• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su faturanız ne kadar geliyor?

2 kişiyiz bu ay ilk defa 18 tl geldi çünkü ben yoktum evdeolumunekankayizsmilenormalde hep 30 civarı

sinex kaydirigubbakcemile3

9 tl geldı bıze bu ay cok sasırdım .

hıc elımde bulasık yıkamadım ,hep makıneye doldurdum ondan olsa gerek guclubacismile

en fazla 20 en az 15 tl :)
camasırlarımı hafta sonu yıkarım , banyo hergun veya 2gunde bir,bul mak haftada 3nerdeyse..
wcye sifon olarak ;kucuk su dokme yerını ayrı olmasada sifonu cekme ayarını yapıyoruz kendımızce :)))

bu ay 10 gün yoktum diye 23 gelmiş yoksa yazın 30 dan aşa inmem pek günde iki defa banyoya gir çık sıcaklardan e normal yani sempatiksalakcinni

evde olmama rağmen 26 gelmiş yine ben çözemedim bu faturalarının mantığını yaptığım şeylerde hep aynı ama boshayallersmile

hayret yaaaaaaaaaaaaa bana 50 civarı geliyor ben napıyorum anlamadım ki 3 kişilik bir aileyiz haftada3 kez makina açıyorum bulaşık ta öyle hergün banyo yaparız o kadar

eşimin işi gereği bitliste ikamet ediyoruz burda su sudan bile ucuz...

2 ay önce 7 lira geldi okadarda çamaşır makinesi çalıştırdım hergün bulaşık makinesi çalışır vs vsvs en son 0 lira geldi faturayı aldım miktar yazmıyor evirdim çevirdim nerde yazıyor diye yok koca bi 0 var eşim gitti sordu bu fatura işlenmemiş diye adamlar gülmüş sınırı geçmemişsiniz o yüzden sayaçlar falan işlememiş borcunuz yok demiş....:1:

ya biz 2 kişiyiz 50 tl fatura geliyor, niye bize böyle çok geliyor ki, her gün bulaşık makinası, 3 günde bir de çamaşır makinası açıyorum o kadar. bu işte bir anormallik var sanki:(

35 geldii..iki kişiyis içme suyumuz hazır alıyoruz...onun haricinde nkdr su kulanabiliriski anlamıyorum..bulundugum yerde suyun tonu pahalıymış zaten çok kötü suyu içmeyi bırak banyodan sonra saçlaır keçe gibi oluyo:)ideal 4 kişinin faturasıı 10-20 tl arasında olmalı bence:)

ya biz 2 kişiyiz 50 tl fatura geliyor, niye bize böyle çok geliyor ki, her gün bulaşık makinası, 3 günde bir de çamaşır makinası açıyorum o kadar. bu işte bir anormallik var sanki:(

al bendende okdr cnmmm benimde gecen ay 45 gibi bşy gelmişti..sen yine çamaşır makinasını çok çalıştırıyormusun ben biriktiriyorum iki haftada bi çalıştırıyorum..anca makina doluyo..bulaşık makinasıda evdeysem hergün bikere çalıştırıyorumm genelde evde olmadıgımdan haftada 4 ü geçmiyor..

Back