Şu cingözlerin benimle derdi nedir ?

Visenyaa

Nirvana
Pro Üye
21 Aralık 2014
8.994
28.603
Artık her uyku arası uyanıp korkudan annemin yanına gitmekten bıktım !! (Haliyle babamda bıktı).. Kabus üstüne kabus uyumaya korkar oldum yatağımda ayetel kürsi var, uyumadan gereken süreleri okurum haftada iki kez yatağım temizlenir. Geceleri duvarda siyah şeyler görüyorum, yatağım sallanır. Annemin okumasıyla geçer sonra yine başlar.
Ama yok !! Rahat bırakmıyorlar paranoyak oldum korku üstüne korku... eski bir komşumuzun değimiyle yatağımın altına ''Soğan kabuğu'' koydum ne kadar doğrudur, yanlıştır bilmiyorum bilginiz var mı bu konu hakkında ?

Bu konular yasak.

İnsanın aklına zorla sokuyorsunuz ayıp yahu forum kurallarını bir okuyup öyle konu açın.
Nedir bu şiddet bu celal. Kuralları okumadım. Okuyamadım ve kuralları bilmiyorum sitede sabahtan akşama kadar takılmıyorum. Yasak ise bir an önce kapatılsın.

Arkadaşlar öyle bişey değildir. Okuyunca falan geçmesi de arkadaş öyle bişey Sandığı içindir. Yani öyle şeyler görmesi de dua okuyunca geçmesi de psikolojik bence. Ya da bir rahatsızlıktır. Bence siZ bi gidin psikolağa o yönlendirir sizi

Son durak psikoloji diyorsun.

Öyle bir şey olmadığından eminim zaten ama konu sahibi bunu anlayacak psikolojide değil bence.
İnsan bunları okuyunca etkileniyor ister istemez korkuyor.

korkunun üzerine git , çünkü onlar korkudan beslenir ! dabbe 5 benim de psikolojimi bozdu .:)

benim ergen zamanlarimda cok olurdu bu durum,sonra kendiliginden gecti gitti.
cok takilma.

Sogan kabugu koymayin.
Siz abdestli yatin ve ayetel kürsi, nas, felak okuyun uyumadan önce.

bari başlığa kabus karabasan falan yaz arkadaşım. evde yalnızım.
cingözler falan daldım okudum.
ama bize günah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…