Kiblediğin için sağ ol yasakmış ve bilmiyordum kapatılsın.bari başlığa kabus karabasan falan yaz arkadaşım. evde yalnızım.
cingözler falan daldım okudum.
ama bize günah.
Artık her uyku arası uyanıp korkudan annemin yanına gitmekten bıktım !! (Haliyle babamda bıktı).. Kabus üstüne kabus uyumaya korkar oldum yatağımda ayetel kürsi var, uyumadan gereken süreleri okurum haftada iki kez yatağım temizlenir. Geceleri duvarda siyah şeyler görüyorum, yatağım sallanır. Annemin okumasıyla geçer sonra yine başlar.
Ama yok !! Rahat bırakmıyorlar paranoyak oldum korku üstüne korku... eski bir komşumuzun değimiyle yatağımın altına ''Soğan kabuğu'' koydum ne kadar doğrudur, yanlıştır bilmiyorum bilginiz var mı bu konu hakkında ?
Dediğinizi yapacağım soğan kabuğunu koydum gerçekten alacağım oradan peki bir bilginiz var mı neden koyulmaması için?Bu konular yasak olduğu için yorum yapmak istemiyorum ama yalnızca soğan kabuğunu kesinlikle koymayın diyorum.
Tam tersi etki yapan bir şey olarak bilinir çünkü.Dediğinizi yapacağım soğan kabuğunu koydum gerçekten alacağım oradan peki bir bilginiz var mı neden koyulmaması için?
Hemen alıyorum iyice tırsttım.Tam tersi etki yapan bir şey olarak bilinir çünkü.
İnternette biraz araştırırsan bulursun. Seni rahatsız ettiğine inandığın varlıkların parası olarak bilinir soğan kabuğu.Dediğinizi yapacağım soğan kabuğunu koydum gerçekten alacağım oradan peki bir bilginiz var mı neden koyulmaması için?
Araştırdım baktım okudum ve binlerce yazı var değişik değişik yazılar var. Ve buradaki üyelerin samimiyetine inandığım için sormak ve bilgi almak istedim. Her neyse bir zahmet K.İ.B'leyebilir misiniz. Yasak olduğunu bilmiyordum.İnternette biraz araştırırsan bulursun. Seni rahatsız ettiğine inandığın varlıkların parası olarak bilinir soğan kabuğu.
Çoktan kibledim ama okypete buralarda değil sanırım.Araştırdım baktım okudum ve binlerce yazı var değişik değişik yazılar var. Ve buradaki üyelerin samimiyetine inandığım için sormak ve bilgi almak istedim. Her neyse bir zahmet K.İ.B'leyebilir misiniz. Yasak olduğunu bilmiyordum.
Oky burada gelir kapatır konuyu simdi
Çok teşekkürler, Hoşçakalın.Çoktan kibledim ama okypete buralarda değil sanırım.
Kafan 360 derece donene kadar sıkıntı yok.
Hep kolum üstünde uyuyorum ve kan dolaşımı uyuşma çok oluyor bir yerlerim tutuluyor evet. Haklısın bunda.Kan dolaşımı rahat olmadığı zaman mesala kolun üstüne uyumuşsun veya kulağın katlamış
yağlı yemek yiyip uyuduğun zaman kansızlık durumlarında böyle kabuslar görülebilir
Aha korkudan altıma isedim
Bu ne ya
Ben çok karabasan olayı yaşadığım için urktum artık.bazen uyumaya korkuyorumBen de korkarım. Eskiden gülerdim inanmazdım ama sonra ağzımın payını aldığım için bayağı bir korkar oldum.