- 15 Nisan 2015
- 109
- 95
- 298
- 36
- Konu Sahibi fincandelisi
-
Teşekkür ederim insallahKolay gelsin canım inşallah basarırsın
Dayanabilirsem evet ama yapanlar var bende bi şansımı deneyeceğim bakalımNasıl yani 10 gün marulla mı besleneceksiniz
Öyle sıkıntıya girersem bırakırım zaten zorlamam. Bugün kolay geçti. Benim için en büyük sıkıntı abur cubur ama hiç canım istemedi. İlk gün olduğu için motivasyonu yüksek belki ondandırBu diyet çok sağlıksız tansiyonunuz şekeriniz düşer limonlu marul daha da düşürür dikkat edin sağlığınıza zarar vermeyin
İnşallah istediğiniz kiloya ulaşırsinz ben olsam cesaret edemezdim azıcık aç kalmayım basım dönüyor ve kabızlık problemine dikkat etmek gerekÖyle sıkıntıya girersem bırakırım zaten zorlamam. Bugün kolay geçti. Benim için en büyük sıkıntı abur cubur ama hiç canım istemedi. İlk gün olduğu için motivasyonu yüksek belki ondandır
Insallah saglikli ve kolay olur. Kabızlık olursa üç günde bir bağırsak temizliği öneriliyor, ingiliz tuzuylaİnşallah istediğiniz kiloya ulaşırsinz ben olsam cesaret edemezdim azıcık aç kalmayım basım dönüyor ve kabızlık problemine dikkat etmek gerek
Oo çok iyi gitmiş maşallah. Peki kendini nasıl hissediyorsun halsizlik vs var miGünaydın 2. günün sabahı 72.900 kilom
2.600 kg ödem varmış vücudumda heralde çok şaşırdım bu sabah bu rakamı görünce. Motive bir şekilde kaçamak yapmadan devam. Susadıkça su içiyorum yaklaşık 2 litre oluyor. Normalde de çok su içen biriyim o yüzden rahatım bu konuda. 1 sabah 1 akşam iki kupa yeşilçay içtim ve kahve içtim şekersiz. Şimdilik bu kadar
Gayet iyi hissediyorum halsizlik falan hiç yok acıkmadım hala. Acıkınca yine marul yemeye devam. Kabizligimda yok sabah tuvalete çıktım. Birazdan yürüyüşe çıkacağım. 1 kupa yesilcay içtim biraz önceOo çok iyi gitmiş maşallah. Peki kendini nasıl hissediyorsun halsizlik vs var mi
Yaa bende bu akşam yemeğinden sonra maydonoz detoksu yapayım diyordum yapabilirsem yazarım sizde yazın motivasyon olsun bizeGayet iyi hissediyorum halsizlik falan hiç yok acıkmadım hala. Acıkınca yine marul yemeye devam. Kabizligimda yok sabah tuvalete çıktım. Birazdan yürüyüşe çıkacağım. 1 kupa yesilcay içtim biraz önce
Kolaylıklar diliyorum. İftar ve sahur arası sıvı alımına dikkatet arkadaşım. Sağlıkla kolaylıkla istediğimiz kilo ve vücuda kavuşalımBende hem normal oruç tutacağım hemde akşamları sadece maydonoz limon birde 2 güne bir 10 tane acı badem yiyeceğim alınca insAllah 10 gün devam etmek amacım arkadaşım bakalım başaracak miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?