• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Su dalgası hakkında bilinmesi gerekenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi nosey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kıvır kıvır bir şey işteeee:)

saclarina su dalgasi cok güzel olmus canim güle güle kullan gecen sene bende yaptirmistim simdi biraz uclarinda kaldi gecen hafta sacimi boyattim onun icin simdilik yaptiramiyorum saci bayagi yiprattigi icin ama yaza dogru yaptiricam bende cok seviyorum su dalgasini :34:

ben de bioform yaptırdım kızlar.su dalgasından farklı olduğunu iddia ediyor kuaförler ama bence hiç bir farkı yok.eskisinden daha sağlıklı bile olur saçların dedi.tabi o kadar beklemiyordum ama en azından zarar vermemesi yetecekti benim için.şu an saçlarım müthiş derecede dökülüyor.azıcık kaldı.meşrutiyette altın fırça diye bir yere yaptırdım bi de kaliteli ürün oldugunu soylemişlerdi(loreal).
şekilsiz bi acayip bişey oldu saçlarım.köpük jöle 7/24 hepsi berbat oluyo.her gün düz fön çekiyorum mecburen

ben yaptırmadım ama bizim okulda böyle dikkat çekmeyen ezik bi kız vardı saçları düz gibi birşey sürekli topluyordu bi gün bi geldi saçlar volümlü kaynak da yapmış su dalgası sonra kestane rengi saçını boyattı bi de kumrala tam bir olay oldu. Önceleri maşa mı yapıyor kendi saçımı öyle anlayamamıştım çünkü doğal duruyordu bi de topuz yapınca kuaförden çıkmış gibi oluyordu sonra anladım perma yaptırdığını 8 ay öyle kaldı saçlar sonra bigün geldi dümdüz bu seferde kalıcı brezilya fönü çektirmiş sonra öğrendim ki kızın abisi kuaförmüş o yapıyormuş saçlarını :53:

hiç tavsiye etmiyorum ben bundan yaklaşık 1 yıl önce su dalgası istedim ve yaptırdım. ama sözüm ona su dalgası, incecik sardı perma gibi oldu. ısrarla kalın sarın dedim yok dediler nasılsa açılacak, bekledim 1 yıl geçti, inanın hiçbişeyde sürmüyorum hala kıvırcık saçlarım. düz saçlarım vardı ne güzeldi, şimdi doğala dönsün diye kısa kestirmek zorunda kaldım. ve ayrıca saçı inanılmaz yıpratıyor, saççları dolama yapıyor kıtık oluyor ve açılmıyor, bonus gibi gezmek zorunda kalıyorsunuz. o yüzden derim ki en güzeli doğal saç, ucuna biraz şekillendirici sürersiniz alın size mis gibi saç, hiç bu zahmetlere ve saçı mahvetmeye gerek yok bence, doğallık en iyisi...

Ben bu kadar olumsuz yorumları okuyunca şaşıyorum valla, ben de kullandım 1 sene inanılmaz memnun kaldım :nazar:

Ne saçlarımda yıpranma oldu ne de anlatılan gibi bonus kafam.. hem doğal hem de özenli yapılmış dalgalarım oldu :1: uzunca da bir süre kullanmıştım :1:

Eğer iyi bir yerde güvendiğiniz bir elde yaptıracaksanız ben tavsiye ediyorum, ama iyi ürün kullanmalarına dikkat etmelisiniz ve paranıza kıymalısınız:34:

ben yaptırmadım ama bizim okulda böyle dikkat çekmeyen ezik bi kız vardı saçları düz gibi birşey sürekli topluyordu bi gün bi geldi saçlar volümlü kaynak da yapmış su dalgası sonra kestane rengi saçını boyattı bi de kumrala tam bir olay oldu. Önceleri maşa mı yapıyor kendi saçımı öyle anlayamamıştım çünkü doğal duruyordu bi de topuz yapınca kuaförden çıkmış gibi oluyordu sonra anladım perma yaptırdığını 8 ay öyle kaldı saçlar sonra bigün geldi dümdüz bu seferde kalıcı brezilya fönü çektirmiş sonra öğrendim ki kızın abisi kuaförmüş o yapıyormuş saçlarını :53:

demekki abisi torpil yapmış en iyi ürünleri kullanmış kardeşinde.. :) şimdiki kuaförler hiç önemsemiyorlar yakıyolar saçı gönderiyorlar...umurlarında değiliz.. :S

bende bugün sordum su dalgasını 60 tl dedi jölesini düzenli kullanırsan 8 ay gider dedi...
yıpratmaz mı dedim saçı, tabiki kuaför olarak yıpratmaz bişey olmaz dedi,ona müşteri lazım tabi...

