• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Su dalgası hakkında bilinmesi gerekenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi nosey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
düz hali omuzlarımdaydı tabi yukarı çekti 3-4 cm ama şunu söyliyim ki benim ilk yaptırdığım kadar kıvırcık olmaz sizinki çünkü baya uzunmuş :) bigudiye üst üste sarıldığı için tutma oranı azalıyor o yüzden korkunuz olmasın :) 1-2 haftaya açılmaya başlamıştı benim saçım o yüzden çok toplanmamıştı yukarıda siz şimdi yaptırsanız bile toplanmaz :34: ama kalın bigudiyle sardırırsanız saçınızın onu tutmama olasılığı var,benim saçıma bile tutmaz demişti sizin ki çok daha uzun yani bilemiyorum :26: ha bi de saçınızı bi kaç kere düzleştirdikten sonra gözle farkedilir şekilde bi açılma olmuştu ilk yaptırdığımda :3: sözde 6 ay sonra geçicekti ama benim bir,bir buçuk seneye anca geçicek gibi gözüküyo :) ayrıca eğer ankaradaysanız kuaför konusunda yardımcı olabilirim :16:

bana yardımcı olabılırsıııın :)

kızlar ben tam olarak karadağlar dizisindeki gülhayatın saçı gibi bi dalga istiorum.yaptırcam ama boyalı saça olmaz falan denio doğru mu bu? saçım siyah boyalı ve ben kendi saç rengime değil siyahın üzerine yaptırmak istiorum.

v201012140320140487189.flv.jpg

tam net resmini bulamadım ama mutlaka görmüşsünüzdür saçlarını.yardımcı olabilcek var mı?

merhaba kızlar..gerçekten profesyonel olarak bir bilgi almak istiyorum.saçlarım omzumun bir parmak altında düz ve kalın telli.hiçbir boya vb işlem 2yıldır geçirmedi.saçlarımı uzatmak için birçok yağ ile bakım yapıyorum ve sağlıklı bir hal aldı fakat bu uzama sürecinde kalın dalgalı kabarık bir saç modeli istiyorum su dalgası ya da permayla bunu halledebilirim fakat çok zor uzayan saçlarım fazlasyla yıpranır kestirmek zorunda kalırım diye korkuyorum.sizce ben ne yapmalıyım?eğer aynı durumda olan arkadaşlar ya da bilgi alabileceklerim varsa yardımcı olabilirler mi? $[1]252200815746_2631.jpg $imagesCAG9G0L3.jpg

özellikle kahverengi saç olan benim istediğim..

$imagesCAG9G0L3.jpg

Son düzenleme:
Canım benim saclarım da cok cabuk yıpranıyor.. 2 ay önce perma yaptırdımm.ama en kalından sardırdım ben. eğer yaptırcaksan kesinlikle tandığın bildiğin bi yer olsun. ben 2 aydır cok mutluyum saclarımla. ayrıca sacımın rengi de 2 ton falan acıldı.. tanımadığın bi yere yaptırma sakın derim.

Canım benim saclarım da cok cabuk yıpranıyor.. 2 ay önce perma yaptırdımm.ama en kalından sardırdım ben. eğer yaptırcaksan kesinlikle tandığın bildiğin bi yer olsun. ben 2 aydır cok mutluyum saclarımla. ayrıca sacımın rengi de 2 ton falan acıldı.. tanımadığın bi yere yaptırma sakın derim.

ay işte ben de en kalınından istiyorum,saçların kalın telli sanırım senin de,şu koyduğum fotodaki gbi mi saçların yani? bu ay sonu yaptırmayı düşünüyorum bakalım..yardımcı olduğun için teşekkür ederim..:16:

saclarım cok kalın telli değil ama yaptırınca bi hava geldi sacımaa böylee,hacim kazandı.. ince telli olduğundan tutmaz diyodumm ama cok güzel oldu. kesin yaptırmalısın bence.. kalın sardır ama ince olunca koyun gibi oluyo. rica ederimm tatlımm :16:

haftaya kuaföre gidip işin inceliklerini öğrenip yaptırmalıyım o zaman :):29:

dün yaptırdım su dalgası denen illeti yaptırmaz olaydım diyorum hem 80 tl boşa gtti hem de saçlarım çok kötü oldu tutmadı. ve sürekli jole kullanmak zorundaymışım saçlarımı toplamam gerekiyomuş. yaptırmayı düşünen varsa vazgeçsin derim onun yerine saçlarını jolele çık daha iyi.

