SU DİYETİ 2025 (10 günlük)

Hadi bakalım kolayliklar diliyorum yemek görünce ve yemeye başlayınca çok zor oluyor. Evdekilere yemek hazırlarken zor geçiyor, herseyden yemek istiyorum ama tutuyorum kendimi

Merhabalar nasıl gidiyor su diyeti sizi takip ediyorum bende yapacağım. Kabızlık problemi va yaşadınız mi

Hadi bakalım kolayliklar diliyorum yemek görünce ve yemeye başlayınca çok zor oluyor. Evdekilere yemek hazırlarken zor geçiyor, herseyden yemek istiyorum ama tutuyorum kendimi
Evet yada suda sağlıklı sunuda yiyin bunuda derken dünya yemişsin bu yüzden eğer evde zaafım olan bir yemek pistiyse ucundan az alicam pismediyse maydonoz limon biraz zeytinyağı ve 1 adet kuru incir ile devam edicem 10 gun insAllah

Merhabalar nasıl gidiyor su diyeti sizi takip ediyorum bende yapacağım. Kabızlık problemi va yaşadınız mi
Kabızlık hiç olmadı 3 gündür bir sıkıntım yok düzenli tuvalete çıktım. Bugün sabah çok aç uyandım sadece onun dışında sıkıntı olmadı. Ama hiç kaçamak yapmadım güzel yani kendimi tutabiliyorum

Günaydın 4.gün 70.900 kg geldim. Bugün mide bulantısı ve terleme oldu ellerim titredi uyanınca. Sonra marul yedim kahve içtim 1 yemek kaşığıda süzme peynir yedim toparlanamadim diye şimdi iyiyim bi sıkıntı yok. Bugün evde leslie yapacağım 40 dk olan yürüyüşe akşam üzeri çıkarım pek enerjim yok bugün

Bu arada dün regli oldum onu yazdim zannediyorsum yazmamışım. Bugün itibariyle hergün b12 vitamini sabah, demir ilacı akşam(demir ilacı iştah açıyor) ve 2 günde 1 magnezyum kullanacağım

Bu arada dün regli oldum onu yazdim zannediyorsum yazmamışım. Bugün itibariyle hergün b12 vitamini sabah, demir ilacı akşam(demir ilacı iştah açıyor) ve 2 günde 1 magnezyum kullanacağım
Çok başarılı gidiyorsun maşallah. Bende bugün başladım ama elim ayağım titrerse domates salatalık yemeği düşünüyorum

Çok teşekkür ederim. Kararlı gitmeye çalışıyorum bakalım. Sen kaç kiloyla başladın, istersen gün gün kilonu yaz sende motivasyonumuz artar
Olur tabi yazayım bende bugün 1. Günüm inşallah bende istikrarlı devam ederim
80.6 kiloyla başladım. Ama dediğim gibi ben domates ve salatalık yiyeceğim aciktikca çünkü ben daha önce açlıktan çok bayıldım

Başarılı olalım o zaman saglik sıkıntısı yaşamadan Herkes kendi bedenini daha iyi tanır iyi gelmediğini hissettiğinde zorlama. Düşük kalorili eklemeler yapmak mantıklı bence

Başarılı olalım o zaman saglik sıkıntısı yaşamadan Herkes kendi bedenini daha iyi tanır iyi gelmediğini hissettiğinde zorlama. Düşük kalorili eklemeler yapmak mantıklı bence
Evet evet sağlığımı da riske atmadan yapacağım inşallah en çok korktuğum kabızlık sorunu bakalım inşallah olmaz. Sen nasılsın bugün canın birşeyler yemek istiyor mu

Evet evet sağlığımı da riske atmadan yapacağım inşallah en çok korktuğum kabızlık sorunu bakalım inşallah olmaz. Sen nasılsın bugün canın birşeyler yemek istiyor mu
Hiç aç hissetmiyorum sanki çok yemek yemiş gibi tok ve dolu hissediyorum. Alışmaya başladım galiba şu an enerjimde çok iyi. Sadece sabah kötü oldum

Herkese günaydın 5.gün 69.800 kendimi çok enerjik hissediyorum. Açlık hiç yok çok rahat uyandım bu sabah düşündüğümden çok hızlı gidiyor kilolar çok şaşkınım umarım böyle hızlı ve sağlıklı ilerlemeye devam ederim 4 günde 5.700 kg vermek çok çok iyi benim için

Gunaydın, bnde bu saba başladım, merak edıyorum nasıl olacak, 14 aylık bebegım var emziriyorum. Tatlı ve aburcubur düşkünüyüm, doğum kilolarım ve ödemim halaa duruyor, yazılarınızdan motive oldum, cok kötü hissedersem yogurt yada marul yerım dıye düşünüyorum
Öncelikli hedefim ilk 3 günü tamamlamak,

Günaydın emzirirken zor olabilir dikkatedin ya da daha sonra yapsanız daha iyi olur gibi sanki tabi siz kendinizi daha iyi bilirsiniz. Zararı olmaması açısından. Kolaylıklar diliyorum

Günaydın emzirirken zor olabilir dikkatedin ya da daha sonra yapsanız daha iyi olur gibi sanki tabi siz kendinizi daha iyi bilirsiniz. Zararı olmaması açısından. Kolaylıklar diliyorum
Hep daha sonra daha sonra emziriyorum derken gittikçe kilo aldımsütüm azalsada çok takmıyorum bebeğim bukadar emdi çok şükür dıyorum.

Ramazandada oruç tuttum ama sütümde bı degısıklık olmamıştı. İnş baş agrısı yapmaz dediğm gbi kötü olursam salata yerım. Öncelikle şu 3 günde ödemimi atayım

Hadi bakalım kolay geçsin o zaman 3 gün

Günaydıııınn bugün 6.gün 69.200 kg geldim 5 günde 6.300kg vermişim. Bugünle birlikte kaldı 5 günüm yarısı bitti bile. Dün yine yürüyüş ve 20dk leslie yaptım. Akşam canım aşırı tatlı istedi ara ara tatlı krizim tutuyor. Yemek o kadar canım istemiyor ama tatlı, çikolata falan acayip canım çekiyor bazen. Ama geçiyor tabi tarçınlı kahve içiyorum o rahatlatıyor. Halsizligim ya da başka bir sıkıntım yok. Gün içinde enerjim gayet iyi

Bugün birde 1yemek kaşığı ingiliz tuzunu 1 su bardağı suda eritip içtim. 2 gündür tuvalete çıkmadım o yüzden. Buruk bir acı tadı var kekremsi bisey. O yüzden arkasına hemen normal su içtim o tadını geçirdi sıkıntı yok. Ama bunu içtiğiniz evde olacağınız bir günü tercih edin, çok fazla tuvalete gitme ihtiyacı oluyor

Maşallah diyorum ben aidin salih sistemini yaptım 2 kere 21 gün onda sadece su var bu daha yapılabilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…