- 22 Ekim 2017
- 53
- 9
-
- Konu Sahibi denizgecee
Haklı olabilirsiniz de kalp işte söz dinlemiyorÇıkarın hayatınızdan olsun bitsin bu ne arabesk yapmayın demek ki nasibiniz değilmiş hayırlısı buymuş yapmış olduğunuz hata olmaması için vesile olmus,böyle belirsizlik nereye kadar sürer erkek arkadasinizda pek kurnaz benziyor hem sakla hem yüzüne vur hem sevgili olmaya yanaşma,hem konuş eğlen vay anam vay.
Bilirim: (Haklı olabilirsiniz de kalp işte söz dinlemiyor
Kesinlikle katılıyorum bu bilinmezlik insanı çok üzüyor,yıpratıyor. Ve dile kolay 4 yıl ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir.İlişkiler bu kadar sünmemeli.
Ayrıl barış olmadı
Arkadaş kal olmadı
Uzak dur olmadı
Vs vs vs
Yaşanamayan, eksik kalan şeyler insanları bu bilinmezliğe sürüklüyor ne yazık ki.
Iyi kötü bşr karar verin ya yeniden ilişki deneyin ya da bağlantıyı koparın. Böyle sürüncemede nereye kadar gidecek?
Ortada bir yanlış anlaşılma vardı. Bahsettiğim bu kişiden gerçekten çok hoşlanıyordum hatta seviyordum. Onun öncesinde hayatımda biri olmuştu ve bitmişti. ortak arkadaşlarımız biliyordu bu kişiyi. Onun kulağına gidince yanlış anlamış aldattım sanmış. Ve çevremizdeki insanlar olayı döndürüp anlatmıştır muhtemelen. yani abartarak anlatmışlardır. yine de bana çok değer verdiğini söylüyor benimle çok ilgileniyor. bilemiyorum çok üzgünüm.Daha net açıklasanız. Siz ne yaptınız mesela ?
Kader kısmet bilinmiyor ki belki hiç olmayacak belki de on yıl sonra :)Olacağı olsaydı 4 sene önce olurdu
Ondan sonra kimseyi alamadım hayatıma. sevgi işte :/Başka erkek mi kalmadı? Niye bu kişide ısrarcısınız bu kadar? Çok gereksiz uzamış. Olduramazsınız.
Gazı kaçmış gazoz olurKader kısmet bilinmiyor ki belki hiç olmayacak belki de on yıl sonra :)
Size çok değer verse gerçeği anlattığınızda inanırdi. Kısmet değilmis. Geldiği zaman buluşun ama bu sefer de olmazsa hayatınıza bakın.Ortada bir yanlış anlaşılma vardı. Bahsettiğim bu kişiden gerçekten çok hoşlanıyordum hatta seviyordum. Onun öncesinde hayatımda biri olmuştu ve bitmişti. ortak arkadaşlarımız biliyordu bu kişiyi. Onun kulağına gidince yanlış anlamış aldattım sanmış. Ve çevremizdeki insanlar olayı döndürüp anlatmıştır muhtemelen. yani abartarak anlatmışlardır. yine de bana çok değer verdiğini söylüyor benimle çok ilgileniyor. bilemiyorum çok üzgünüm.
Ortada bir yanlış anlaşılma vardı. Bahsettiğim bu kişiden gerçekten çok hoşlanıyordum hatta seviyordum. Onun öncesinde hayatımda biri olmuştu ve bitmişti. ortak arkadaşlarımız biliyordu bu kişiyi. Onun kulağına gidince yanlış anlamış aldattım sanmış. Ve çevremizdeki insanlar olayı döndürüp anlatmıştır