cıceksel baya ayrıntılı bılgı vermıssın sagol vallahı.ben kuaforume sordum.guzel bır model ama dıkkatlı kullan dedi.hergun jole kopuklemelısın.yoksa guzelolmaz dedı.tabı hergun joleyada kopukledıgın ıcın heraksam yıkamak zorunda kalabılırsın dedı.oyle kalması sacın kalıtesını bozarmıs.sonra 3 4 ay guzelce kullanırsın dedı.eger bakarsan yıkarsan jolelersen tabı dedı.bende vazgecdım gıbı cunku saclarımı her aksam yıkayıp sabahları jole falan ugrasabılecegım bır meslegım yok.hele uykuyu cok seven bırı olarak uykumdan feragat edıp ugrasıcagımı sanmıyorum.....belkı yazın tatılde yapılabılır ......yaptırmak ısteyenler bunlarıda dusunsun derıiiiiimmmmmm........
ya ben bişey sorucam:) peki fön kolay çekiliyomu yani düz kullanmak istersen sudalgası zarar görürmü yoksa yıkanınca eski haline dönermi:)
çiçeksel saol cnm sormak ıstedgım herseyden basetmıssın ozellıkle bu boya işi yerimseniben aynı zmanda saclarımıda boyatmak ıstıom daha once hıc boyamadm o sekılde belkı dahada rahat tutacaktr bende ole dusunmusum ama bu sefer tıftık gıbı olursa cok cekılırse dıede korkuom sanrm ırı oluo saclarım oldukca duz annem basen dalgaya bıle alıo supurge gıbı diepekı su dlagası yaptrdık dıelım boyadan sora deısme olabılrmı ıkı kımyasal madde bı arada bıraz duzlesme etkısı yaratabılrmı acaba:uhm:
bagçiçek bende o bitkisel ve 3 ay giden su dalgasını yaptırmayı düşünüyordum,kuaförüm önermişti.bana karar vermek için yada yıpranmasın diye bunu yaptırabilirsin ama başka yerde yaptırıcak olursanda 120 den az olan yerlerde yaptırma adi ilaç kullanıyorlardır yoksa maliyet karşılanmıyor çok pahalıya geliyor demişti.bende bunu yaptırsan bile oraya yaptırma bide markasıda goldwell di hatırlıyorum bende.
çiçeksel yazdıkların için teşekkürler çok yardımcı oldu.peki saçında yıpranma oluyor mu yaptırdıktan sonra benim saçım ypranmış ve baya uzun da daha kötü olmasından korkuyorum mesela dökülme veya renginde matlaşma?
Kızlar kuaförü iyi seçin çünkü benimkini birinde perma yapmıştı sinir olmuştum.dalgası iri olsun diyorum ben.yaptırmadan önce uyarın perma gibi olmasın diye.benim saçlarım omuz başlarıma geliyodu çok uzun değildi bağlancak kadardı.diğer yaptırdığımdan memnun kaldım.saçlarımın dolgun durması hoşuma gidiyo su dalgası yaptırınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?