• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SU DİYETİ

kantkant

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2024
23
0
1
26
Kızlar selam,

Boyum 1.62 1,5 senede 58 kilodan 79,5a çıktığım için su diyetine başlamaya karar verdim bugün ilk günüm. 7 gün yapmayı planlıyorum ilk defa deneyeceğim, lütfen bana destek olur musunuz :( Zamanında bir çok diyet listesi denedim diyetisyene gittim ama başaramadım bu sefer çok hırlısıyım. Bana yoldaş olmak isteyen var mı?

Kızlar selam,

Boyum 1.62 1,5 senede 58 kilodan 79,5a çıktığım için su diyetine başlamaya karar verdim bugün ilk günüm. 7 gün yapmayı planlıyorum ilk defa deneyeceğim, lütfen bana destek olur musunuz :( Zamanında bir çok diyet listesi denedim diyetisyene gittim ama başaramadım bu sefer çok hırlısıyım. Bana yoldaş olmak isteyen var mı?
06.01.2025 Çarşamba günü 22:00da son yemeğimi yedim yaklaşık 17 saattir su diyetindeyim.
Başlangıç kilom 79,5

selam su diyeti hakkında çok bi bilgim yok fakat çok sürdürülebilir bi diyet değil. daha sürdürülebilir bi yöntem uygulasanız hayat tarzınıza göre daha iyi değilmi. hem sıkılmazsınız. mesela ıf diyette çok sürdürülebilir bi diyet çeşidi hiç denedinizmi? yada sabah geç kahvaltı yapıp akşam 5 ten sonra hiçbirşey yemeyerekte çok güzel kilo verirsiniz

selam su diyeti hakkında çok bi bilgim yok fakat çok sürdürülebilir bi diyet değil. daha sürdürülebilir bi yöntem uygulasanız hayat tarzınıza göre daha iyi değilmi. hem sıkılmazsınız. mesela ıf diyette çok sürdürülebilir bi diyet çeşidi hiç denedinizmi? yada sabah geç kahvaltı yapıp akşam 5 ten sonra hiçbirşey yemeyerekte çok güzel kilo verirsiniz
7 gun yaptiktan sonra if diyete gecmeyi planliyorum. suan ilk amacim biraz odemlerimi atmaak cunku bu sure zarfinda iki kere ameliyat oldum 3 kere kortizon aldim bunlari vucudumdan hemen atmak istiyorum. inanir misiniz dolabimda hic bir pantolonum bana olmuyo bi tane taytimla idare ediyorum yeni kiloma alismamak icin alisveris bile yapmiyorum psikolojik olarak nanay durumdayim😅

Back