- 15 Nisan 2015
- 114
- 101
- 303
- 36
- Konu Sahibi fincandelisi
-
Hadi bakalım kolayliklar diliyorumAkşam namazı yaklasiyor sadece maydonoz ve limon yiyecektim ama içinde 4 e yakın köfte ve biraz zeytinyağıda ekledim birde sağlık için 10 tane aci kayısı içi yicem bakalım belki yarın sadece maydonoz ve limon yerim insAllah
Evet yada suda sağlıklı sunuda yiyin bunuda derken dünya yemişsin bu yüzden eğer evde zaafım olan bir yemek pistiyse ucundan az alicam pismediyse maydonoz limon biraz zeytinyağı ve 1 adet kuru incir ile devam edicem 10 gun insAllahHadi bakalım kolayliklar diliyorumyemek görünce ve yemeye başlayınca çok zor oluyor. Evdekilere yemek hazırlarken zor geçiyor, herseyden yemek istiyorum ama tutuyorum kendimi
Kabızlık hiç olmadı 3 gündür bir sıkıntım yok düzenli tuvalete çıktım. Bugün sabah çok aç uyandım sadece onun dışında sıkıntı olmadı. Ama hiç kaçamak yapmadım güzel yani kendimi tutabiliyorumMerhabalar nasıl gidiyor su diyeti sizi takip ediyorum bende yapacağım. Kabızlık problemi va yaşadınız mi
Çok başarılı gidiyorsun maşallah. Bende bugün başladım ama elim ayağım titrerse domates salatalık yemeği düşünüyorumBu arada dün regli oldum onu yazdim zannediyorsum yazmamışım. Bugün itibariyle hergün b12 vitamini sabah, demir ilacı akşam(demir ilacı iştah açıyor) ve 2 günde 1 magnezyum kullanacağım
Çok teşekkür ederim. Kararlı gitmeye çalışıyorum bakalım. Sen kaç kiloyla başladın, istersen gün gün kilonu yaz sende motivasyonumuz artarÇok başarılı gidiyorsun maşallah. Bende bugün başladım ama elim ayağım titrerse domates salatalık yemeği düşünüyorum
Olur tabi yazayım bende bugün 1. Günüm inşallah bende istikrarlı devam ederimÇok teşekkür ederim. Kararlı gitmeye çalışıyorum bakalım. Sen kaç kiloyla başladın, istersen gün gün kilonu yaz sende motivasyonumuz artar
Başarılı olalım o zaman saglik sıkıntısı yaşamadanOlur tabi yazayım bende bugün 1. Günüm inşallah bende istikrarlı devam ederim
80.6 kiloyla başladım. Ama dediğim gibi ben domates ve salatalık yiyeceğim aciktikca çünkü ben daha önce açlıktan çok bayıldım
Evet evet sağlığımı da riske atmadan yapacağım inşallah en çok korktuğum kabızlık sorunu bakalım inşallah olmaz. Sen nasılsın bugün canın birşeyler yemek istiyor muBaşarılı olalım o zaman saglik sıkıntısı yaşamadanHerkes kendi bedenini daha iyi tanır iyi gelmediğini hissettiğinde zorlama. Düşük kalorili eklemeler yapmak mantıklı bence
Hiç aç hissetmiyorum sanki çok yemek yemiş gibi tok ve dolu hissediyorum. Alışmaya başladım galiba şu an enerjimde çok iyi. Sadece sabah kötü oldumEvet evet sağlığımı da riske atmadan yapacağım inşallah en çok korktuğum kabızlık sorunu bakalım inşallah olmaz. Sen nasılsın bugün canın birşeyler yemek istiyor mu
Günaydın emzirirken zor olabilir dikkatedin ya da daha sonra yapsanız daha iyi olur gibi sanki tabi siz kendinizi daha iyi bilirsiniz. Zararı olmaması açısından. Kolaylıklar diliyorumGunaydın, bnde bu saba başladım, merak edıyorum nasıl olacak, 14 aylık bebegım var emziriyorum. Tatlı ve aburcubur düşkünüyüm, doğum kilolarım ve ödemim halaa duruyor, yazılarınızdan motive oldum, cok kötü hissedersem yogurt yada marul yerım dıye düşünüyorum
Öncelikli hedefim ilk 3 günü tamamlamak,
Hep daha sonra daha sonra emziriyorum derken gittikçe kilo aldımGünaydın emzirirken zor olabilir dikkatedin ya da daha sonra yapsanız daha iyi olur gibi sanki tabi siz kendinizi daha iyi bilirsiniz. Zararı olmaması açısından. Kolaylıklar diliyorum
Hadi bakalım kolay geçsin o zaman 3 günHep daha sonra daha sonra emziriyorum derken gittikçe kilo aldımsütüm azalsada çok takmıyorum bebeğim bukadar emdi çok şükür dıyorum.
Ramazandada oruç tuttum ama sütümde bı degısıklık olmamıştı. İnş baş agrısı yapmaz dediğm gbi kötü olursam salata yerım. Öncelikle şu 3 günde ödemimi atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?