- 18 Mayıs 2008
- 597
- 21
- 643
bende yaptırdım su dalgası. tabiki bu işlemin adı perma ama siz kuaförünüze su dalgası gibi iri dalgalar istediğinizi söyliceksiniz. oda saçlarınızı biraz daha kalın alarak orta boy yada büyük boy bigodilere sararak yapıyo.
kuaförüm çok iyiydi. nekadar iyi sararlarsa okadar güzel olur. benmki süper sardı. ön saçlarımın yönlerini filan güzel ayarladı.ve acayip memnun kaldım yaptırdığıma.
dümdüz ve az sayılan saçlarım var. uzunluğu belime yakın ama katlı olduğu için omuzlardan aşağıda diye tarif edilebilir. o artist fotoğraflarındaki gibi sakın beklemeyin onlar maşa. bu bildiğin dalga dalga oluyo. maşa gibi olmaz bu işlem. ama bu işlemden sonra saçınızı çok rahat kullanırsınız. maşa yapınca daha kalıcı ve doğal durur.
düz salılar kesinlikle güvendikleri biyere yaptırsınlar çünkü saç gürleşiyo ve maşada yapsanız köpükle kıvırcıkta yapsanız fönde çektirseniz kalıcı olacak. düzken böle kalıcı olmuyo ve böyle doğal durmuyo..
ben mesela kendi kendime 10 dakkada havalı fön çekerim hep ve 2 dakkada söner. ama şimdi bu saça çektiğimde sönmicek. gür kabarık ve doğal durcak.
inşallah faydam dokunur. dümdüz saçlılara yönelik yazdım ama burdan yola çıkarak dalgalı saçlı olanlarda kendileine göre bi mantık yürütür sanırım.
düz saçlılar için akat ın köpüğünü tavsiye ederim 6 yıldır hep bunu kullanıyorum. lorealinki düz saçlılara göre değil yağlı yağlı yapıp saçı söndürüyo.
Nerde yaptırdın merak ettim.Bende istiyorum ama guvenebilceğim bir kuafor yok malesef