Su faturanız ne kadar geliyor

Benimki de valla 15-20 arası geliyor. Haftada en az iki kere çamaşır yıkarım uzun programda her gün duş alırım eee bulaşık desen Elimde yıkıyırm. Size baya bir fazla şey yapmışlar

En çok bana geliyor sanırım 110 lardaydı kasımdan beri dikkat ediyorum düştü biraz ama dediğiniz gibi 20 leri 30 ları hayatta göremem heralde

En çok bana geliyor sanırım 110 lardaydı kasımdan beri dikkat ediyorum düştü biraz ama dediğiniz gibi 20 leri 30 ları hayatta göremem heralde
bizde hep 60- 70 geliyor.nerde 20-30 lik faturalar.Herhalde şehirden şehire fark ediyo.Biz büyükşehir statüsündeyiz ondan galiba.kırsal kesimde fatıuralar daha düşük sanırım.

Eğer istanbulsaysanız az bir kullanımınıza bile yüksek bir fiyat geliyor. Bize 70 den aşağı gelmez. Hergün abim saç yıkar. 2-3 günde bir çamaşır makinesi çalışır. Eee biz varız. Hergün 4 kişinin duşu banyosu herneyse.bulaşıklar elde yıkanır. En fazla geldiği zaman kirada oturduğumuz eve ilk girdiğimiz zaman o da evi trmizleme dalgasından oldu. İnşaattan yeni biten binaya girmiştik çunku o zaman da 120 gelmişti

bizde 10 ton a kadar farklı ücret 10 tondan sonra 2 katı fazla ücret ile fiyatlandırılıyor.benim kullanımımda hep 13-14 ton araso genelde.hep o 10 tondan sonraki ücretlendirme benim faturamı yükseltiyor.
Kullanımı biraz azaltmaya çalışın diyeceğim de kalabalık bir aile misiniz bilmiyorum...En azından daha dikkat edin...bu topiklerde su faturasını düşürmek için bazı tavsiyeler vardı bir göz atın isterseniz...

canım sağolasın biz 4 kişilik aileyiz. benim hergün bulaşık makinesi çamaşır makinesi de gün aşırı çalışır.eşim sabah akşam duş alır oğlan da hergün antremandan sonra duş alır .en çok su banyaoda gidiyor.susuz olmuyor canım.halı yıkardık eskiden balkonlşarda.Halı yıkamacılar çıkalı beri halı da yıkamıyoruz evde genede su gidiyo napalım

gelen suyun basıncı yüksekse, faturalara da yansıyormuş kızlar. su saatine basıncı düşüren küçük bir alet bu sorunu çözüyor. hem doğalgaz sarfiyatına, hem kombilerin uzun ömürlü olmasına, hem de su sarfiyatına yansıyor. babam 3 yıl önce taktırdı, su faturamız %20 oranında düştü. bir tesisatçı getirip basıncı ölçtürüp, sonra da gerekiyorsa taktırabilirsiniz.

Basinc fazla olunca cok su akıyor biz Son katta oturuyoruz suyun basıncı o kadar düşüktü ki banyo yapmak bile istemiyorduk Biz özellikle basınçlı güneş enerjisi taktırdık ama bir tek banyoda olduğu için faturaya yansımadı.

bizde 10 ton a kadar farklı ücret 10 tondan sonra 2 katı fazla ücret ile fiyatlandırılıyor.benim kullanımımda hep 13-14 ton araso genelde.hep o 10 tondan sonraki ücretlendirme benim faturamı yükseltiyor.

Ben de genelde 12 ton kullanıyorum
Acaba bizde de 10 ton sonrası sizin gbi mi hesaplanıyor
Bunu nereden nasıl öğrendiniz?

bizim sabit her ay 31-32 geliyor.. 6 m3 harcıyoruz..Yalnız bu ay içinde saatimizi değiştirmiş İSKİ ..Acaba bunu faturamıza yansıtcakmı.. haberimiz bile yoktu.. umarım öyle bir etiksizlik yapmazlar..

SU faturası diyince içime koca bir öküz oturuyor.yahu su 22 30 tl fatura ödeyenler nasıl yasıyosunuz bendemi var bir enteresanlık anlamadım.benim hep suyum yüksek gelir.3 kişilik aileyiz.eşim ben kızım.biraz titizim çok temizlik yaparım elimide çok sık yıkarım mesela salata malzemesini yıkadıktan sonra o elle salatayı yapmam MUTLAKA yıkamam lazım.yani bu sekilde yasıyoruz ama bunlar suyumun gecen ay 160 bu ayda çalışmama ragmen evde olmamıza ragmen 3 gun önce geldi 90 tl sizlere sasıyorum.evden çıkıcam bu binada iskan yok su faturası tutanaklı geliyor ondan desem.hadi ama ben 2 aydır calısıyorum vanayı kapatıp gidiyom akasam geliyoruz hepimiz niye 90 geldi daha az bekliyordum anlamadım.benim kanayan yaram bu su faturası ödemekten geçinemez olduk eşim sorumsuz gidip ilgilenmez kolaya kaçar hakkını aramaz.bende yıldım sansıma bak bu evde 1 yıl oldu oturalı hep 100 üstu ödedik hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…