dün yaptırdım su dalgası denen illeti yaptırmaz olaydım diyorum hem 80 tl boşa gtti hem de saçlarım çok kötü oldu tutmadı. ve sürekli jole kullanmak zorundaymışım saçlarımı toplamam gerekiyomuş. yaptırmayı düşünen varsa vazgeçsin derim onun yerine saçlarını jolele çık daha iyi.

bana da 80 tl dediler çok istiyorum yaptırmayı ama bu yorumlardan sonra korkar oldum..saçının cinsi nasıl?kalın mı ince mi ve boya var mıydı?acaba diyorum ilacını falan mı az koydular da tutmadı?
:18:

saçım ince telli ve baya gür ama gürlükle alakalı olduğunu zannetmiyorum. belki ince telli olduğundan tutmamış olabilr dye düşnyorum. saçlarmn şu an su dalgasıyla flan alakası yok ve döklmeye başladı.
boya yoktu sdce uçlrnda çok az vardı. ve ayreten kmyasal saçmn rengni açtı su dalgası yaplrken.

bir de o kmyasaln kokusu var onu sorma gitsin zaten o kokudan baylcaktm az dha ve hala da geçmedi hele ıslakken felaket kokuyo :2:

4yıl önce boyalı saçıma yaptırmıştım hem boya aktı hem de saçlarım tiftik tiftik olmuştu benim de,dökülmüştü de.benm öyle oılmasının nedeni kuaförün çok basit olmasıydı,daha öncesinde saçımı boyatmaya gitmiştim boyaya su karışırdı ve karıştıracağı suyu önce kendi içti adam,öyle bi yerdi..
acaba diyorum ilaç mı kalitesizdi?
bak,ben saçıma uzun zamandır bakım yapıyorum ve hem uzaması hem de dökülmesi açısından çok fayadasını gördüm,bemiks bepanten evigen sarımsak yağı,çamterebenti,tatlı badem yağı vb yağları karıştırdım ve çok etkisini gördüm,üzüldükçe de daha çok dökülür psikolojik olarak,aktara da sor olmadı onların hazırladığı karışımdan al,inan olumlu çok etkisini göreceksin..olan olmuş açılmasını beklemekten ve bakım yapmaktan başka çare görünmüyor gibi ..:26:
ek olarak kokusunu iyi bilirim bozuk yumurta gibi:47: fakat araştırdığım kadarıyla o tarz kokulu kimyasalları kullanmıyorlamış artık.

merhabalar,
benim saçlarım kalın telli ve normalde de dalgalı.sadece dalgalar pek belirgin değil ve tepesi elektrikli,düzelmez pek. boyu da belimden biraz aşağıda:) su dalgası yaptırmayı düşünüyorum ama nasıl olur bilemiyorum. normalde de bakımını aşırı derecede yaparım , bu zarar vermesini biraz daha azaltır sanırım? boyu uzun diye düzgün tutar mı? bir de İstanbul- avrupa yakasında iyi bi kuaför önerebilir misiniz? fiyatları nasıl..

arkadaşlar ben 2 kez yaptırdım ve çok memnunum. duştan çıktığım gibi kullanabiliyorum bile çok acil durumlarda. ince telli değil benim saçlarım o nedenle yıpranmadı hiç. saç maskeleri bakım kremleri ile de bütünledim bakımını bir yandan ve hiç bir problem olmadı... bir kaç yıl sonra değişiklik isteyip tekrar yaptırabilirim :) saçı ince telli olmayanlara tavsiye ediyorum kullanımı çok çoook rahat :D ama kuaförünüz çok önemli tabii.

arkadaşlar ben 2 kez yaptırdım ve çok memnunum. duştan çıktığım gibi kullanabiliyorum bile çok acil durumlarda. ince telli değil benim saçlarım o nedenle yıpranmadı hiç. saç maskeleri bakım kremleri ile de bütünledim bakımını bir yandan ve hiç bir problem olmadı... bir kaç yıl sonra değişiklik isteyip tekrar yaptırabilirim :) saçı ince telli olmayanlara tavsiye ediyorum kullanımı çok çoook rahat :D ama kuaförünüz çok önemli tabii.

resim eklersen fikir vermiş olursun düşünen arkadaşlarada canım:21:

kıvır kıvır bir şey işteeee:)

Eklentiler

• $167716_10150097447557490_646487489_6076882_6128906_n.jpg
    $167716_10150097447557490_646487489_6076882_6128906_n.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 122
Son düzenleme:
Back