zaten gıcık oldum...caaaanım upuzun saçlarımı kısacık kesti yaa. 2 santim dedim bir karış gitmiş resmen...isyan ettim :43::43:
kestirmiyorum lan artık...

ben de dayanamadım ve tüm riskleri göze alıp bugün su dalgası yaptırdım.ve biliyo musunuz çok hoşuma gittiii :) benim pırasa ve seyrek olan saçlarım gitti yerine hacimli ve dalgalı saçlar geldi ve daha iyisi tüm bunları 50 liraya yaptırdım.tabi bu bana özel bir indirimdi orası ayrı.ayrıca eskiden kulaklarım yüzünden toplayamadığım saçlarımı da topluyorum.kısaca çok mutluyum,çok sevdim saçlarımı.tabi bu daha ilk günüm.ilerki günlerde neler olur bilemem.ama zaman zaman buraya yazarım neler olduğunu.
işte bunlar da bugünden kareler :)
$IMG0096A.jpg $IMG0088A.jpg $IMG0093A.jpg

Son düzenleme:
ben de dayanamadım ve tüm riskleri göze alıp bugün su dalgası yaptırdım.ve biliyo musunuz çok hoşuma gittiii :) benim pırasa ve seyrek olan saçlarım gitti yerine hacimli ve dalgalı saçlar geldi ve daha iyisi tüm bunları 50 liraya yaptırdım.tabi bu bana özel bir indirimdi orası ayrı.ayrıca eskiden kulaklarım yüzünden toplayamadığım saçlarımı da topluyorum.kısaca çok mutluyum,çok sevdim saçlarımı.tabi bu daha ilk günüm.ilerki günlerde neler olur bilemem.ama zaman zaman buraya yazarım neler olduğunu.
Eki Görüntüle 402069 Eki Görüntüle 402070 Eki Görüntüle 402071

nereede yaptrdınız öğrenebilirmiyim??

Eki Görüntüle 402069 Eki Görüntüle 402070 Eki Görüntüle 402071

ay canım çok güzel olmuş...çok yakışmış:))) güle güle kullan

mmcgly bayıldım canım saçlarına bende istiyoruum onlardan :) nasıl bigudiyle sardırdın sen on küçüğü mü ? antalyada su dalgası yapabilecek iyi bi kuaför bilen var mı arkadaslar ?

aslında kuaför bana bigudi boyu sormadı.direkt bigudileri getirdi ve sarmaya başladı ama benimkiler en küçüğüydü sanırım :)

Benim sacımın kendi hali bu :53:
Ve ben kullanmayı beceremıyorummm:37:
Cok yakısmıs sana,bana yakışmıyor sanki:14:
Gülerek kullan...

anladım canım çok yakısmıs gercekten güle güle kullan :) bende en kısa zamanda yaptırmayı düşünüyorum ama güvenebileceğim bi kuaför bulamadım bi türlü

olmasmı canım bende yaptırdım.sürekli jöle kullanmana gerek yok
doğalda kullanabilirsin.ewt biras saçları yıprattığı doğru ama güsel oluyor.bu arada saçların çok düzse uzadıkça biras dipler düz uçlara doğru dalgalı oluyor ama baya uzadıkça ya yeniden yaptırmak lazım yada sürekli fön çekmek yani.bu arada fiyatına gelince ben çok oldu yaptıralı ama en az 70-80 ytlye patlar bence.ama denemelisin.yakışır...şimdiden güle güle kullan janım.:1yes2:

canım nereye yaptırmıştın sen

arkadaşlar benim saçlarım sarı ve ince telli kalıcı su dalgası istiyorum izmirde yaptırmış memnun kalan varsa bana adres verebilirler mi çünkü en iyi kuaförler bile bazen yanıltabiliyor

Back