SU DİYETİ 2025 (10 günlük)

fincandelisi

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2015
109
95
298
36
Merhaba bu benim diyet günlüğüm olacak kızlar, her gün kilomu yazacağım.
Başlangıç 18 Nisan 2025 ve 10 gün yapacağım.
Boy 163
kilo 75,5
yaş 36
İki çocuk annesiyim.
Bugün su orucuna başladım gün içinde su, şekersiz sütsüz kahve, yeşilçay tüketeceğim ve acıkınca biraz limonlu marul tüketecegim, başka hiçbirsey yok.
Dr. Hamit Çelik tek besin öneriyor(marul, maydonoz, dereotu vb yogurt, ya da yumurta gibi) Tek besinden gün içinde acıktıkça yiyebilirsiniz sınır yok diyor. Ben marul tercih ettim.
Tüm diyet boyunca böyle beslenecegim bakalım süreç nasıl ilerleyecek. Fotoğraf çektim ilk gün için bitince nasıl olacağını karşılaştırmak için. Daha önce yapanları bayadır okuyorum ve takip ediyorum bende bi denemek istedim. Sürekli kilo al ver çok yordu beni umarım kalıcı olur. Her gün 1 saat yürümeyi planlıyorum umarım uyabilirim. Şimdilik bu kadar

Son düzenleme:
Bu diyet çok sağlıksız tansiyonunuz şekeriniz düşer limonlu marul daha da düşürür dikkat edin sağlığınıza zarar vermeyin

Bu diyet çok sağlıksız tansiyonunuz şekeriniz düşer limonlu marul daha da düşürür dikkat edin sağlığınıza zarar vermeyin
Öyle sıkıntıya girersem bırakırım zaten zorlamam. Bugün kolay geçti. Benim için en büyük sıkıntı abur cubur ama hiç canım istemedi. İlk gün olduğu için motivasyonu yüksek belki ondandır

İnşallah istediğiniz kiloya ulaşırsinz ben olsam cesaret edemezdim azıcık aç kalmayım basım dönüyor ve kabızlık problemine dikkat etmek gerek

Günaydın 2. günün sabahı 72.900 kilom
2.600 kg ödem varmış vücudumda heralde çok şaşırdım bu sabah bu rakamı görünce. Motive bir şekilde kaçamak yapmadan devam. Susadıkça su içiyorum yaklaşık 2 litre oluyor. Normalde de çok su içen biriyim o yüzden rahatım bu konuda. 1 sabah 1 akşam iki kupa yeşilçay içtim ve kahve içtim şekersiz. Şimdilik bu kadar

Oo çok iyi gitmiş maşallah. Peki kendini nasıl hissediyorsun halsizlik vs var mi

Yaa bende bu akşam yemeğinden sonra maydonoz detoksu yapayım diyordum yapabilirsem yazarım sizde yazın motivasyon olsun bize

Biraz önce marul yedim biraz tuz ve limonlu 5 yaprak yetti bana, sabahta aynı şekilde yedim. Diğer saatlerde açlık hissi olmadığı için yemedim doğrusu. Normalde çok tatlı ister canım tatlı isteğim yok ama biseyler atıştırma alışkanlığım o kadar çok olmuski boş boş mutfağa gidip dönüyorum neyse her gitmemde su içiyorum. Yesilcay ve şekersiz kahve içtim. Akşam bir kupa daha yesilcay içerim.

Bende hem normal oruç tutacağım hemde akşamları sadece maydonoz limon birde 2 güne bir 10 tane acı badem yiyeceğim alınca insAllah 10 gün devam etmek amacım arkadaşım bakalım başaracak miyiz

Bende hem normal oruç tutacağım hemde akşamları sadece maydonoz limon birde 2 güne bir 10 tane acı badem yiyeceğim alınca insAllah 10 gün devam etmek amacım arkadaşım bakalım başaracak miyiz
Kolaylıklar diliyorum. İftar ve sahur arası sıvı alımına dikkatet arkadaşım. Sağlıkla kolaylıkla istediğimiz kilo ve vücuda kavuşalım

Herkese günaydın 3. Gün veee 71.300 kg geldim. 2 günde 4.200 kg gitti çok hızlı ve fazla gibi geliyor ama bakalım nasıl devam edecek. Hiç kaçamak yapmadım kolay geçti iki gün ama bu sabah çok aç uyandım ilk üç gün en zor geçen süreç oluyormuş okuduklarimdan ve izlediklerimden bildiğim kadarıyla. Büyük bir bardak su içtim arkasına marul yedim limonlu ve tuzlu. Arkasına birde kahve içtim şekersiz sütsüz o çok iyi geldi şimdi normale döndüm açlığım gitti. 3.günün pazar kahvaltısına denk gelmesi zor oldu biraz. Kahvaltıya bile bozmadiysam artık daha kolay olur sanırım

Bu arada halsizligim yok çok rahatım, baş dönmemde yok. Sıkıntısız devam ediyorum, umarım kolaylıkla, saglikla ve istediğim gibi gider kilolar

Akşam namazı yaklasiyor sadece maydonoz ve limon yiyecektim ama içinde 4 e yakın köfte ve biraz zeytinyağıda ekledim birde sağlık için 10 tane aci kayısı içi yicem bakalım belki yarın sadece maydonoz ve limon yerim insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…