- 13 Nisan 2016
- 26
- 10
- 35
-
- Konu Sahibi incitanemmmmm
bizde hep 60- 70 geliyor.nerde 20-30 lik faturalar.Herhalde şehirden şehire fark ediyo.Biz büyükşehir statüsündeyiz ondan galiba.kırsal kesimde fatıuralar daha düşük sanırım.En çok bana geliyor sanırım 110 lardaydı kasımdan beri dikkat ediyorum düştü biraz ama dediğiniz gibi 20 leri 30 ları hayatta göremem heralde
Biz de büyük şehir statüsündeyiz. 7 ton kullanmışız. 27 tl. ödedim dün.bizde hep 60- 70 geliyor.nerde 20-30 lik faturalar.Herhalde şehirden şehire fark ediyo.Biz büyükşehir statüsündeyiz ondan galiba.kırsal kesimde fatıuralar daha düşük sanırım.
bizde 10 ton a kadar farklı ücret 10 tondan sonra 2 katı fazla ücret ile fiyatlandırılıyor.benim kullanımımda hep 13-14 ton araso genelde.hep o 10 tondan sonraki ücretlendirme benim faturamı yükseltiyor.Biz de büyük şehir statüsündeyiz. 7 ton kullanmışız. 27 tl. ödedim dün.
Kullanımı biraz azaltmaya çalışın diyeceğim de kalabalık bir aile misiniz bilmiyorum...En azından daha dikkat edin...bu topiklerde su faturasını düşürmek için bazı tavsiyeler vardı bir göz atın isterseniz...bizde 10 ton a kadar farklı ücret 10 tondan sonra 2 katı fazla ücret ile fiyatlandırılıyor.benim kullanımımda hep 13-14 ton araso genelde.hep o 10 tondan sonraki ücretlendirme benim faturamı yükseltiyor.
canım sağolasın biz 4 kişilik aileyiz. benim hergün bulaşık makinesi çamaşır makinesi de gün aşırı çalışır.eşim sabah akşam duş alır oğlan da hergün antremandan sonra duş alır .en çok su banyaoda gidiyor.susuz olmuyor canım.halı yıkardık eskiden balkonlşarda.Halı yıkamacılar çıkalı beri halı da yıkamıyoruz evde genede su gidiyo napalımKullanımı biraz azaltmaya çalışın diyeceğim de kalabalık bir aile misiniz bilmiyorum...En azından daha dikkat edin...bu topiklerde su faturasını düşürmek için bazı tavsiyeler vardı bir göz atın isterseniz...
Basinc fazla olunca cok su akıyor biz Son katta oturuyoruz suyun basıncı o kadar düşüktü ki banyo yapmak bile istemiyorduk Biz özellikle basınçlı güneş enerjisi taktırdık ama bir tek banyoda olduğu için faturaya yansımadı.gelen suyun basıncı yüksekse, faturalara da yansıyormuş kızlar. su saatine basıncı düşüren küçük bir alet bu sorunu çözüyor. hem doğalgaz sarfiyatına, hem kombilerin uzun ömürlü olmasına, hem de su sarfiyatına yansıyor. babam 3 yıl önce taktırdı, su faturamız %20 oranında düştü. bir tesisatçı getirip basıncı ölçtürüp, sonra da gerekiyorsa taktırabilirsiniz.
bizde 10 ton a kadar farklı ücret 10 tondan sonra 2 katı fazla ücret ile fiyatlandırılıyor.benim kullanımımda hep 13-14 ton araso genelde.hep o 10 tondan sonraki ücretlendirme benim faturamı yükseltiyor.
Fatura da yazıyor .bakınca anlaşılıyor.diyor zaten birinci kademe tüketim bu ikincş kademe tüketim bu diye .Ben de genelde 12 ton kullanıyorum
Acaba bizde de 10 ton sonrası sizin gbi mi hesaplanıyor
Bunu nereden nasıl öğrendiniz?
Fatura da yazıyor .bakınca anlaşılıyor.diyor zaten birinci kademe tüketim bu ikincş kademe tüketim bu diye .
neden değiiştirdiler ki bir sorunmu vardıbizim sabit her ay 31-32 geliyor.. 6 m3 harcıyoruz..Yalnız bu ay içinde saatimizi değiştirmiş İSKİ ..Acaba bunu faturamıza yansıtcakmı.. haberimiz bile yoktu.. umarım öyle bir etiksizlik yapmazlar..
hayır ya hiç bir sorun yoktu.. tğm binanın değiştirmişler zaten.. 10 yıl doldu belki ondan mı acaba?neden değiiştirdiler ki bir sorunmu vardı