Su faturanız ne kadar geliyor?

biz 2 kişiyiz 50 liradan aşağı ödeyemiyorum..

ama binaın iskanı yok o yüzden fazla geliyor..

normalde 20-30 arası

6 aydır oturuyorum bu evimde..
3 kişiyiz evde 20-25 arası geliyo her ay böyle..

30 35 arası geliyor ama idareli gidiorum su vanasını kısıyorum vana kıslıklığı çok öenmli bence.. biz 4 kişiyiz evde.. buna rağmen iyi geliyor..

2 kişiyiz.
haftada 2 defa bulaşık mak. + 4 defa çamaşır mak. açıyorum.
25 TL civarı geliyor.

2 kişiyiz.Haftada 5 kez çam. mak. 3 kez bul. mak. yeni evli olduğumuz için geneld sık duş yaparız.Bunalara rağmen 17 tl :46::46::46:

4 kişiyiz haftada 2 kez çamaşır makinası 2 günde bir duş almayı sayarsak aylık 40 TL geliyor..Arkadaşın biri iskanı yok binanın ondan çok gelir demiş acaba ne gibi bağlantısı var ben anlayamadımda..

Son düzenleme:
bıkaç ay önce 10 ıla 14 tl arası ıdı geçen ay bahçe falan yıkandı 19 tl geldı ama cok geldı bana ya:27:

bıkaç ay önce 10 ıla 14 tl arası ıdı geçen ay bahçe falan yıkandı 19 tl geldı ama cok geldı bana ya:27:

19 çok muuu ühüüüüü böcüşüm.

bize 40 geldi, iyi bile geldi. 2 kişiyiz. bulaşık makinesi kullanmaya başlamasaydık yıllar önce kesin 70 i görürdük, durulama ve el yıkama takıntılarımız, benim neredeyse her gün duşlarım, çok çamaşır çıkarma etken tabii. bir de ev temizliği manyağı olsak ne olurduk kim bilir:S

60 tl geldiği oluyor. Hem de kış ayında. Öyle şakır şukur ak pak temizlikler yapan bir kadın da değilim. Evde 2 kişiyiz. Çamaşırımız belli bulaşığımız belli. Elde asla bulaşık yıkamam, bulaşık makinesi de kolay kolay dolmaz çünkü evde yemiyoruz pek. Haftada bir bulaşık makinesi çalıştırırım yani. 2 haftada bir falan da çamaşır atarım. Ona rağmen faturalarımız hep şişkindir.. :ssz::ssz::ssz:

60 tl geldiği oluyor. Hem de kış ayında. Öyle şakır şukur ak pak temizlikler yapan bir kadın da değilim. Evde 2 kişiyiz. Çamaşırımız belli bulaşığımız belli. Elde asla bulaşık yıkamam, bulaşık makinesi de kolay kolay dolmaz çünkü evde yemiyoruz pek. Haftada bir bulaşık makinesi çalıştırırım yani. 2 haftada bir falan da çamaşır atarım. Ona rağmen faturalarımız hep şişkindir.. :ssz::ssz::ssz:

canımm bence bi sayaca baktırın anormal bu fatura.:19:

Normalde 80den aşağı gelmez Türkiyede suyun en pahalı olduğu şehirlerden birinde yaşıyorum. Eşim askerde ben kayınvalidemlerde kalıyorum iki günde bir ve fatura 41.500...Su faturasından nefret ediyorum

Back
Yukarı