- 12 Kasım 2009
- 5.750
- 4.806
- Konu Sahibi incitanemmmmm
ev arıyorum cıkıcaz evden evim cok güzel yeni bina yeride güzel fakat su faturası hayatımdan bezdirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bir tuhaflık var.. o kdar gelmemesi lazım.. benim karşı komşumda çok su kullanır.. maksimum 55-60 dır faturası.. 3 kişilik bir aileye göre fazlaca. Ama iskan falan yok tutanak demişsiniz bence onla alakalı olabilir..valla sastım kaldım evdeyken 160 tı hadi ben kullandım diyicem evde yokken çalısırken 90 da neyin nesi hayret bişey yıldım vallahi kızlar
hım anladım cnm belki fiyatı düşer ben öyle düşünüyorumhayır ya hiç bir sorun yoktu.. tğm binanın değiştirmişler zaten.. 10 yıl doldu belki ondan mı acaba?
Fiyatı düşer derken anlamadım canım.. acaba faturaya yansıtırlarmı bizden alırlarmı bunun parasını yoksa belediye kendi kafasından yaptığı için almazlarmı?Geçen yılda doğalgaz saatimizi igdaş değiştirdi..Kalibrasyon yaptırdı vs.. ama bir ücret ödemedik onla ilgili:.hım anladım cnm belki fiyatı düşer ben öyle düşünüyorum
bende öyle titiz biriyim temizlik hafta sonları cumartesi günleriSU faturası diyince içime koca bir öküz oturuyor.yahu su 22 30 tl fatura ödeyenler nasıl yasıyosunuz bendemi var bir enteresanlık anlamadım.benim hep suyum yüksek gelir.3 kişilik aileyiz.eşim ben kızım.biraz titizim çok temizlik yaparım elimide çok sık yıkarım mesela salata malzemesini yıkadıktan sonra o elle salatayı yapmam MUTLAKA yıkamam lazım.yani bu sekilde yasıyoruz ama bunlar suyumun gecen ay 160 bu ayda çalışmama ragmen evde olmamıza ragmen 3 gun önce geldi 90 tl sizlere sasıyorum.evden çıkıcam bu binada iskan yok su faturası tutanaklı geliyor ondan desem.hadi ama ben 2 aydır calısıyorum vanayı kapatıp gidiyom akasam geliyoruz hepimiz niye 90 geldi daha az bekliyordum anlamadım.benim kanayan yaram bu su faturası ödemekten geçinemez olduk eşim sorumsuz gidip ilgilenmez kolaya kaçar hakkını aramaz.bende yıldım sansıma bak bu evde 1 yıl oldu oturalı hep 100 üstu ödedik hep
benım bildiğim kadarıyla bir ücret ödemezsiniz. Sadece yeni bi sayaç belki faturanın düşüşünde etkili olur diye düşünüyorumFiyatı düşer derken anlamadım canım.. acaba faturaya yansıtırlarmı bizden alırlarmı bunun parasını yoksa belediye kendi kafasından yaptığı için almazlarmı?Geçen yılda doğalgaz saatimizi igdaş değiştirdi..Kalibrasyon yaptırdı vs.. ama bir ücret ödemedik onla ilgili:.
evde kaç kişisiniz ben 2 kişiyim evde evde 5 kişi olursa durum değişir bunun çamaşırı bulaşığı duşu derken hepsi daha fazla su gerekiyorvalla sastım kaldım evdeyken 160 tı hadi ben kullandım diyicem evde yokken çalısırken 90 da neyin nesi hayret bişey yıldım vallahi kızlar
Hım anladım canım.. Evet deneyip göreceğiz inş:))benım bildiğim kadarıyla bir ücret ödemezsiniz. Sadece yeni bi sayaç belki faturanın düşüşünde etkili olur diye düşünüyorum
sendemi 2 kişisin çalışıyormusun ?Hım anladım canım.. Evet deneyip göreceğiz inş:))
yok canım biz 3 kişiyiz.. Hatta 4 ama büyük kızım yanımızda değil..Üniv. okuyor..ayda 2-3 kere geliyor 2 gün kalıp gidiyo.. ama ben dikkatli kullanmaya çalışyorum biraz..sendemi 2 kişisin çalışıyormusun ?
Neeeeee sen kaç yaşındasındaki kızın üniv. gidiyor.yok canım biz 3 kişiyiz.. Hatta 4 ama büyük kızım yanımızda değil..Üniv. okuyor..ayda 2-3 kere geliyor 2 gün kalıp gidiyo.. ama ben dikkatli kullanmaya çalışyorum biraz..
:))41 yaşındayım canım):hayırlısı olsun canım.. bende açıköğretimden terkimkızım bu yıl birinci sınıfı bitirdi.. seneye 2 ye gidecek inş:)Neeeeee sen kaç yaşındasındaki kızın üniv. gidiyor.
ben üni. okusaydım 3 te olcaktım şuan ama okumadım liseyi açıktan devam ediyorum hemde çalışıyorum .
Aman Allahım:))41 yaşındayım canım):hayırlısı olsun canım.. bende açıköğretimden terkimkızım bu yıl birinci sınıfı bitirdi.. seneye 2 ye gidecek inş:)
Nedenki canım:)bakırköy civarındayım canım ben.. nedenki şok oldun??Aman Allahım
Şok oldu şuanda
ist neresindesin
35-45 yaş arasının buraya girmediğini düşünüyordum da o yüzden cnm :)Nedenki canım:)bakırköy civarındayım canım ben.. nedenki şok oldun??
valla inan anlamadım bu işi 22 25 gelsin bana göbek atarım amuda kalkarım benim için sok olur.hadi bu binadan önce başka oturdugum dairelerdede 70 geliyordu en az.sorun bende desem bu ay o kadar dikkat ettim ve işe başladım evde yokum gün boyu aksam geliyoruz kızımda hafta sonları geliyor anneannesınde kalıyor.ben bu işe sastımbende öyle titiz biriyim temizlik hafta sonları cumartesi günleri
çamaşır makinesi neredeyse hergün çalışır ama 22-25 geliyordu normalde ilk defa 32 geldi
CAnım ben baya eski bir üyeyim..2008 de üye olmuştum buraya. ikinci çocuk düşünmeye başladığımda araştımalar yaparken burada buldum kendimi):bir ara baya girmedim.. ama 2 yıldır tekrar takılmaya başladım:)35-45 yaş arasının buraya girmediğini düşünüyordum da o yüzden cnm :)
ya mesela ben bulaşık makinesinin bi gün çalıştırmasam diğer gün mutlaka çalıştırırım. yeri gelir günde 2 defa çalışır ama nadirvalla inan anlamadım bu işi 22 25 gelsin bana göbek atarım amuda kalkarım benim için sok olur.hadi bu binadan önce başka oturdugum dairelerdede 70 geliyordu en az.sorun bende desem bu ay o kadar dikkat ettim ve işe başladım evde yokum gün boyu aksam geliyoruz kızımda hafta sonları geliyor anneannesınde kalıyor.ben bu işe sastım
anladım cnm olsun maşallah kızlarınada :) nazar değmesinCAnım ben baya eski bir üyeyim..2008 de üye olmuştum buraya. ikinci çocuk düşünmeye başladığımda araştımalar yaparken burada buldum kendimi):bir ara baya girmedim.. ama 2 yıldır tekrar takılmaya başladım:)