’da anneler günü için aldığım fincanlara çok benziyor ama onun mavi kısımları da pembeydi. Karaca’ydı.
Ahahah ilk defa böyle bi sorun yaşadım maşallah arkadaşlarım affetmedinizne çok bekledik seni
Hiç kullanmadı bile. Yeterince Antep işi değildi çünkü.Çal bi tanesini yeter kullandığın de
Bunlarin hepsi sevgidenAhahah ilk defa böyle bi sorun yaşadım maşallah arkadaşlarım affetmediniz