• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Su dalgası hakkında bilinmesi gerekenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi nosey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
tedirgin olmakta haklısınız bende yaptırdım ama yaptırana kadar akla karayı sectim diyebilirim. benim saclarım cok az ve ince telli yaptırmakta bu yüzdende kararsız kaldım nasıl durur azmı görünür die ama hicte sandigim gibi olmadi hatta bir arkadasım vardı sacları coktu ama herkes bende daha güzel durdugunu söylüyordukaydirigubbakcemile2 ilk yaptırdıgım zaman cok pisman oldum bildiginiz perma oldu kıvır kıvır 2 hafta ewden dısarıya adımımı atmadım. ama zamanla acılmaya basladı ve hosuma gitti. gecen sene subatta yaptırmıstım ve hala kullanıyorum biraz asagı insede yinede güzel görünüyo hatta tekrar yaptırmaya düsünüyorum cünkü cok kullanıslı özellikle vakti olmayanlar icin sabah yıkayıp köpük sür cık ewden sacla ugrasma derdi yok. ama bu ara boya yaptırmayıda düsündügüm icin sacım yanar diye su dalgasından vazgectim ama yine ilerleyen zamanlarda yaptiricam kesinlikle tawsiye ederim arkadaslarr..

ben yaptırdım perma sul dalgası dedim ama süpürge gibi oldu saçlarım saçak saçak duruo..kimsede begenmedi zatn :olmaz: bi hafta olcak yaptıralı..gidip tekrar üstünden geçtirice..bu sefer nasıl bişey olmalı kızlar yardımcı olun lütfenn kuaföre derdimi nasıl anlatmalıyım :( akademi türkiyedeki pınarınki gibi istiorum bukle bukle ama alakasız bşey oldu bu

bende düşünüyorum, eşim düz saçı hiç sevmiyo, benim çok gür ama ne düz ne dalgalı bi saçım var hatta yıllarca kalın telli deyip gezdim, kuaförüm birazı düz birazı dalgalı, birazı ince telli birazı kalın telli dedi çok şaşırdım.! bu yüzden saçlarım çok kabarık elektrikli. yıkayıp uyuyunca kocaman oluyo aslan max gibi :) su dalgası bi kez yaptırmıştım, ben öyle dalga dalga güzel bşey olcaK sandım, orta boyut sardılar, ama pek dalgalı olmadı, uzundu ama sanki 1-2 kıvrımla kaldı. tabi kuafördeyken köpüklenip difüzyonla şekil verdiler süper durmuştu eve geldim yıkadım pek bişeye benzemiyo. yani bakınca güel bakmayınca sıradan olluyo. şimdi kararsızım çünkü bakmazsam değmicek yaptırdığıma. acaba riske girmeyip büyük güzel bigudiler çıkmış onlardanmı kullansam diyorum e azından bakmasamda sardığım için bakmış kadar olurum?

canım benimkide aynen öyle oldu işte..ama gittim tekrar sardı permamı şimdi kıvır kıvır oldu..çok geçmediyse üzerinden sende tekrar git derim..saçımızın yapısında var sanırım
:hooray:

slm kızlarr..benim saçlarım da dalgalı ama dalgaları çok düzgün değil her yıkamadan sonra kendim vigoyla kurutarak jöleleyerek şekil veriyorum daha güzel ve bakımlı dalgaları olsun istediğim için de kalıcı su dalgası yaptırmak istiyorum..malum yaz geldi zaten yaz bitene kadar hemen hemen hiç fönle uğraşmıyorum hep dalgalı kullanıyorum..o yüzden iyice kafaya koydum.saçlarım uzun nerdeyse belime yakın ve gür..sürekli gittiğim kaliteli bir kuaföre bugün gidip danıştım.biraz bakımının zor olduğunu hergün yıkayıp köpükleyebileceksem çok güzel duracağını ve aynı benim istediğim gibi iri dalgalar yakalayacağımızı söyledi..ithal ilaç kullanacakmış koruyucusuyla birlikte falan..yalnız fiyat olarak 200 dedi biraz fazla geldi bana o da bana indirimli fiyatmış saçım uzun ve gür olduğu için ancak bu kadar inebilirmiş öyle dedi.sizce fiyat nasıl kızlar aranızda yeni yaptıran var mı izmirde tavsiye edebileceğiniz güzel yapan bir yer var mı?

ya bısı sorcam bu su dalgası fon qbı yapıosn bı sure sonra bozulmuo mu?? ee ozaman neden telaş yapıosnuz :S yaparsınız begenmessenız yıkayın qıtsn

masalvegerçek yaptırdın mı su dalgasını bahsettiğin kuaförde? Hanig kuaför? Bana özel mesajla ismini yazar mısın?
Ben de düşünüyorum su dalgası yaptırmayı saçım inve telli ve seyrek, herkes gibi endişeleniyorum saçıma zarar vermesinden..

bende istiyorum ama saçlarımı kestirdim kısa saça nasıl olur ki offfff of aşadaki gülben ergenin gibi olursa hemen yaptırcam

Eklentiler

• $gulbenergenkolye300x.jpg
    $gulbenergenkolye300x.jpg
    8,2 KB · Görüntüleme: 97
masalvegerçek yaptırdın mı su dalgasını bahsettiğin kuaförde? Hanig kuaför? Bana özel mesajla ismini yazar mısın?
Ben de düşünüyorum su dalgası yaptırmayı saçım inve telli ve seyrek, herkes gibi endişeleniyorum saçıma zarar vermesinden..

ben yaptırdım.... ince telli düz seyrek saçlarım var. (dı) önce ilaç sıkıp en ince bigudilerle sardılar. (keşke daha kalın sardırsaydım) sonra yine ilaç (köpük gibi kötü kokulu bişey, ithal olan ilaçmış) sıkıp kafamı buzdolabı streçleriyle sardılar. 30 dk bekledim öyle. açıp yıkadılar. sabitleyici diye bişey sürdüler. yine yıkadılar.
kıvırcık marul gibi oldum!

