Şu cingözlerin benimle derdi nedir ?

Bu konular yasak olduğu için yorum yapmak istemiyorum ama yalnızca soğan kabuğunu kesinlikle koymayın diyorum.

Dediğinizi yapacağım soğan kabuğunu koydum gerçekten alacağım oradan peki bir bilginiz var mı neden koyulmaması için?
İnternette biraz araştırırsan bulursun. Seni rahatsız ettiğine inandığın varlıkların parası olarak bilinir soğan kabuğu.

İnternette biraz araştırırsan bulursun. Seni rahatsız ettiğine inandığın varlıkların parası olarak bilinir soğan kabuğu.
Araştırdım baktım okudum ve binlerce yazı var değişik değişik yazılar var. Ve buradaki üyelerin samimiyetine inandığım için sormak ve bilgi almak istedim. Her neyse bir zahmet K.İ.B'leyebilir misiniz. Yasak olduğunu bilmiyordum.

Çoktan kibledim ama okypete buralarda değil sanırım.

Kan dolaşımı rahat olmadığı zaman mesala kolun üstüne uyumuşsun veya kulağın katlamış
yağlı yemek yiyip uyuduğun zaman kansızlık durumlarında böyle kabuslar görülebilir

Kan dolaşımı rahat olmadığı zaman mesala kolun üstüne uyumuşsun veya kulağın katlamış
yağlı yemek yiyip uyuduğun zaman kansızlık durumlarında böyle kabuslar görülebilir
Hep kolum üstünde uyuyorum ve kan dolaşımı uyuşma çok oluyor bir yerlerim tutuluyor evet. Haklısın bunda.

Ben kabullendim bu tarz olayları ya, oturup çay falan ikram edicem artık napayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…