Şu derdime çözümü olan var mıdır?:(

Sizce bu ilişki yeniden olur mu?

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .

denizgecee

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2017
53
9
Merhaba herkese. 4 yıldır beni perişan eden bir derdim var ve çok mutsuzum. 4 yıl önce bir ilişkim oldu ve yapmamam gereken bir şey yapıp onu üzdüm. yine de telafi etmek için koştum peşinden. sonra araya mesafeler girdi yine de biz arkadaş kaldık. Bana çok değer verdiğini söylüyor. Bazen tam sevgili olacak gibi oluyoruz her şey mükemmel gidiyor falan sonra bozuluyor. saatlerce telefonda konuştuğumuz oldu. Şu anda da arkadaşız. Başka bir şehirde ve birkaç gün sonra gelecek benimle görüşüp yemeğe götüreceğini falan söyledi. bir şeyleri yaşayamadık ve bu ikimizi de üzüyor. kendisi bana dair her şeyi hatırlıyor ve hedi ettiğim şeyi saklıyor hatta bana fotoğrafını attı falan. ben bu ilişkiyi nasıl yeniden kurarım? Bazen ortadan kaybolasım geliyor. çok uzun bir süre çekip gitsem falan. ne olur yardım edin

Çıkarın hayatınızdan olsun bitsin bu ne arabesk yapmayın demek ki nasibiniz değilmiş hayırlısı buymuş yapmış olduğunuz hata olmaması için vesile olmus,böyle belirsizlik nereye kadar sürer erkek arkadasinizda pek kurnaz benziyor hem sakla hem yüzüne vur hem sevgili olmaya yanaşma,hem konuş eğlen vay anam vay.

Haklı olabilirsiniz de kalp işte söz dinlemiyor

İlişkiler bu kadar sünmemeli.
Ayrıl barış olmadı
Arkadaş kal olmadı
Uzak dur olmadı
Vs vs vs
Yaşanamayan, eksik kalan şeyler insanları bu bilinmezliğe sürüklüyor ne yazık ki.
Iyi kötü bşr karar verin ya yeniden ilişki deneyin ya da bağlantıyı koparın. Böyle sürüncemede nereye kadar gidecek?

Kesinlikle katılıyorum bu bilinmezlik insanı çok üzüyor,yıpratıyor. Ve dile kolay 4 yıl ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir.

Daha net açıklasanız. Siz ne yaptınız mesela ?
Ortada bir yanlış anlaşılma vardı. Bahsettiğim bu kişiden gerçekten çok hoşlanıyordum hatta seviyordum. Onun öncesinde hayatımda biri olmuştu ve bitmişti. ortak arkadaşlarımız biliyordu bu kişiyi. Onun kulağına gidince yanlış anlamış aldattım sanmış. Ve çevremizdeki insanlar olayı döndürüp anlatmıştır muhtemelen. yani abartarak anlatmışlardır. yine de bana çok değer verdiğini söylüyor benimle çok ilgileniyor. bilemiyorum çok üzgünüm.

Size çok değer verse gerçeği anlattığınızda inanırdi. Kısmet değilmis. Geldiği zaman buluşun ama bu sefer de olmazsa hayatınıza bakın.

olacaktıysa eğer olurdu 4 sene geçmiş sizde sanki biraz takıntı kalmış artık onu düşünmemeye çalışın bence aramalarını açmamaya başlayın mesajlarına cevap vermemeye başlayın ve kesimnlikle onunla yemeğe gitmeyin uzaklaşın
gözden uzak olan gönğldende uzak olurmuş lafı yani uygulamaya çalışın emin olun içinizde ki o şey bitmeye başlayacaktır. olmayanı olduramazsınız ve sizin hikayeniz çoktan bitmiş

E madem yanlis anlasilma, niye yapmamam gereken bir sey yaptim ve onu uzdum diyorsunuz? Esasen yanlis bir sey yapmamissiniz ve uzmemissiniz.
Isin aslinda aldattiysaniz, bence artik bırakın bu isin pesini. Hem anladigim kadariyla uzak mesafe iliskisi olacak hem de her kavgada yüzünüze carpar.
Gervekten aldatmadiysaniz o zaman bu durum bayagi sacma. 4 senedir bir türlü kendinizi anlatamadiniz mi? Neyini anlamiyor karşıdaki kisi ya da? Bence onun da gönlü pek yok o zaman. Sizi cepte tutuyor. Yerinizde olsam her iki durumda da artik bu isin pesini bırakırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…