Ama ben hissetmesem bile onun icin çabalıyorum onun bu konuda eksiklik yasamasını istemiyorumCinsellikten problem çıkaran sensin.. Sonra kocam söyle böyle diyen de sensin. Bırak kocan şikayet etsin senden.
Tabiki bunun için suçlu değilsin, kocan da zaten sana birsey demiyor. Ama yanlış yapıyorsun bence. Isteksiz olan sensin çünkü.. Adama niye sarıyorsun?
Adam sana dese sen hep bana karşı söylesin böylesin, senin ona ima ettiğin şeyleri o sana yakıştırsa? Allah korusun tabi ama sende yapma..
Ne bileyim yaaa hep öyle söyleniyor benimde moralim bozuluyorBiz 13 ay seks yapmadık, patlamadığına göre mastürbasyon yaptı, sonra tam gaz devam, dayanamaz edemez olayı toplumun b.k yemesi, dayanamaz naar yani insanlara mı saldırır
İnşallah Can'ım ya şuan zaten bebeğimi düşünüyorum hepHamilelikte duygular tavan yapiyo ben ona bagliyorum abartmani..ama dogumdan sonra iyilesince giy sende adamcagizin alduklarini esinden utanma konusunu aşman lazim hersey yolune girer cok sorma ustune gitme hersey normal esinden de sevgisinden suphe etme araya o suohe duygusu bi girerse onunu alamazsin paranoyak bile olursun iyi dusun pozitif yaklas onuda bogma hele bi bebis dogsun sende arayi vok acmazsin hersey oturur yayina
13 ay mi valla pek cokmus 100 erkekten 5 tanesi dayaniyodur bence demekki kocanda o nadir gorulen 5 kisiden :)Biz 13 ay seks yapmadık, patlamadığına göre mastürbasyon yaptı, sonra tam gaz devam, dayanamaz edemez olayı toplumun b.k yemesi, dayanamaz naar yani insanlara mı saldırır
Ne bileyim yaaa hep öyle söyleniyor benimde moralim bozuluyor
13 ay mi valla pek cokmus 100 erkekten 5 tanesi dayaniyodur bence demekki kocanda o nadir gorulen 5 kisiden :)
Aynen oyle canim suan saglikla bebegini kucagina almayi dusun ama anne oluncada kadin oldugunuda unutma bebegin gibi esininde sana ihtiyaci olacak arayi acmadan dengeyi koru madem o senin mutlu olmani istiyo sende arastir oku orgazm konusunda belki bu gelisme olur hele bi bebis digsun kirki ciksinİnşallah Can'ım ya şuan zaten bebeğimi düşünüyorum hep
Ama eşimi de boş bırakmak içime sinmiyor
Doğru diyorsun aklıma neler geliyor
Bencede katiliyorum bunlari cozmen lazimHiç moralin bozulmasın, uçkuru düşük erkek iyi olmaz, ama senin durumun hamilelikten bağımsız, orgazm olamama zevk alamama,eşinden utanma gecelik vs giyememe bunları çözmen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?