kıvır kıvır bir şey işteeee:)
yalnız senin saçın su dalgasından çok permanın 2 ay sonraki haline benziyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yaptırmadım ama bizim okulda böyle dikkat çekmeyen ezik bi kız vardı saçları düz gibi birşey sürekli topluyordu bi gün bi geldi saçlar volümlü kaynak da yapmış su dalgası sonra kestane rengi saçını boyattı bi de kumrala tam bir olay oldu. Önceleri maşa mı yapıyor kendi saçımı öyle anlayamamıştım çünkü doğal duruyordu bi de topuz yapınca kuaförden çıkmış gibi oluyordu sonra anladım perma yaptırdığını 8 ay öyle kaldı saçlar sonra bigün geldi dümdüz bu seferde kalıcı brezilya fönü çektirmiş sonra öğrendim ki kızın abisi kuaförmüş o yapıyormuş saçlarını
ben de dayanamadım ve tüm riskleri göze alıp bugün su dalgası yaptırdım.ve biliyo musunuz çok hoşuma gittiii :) benim pırasa ve seyrek olan saçlarım gitti yerine hacimli ve dalgalı saçlar geldi ve daha iyisi tüm bunları 50 liraya yaptırdım.tabi bu bana özel bir indirimdi orası ayrı.ayrıca eskiden kulaklarım yüzünden toplayamadığım saçlarımı da topluyorum.kısaca çok mutluyum,çok sevdim saçlarımı.tabi bu daha ilk günüm.ilerki günlerde neler olur bilemem.ama zaman zaman buraya yazarım neler olduğunu.
işte bunlar da bugünden kareler :)
Eki Görüntüle 402069 Eki Görüntüle 402070 Eki Görüntüle 402071
ben de dayanamadım ve tüm riskleri göze alıp bugün su dalgası yaptırdım.ve biliyo musunuz çok hoşuma gittiii :) benim pırasa ve seyrek olan saçlarım gitti yerine hacimli ve dalgalı saçlar geldi ve daha iyisi tüm bunları 50 liraya yaptırdım.tabi bu bana özel bir indirimdi orası ayrı.ayrıca eskiden kulaklarım yüzünden toplayamadığım saçlarımı da topluyorum.kısaca çok mutluyum,çok sevdim saçlarımı.tabi bu daha ilk günüm.ilerki günlerde neler olur bilemem.ama zaman zaman buraya yazarım neler olduğunu.
işte bunlar da bugünden kareler :)
Eki Görüntüle 402069 Eki Görüntüle 402070 Eki Görüntüle 402071
olmasmı canım bende yaptırdım.sürekli jöle kullanmana gerek yok
doğalda kullanabilirsin.ewt biras saçları yıprattığı doğru ama güsel oluyor.bu arada saçların çok düzse uzadıkça biras dipler düz uçlara doğru dalgalı oluyor ama baya uzadıkça ya yeniden yaptırmak lazım yada sürekli fön çekmek yani.bu arada fiyatına gelince ben çok oldu yaptıralı ama en az 70-80 ytlye patlar bence.ama denemelisin.yakışır...şimdiden güle güle kullan janım.:1yes2: