Bu konular yasak.Artık her uyku arası uyanıp korkudan annemin yanına gitmekten bıktım !! (Haliyle babamda bıktı).. Kabus üstüne kabus uyumaya korkar oldum yatağımda ayetel kürsi var, uyumadan gereken süreleri okurum haftada iki kez yatağım temizlenir. Geceleri duvarda siyah şeyler görüyorum, yatağım sallanır. Annemin okumasıyla geçer sonra yine başlar.
Ama yok !! Rahat bırakmıyorlar paranoyak oldum korku üstüne korku... eski bir komşumuzun değimiyle yatağımın altına ''Soğan kabuğu'' koydum ne kadar doğrudur, yanlıştır bilmiyorum bilginiz var mı bu konu hakkında ?
Nedir bu şiddet bu celal. Kuralları okumadım. Okuyamadım ve kuralları bilmiyorum sitede sabahtan akşama kadar takılmıyorum. Yasak ise bir an önce kapatılsın.İnsanın aklına zorla sokuyorsunuz ayıp yahu forum kurallarını bir okuyup öyle konu açın.
Aynen bu gece de esim gece vardiyasinda, aklima dustu simdiİnsanın aklına zorla sokuyorsunuz ayıp yahu forum kurallarını bir okuyup öyle konu açın.
Baktım şimdi belirtilerine ve o belirtilerin hiçbiri bende yok :/Uyku apnesi olabilir misiniz?
Son durak psikoloji diyorsun.Arkadaşlar öyle bişey değildir. Okuyunca falan geçmesi de arkadaş öyle bişey Sandığı içindir. Yani öyle şeyler görmesi de dua okuyunca geçmesi de psikolojik bence. Ya da bir rahatsızlıktır. Bence siZ bi gidin psikolağa o yönlendirir sizi
Öyle bir şey olmadığından eminim zaten ama konu sahibi bunu anlayacak psikolojide değil bence.Arkadaşlar öyle bişey değildir. Okuyunca falan geçmesi de arkadaş öyle bişey Sandığı içindir. Yani öyle şeyler görmesi de dua okuyunca geçmesi de psikolojik bence. Ya da bir rahatsızlıktır. Bence siZ bi gidin psikolağa o yönlendirir sizi
Benim eşiminde ayda 4 gece nöbeti var.Aynen bu gece de esim gece vardiyasinda, aklima dustu simdi
Neyse bugun kandil zaten, ibadetimizi yapariz korkmaya gerek yok.