Ama sonra giderek açıldı kıvırcıklar..
1.5 hafta önce yaptırdım ama köpük kullanıp fön makinesinin o geniş başlığıyla kurutmama rağmen arka kısımlarda neredeyse dalga kalmadı. ama genel olarak istediğim dalgayı yaptırdım. saçlarım eskisine göre 2 kat fazla dökülüyor. çok yağlıydı saçlarım ama artık 4 gün bile yıkamasam bişey olmuyor :P

maşa gibi olmuyor, benim gibi hayal kurup gitmeyin yani...

Maşa gibi mükemmel olmayacağını biliyorum o konuda hayal krıklığına uğramam yani :) Benim korkum saçımın zarar görüp yıpranması ve dökülmesi :(

Ama şu yağlanma olayını söyledin ya hemen yaptırasım geldi inan :) Bıktım 2 güne bi saç yıkamaktan :( O da 2. gün berbat kullanarak :(

ıthal ilacın daha az yıprattığını söylüyorlar galiba ?

ben de bıktım artık arkadaslar hep düz sac kullanmaktan ya perma ya su dalgası ıstıyroum ama permanın uzadıktan sonrakı dip göruntusu benı korkutuyor bu konuda benı aydınlatabılecek var mı aranızda?sempatiksalakcinni

ya arkadaşlar bu su dalgası perma gibi kalıcı bişeymi ki?
benim kuaförümde var su dalgası aleti maşanın daha geniş ve kıvrımlı olanı ama maşa gibi yaptırıyo gelenler yani bi günlük felan anlamadım nasıl oluyo?

Yaptıran arkadaslar bı fotograf eklese bızde gorsek nasıl oldugunu cok istıorum ama kararsızım cok cansız ince tellı saclarım ufff lütfeeen fotograffff

Perma yaptirsammi düsünürken bende su dalgasi yaptirmistim.
saci yipratiyo bi süre zaman aliyor sacin kendine gelmesi.Eger kisa süreli bi degiklik istiyorsaniz olabilir.

kızlar ben 1 hafta önce su dalgası yaptırdım ve mükemmel oldu. ankaranın bilinen bi kuaföründe yaptırdım. schwarzkopf un perma ilacını kullandı . hafif dalglar var şimdi saçımda. tavsye ederim.

düz saçlı arkadaşlar halinize şükredin doğuştan dalgalı saçlarımı şekle sokabilmek için ömrümün yarısını harcadım:roflol:

kesinlikle aynı fıkırdeyım küçük küçük kıvırcıklarım var ve bıktım artık her sabah ugrasmaktan her aksam jole yuzunden yıkamaktan!!! Bende düşündüm ki su dalgası yaptırsam 3 aylık yıkayıp rahatca cıkabılırım ugrasmadan?? Bi bilginiz varsa lütfen yardım edın arkadaslar. Kıvırcık saclık olupta su dalgası yaptıran var mı?? Memnun mu?

su dalgası yaptırdıktan sonra köpük ya da krem kullanılması gerekıyo ya
marka yazar mısınız kızlar. dün su dalgası yaptırdım pişman da oldm
doğru düzgün bi köpük fln alayım diyorum en azından düzgün dursun..
yardım edin bana....

bende yaptırdım su dalgası. tabiki bu işlemin adı perma ama siz kuaförünüze su dalgası gibi iri dalgalar istediğinizi söyliceksiniz. oda saçlarınızı biraz daha kalın alarak orta boy yada büyük boy bigodilere sararak yapıyo.
kuaförüm çok iyiydi. nekadar iyi sararlarsa okadar güzel olur. benmki süper sardı. ön saçlarımın yönlerini filan güzel ayarladı.ve acayip memnun kaldım yaptırdığıma.
dümdüz ve az sayılan saçlarım var. uzunluğu belime yakın ama katlı olduğu için omuzlardan aşağıda diye tarif edilebilir. o artist fotoğraflarındaki gibi sakın beklemeyin onlar maşa. bu bildiğin dalga dalga oluyo. maşa gibi olmaz bu işlem. ama bu işlemden sonra saçınızı çok rahat kullanırsınız. maşa yapınca daha kalıcı ve doğal durur.
düz salılar kesinlikle güvendikleri biyere yaptırsınlar çünkü saç gürleşiyo ve maşada yapsanız köpükle kıvırcıkta yapsanız fönde çektirseniz kalıcı olacak. düzken böle kalıcı olmuyo ve böyle doğal durmuyo..
ben mesela kendi kendime 10 dakkada havalı fön çekerim hep ve 2 dakkada söner. ama şimdi bu saça çektiğimde sönmicek. gür kabarık ve doğal durcak.
inşallah faydam dokunur. dümdüz saçlılara yönelik yazdım ama burdan yola çıkarak dalgalı saçlı olanlarda kendileine göre bi mantık yürütür sanırım.

düz saçlılar için akat ın köpüğünü tavsiye ederim 6 yıldır hep bunu kullanıyorum. lorealinki düz saçlılara göre değil yağlı yağlı yapıp saçı söndürüyo.

Back