Şu beceriksiz kıza lütfen yardım edin

Biz genelde gerekli şeyler almaya odaklıyız :KK70:
Çocuğa misal biblo alsam bu ne be der :KK70:
Ama genelde kıyafet falan alıyorum bari totosu üşümüyor ahaha :KK70: :KK70:
Hahahaha :KK70: :KK70: :KK70: Sağlık her şeyden önemli tabi, üşütüp hasta olmasın sevdiceklerimiz.
Şaka bir yana kullanışlı, kullanirken de aklina benim geleceğim bir şeyler alsam pek güzel olur gerçekten de :)

Bence öyle kutulu yastikli cicili bicili şeyler kızlara göre erkekler bu tarz şeyleri sevmiyor. O yüzden ben genelde kış başlangıcı olduğu için kazak, mont, ayakkabı, elektronik eşya, forma gibi şeyler alırım.

aa doğumgünü deyince anlatasım geldi bak, geçen eşimin doğum gününde onu odaya kitledim. sözde elimde pasta, hediyesi ve kalpli balonlarla odaya girecektim. odaya girmeden önce mumları ve maytapları yaktım. maytapları yakınca diğer elimdeki balonları bir bir patlattı maytap kıvılcımları. :KK70: başımdan kaynar sular boşaldı. bir de odaya girince eşimi bulamamanın şoku tabi... neyse, kalan balonlarla idare ettim. o yüzden balon işine girmeyin derim. :KK70:

:KK70: :KK70: :KK70:
Düşününce çok hoş bir sürpriz gibi geliyor ama hain maytaplarin oyununa gelmişsiniz. Bunu söylediğiniz iyi oldu, ben de böyle bir şey yaparsam dikkat edeyim:KK48:

Hahahaha :KK70: :KK70: :KK70: Sağlık her şeyden önemli tabi, üşütüp hasta olmasın sevdiceklerimiz.
Şaka bir yana kullanışlı, kullanirken de aklina benim geleceğim bir şeyler alsam pek güzel olur gerçekten de :)

Bence de :KK70:
Haa bide isminizin baş harfi yazılı tahta mumluk aldım kocaman :KK70:
Bide kalp aldım ayni yapıda mumluk :KK70:

Bence öyle kutulu yastikli cicili bicili şeyler kızlara göre erkekler bu tarz şeyleri sevmiyor. O yüzden ben genelde kış başlangıcı olduğu için kazak, mont, ayakkabı, elektronik eşya, forma gibi şeyler alırım.
Aslında kendisi benden daha romantik :KK70: Dediğiniz gibi öyle şeyleri begenmeyebilir de begenebilir de. Kısa bir ilişki olduğu için bu konulardaki fikrini iyi ögrenemedim, doğumgünü de çabucak geldi, panik oldum :KK70: Önerileriniz için teşekkür ederim :)

Bu fikir de çok hoş ve romantik ama bende slayt oluşturacak kadar fotoğraf yok :KK43: 1.5 aydır sevgili yakınlığındayız ve fotoğraf çekilmeyi pek seven bir çift de değiliz, bu bakimdan oldukça az. Gelecekteki özel günler için kullanışlı bir fikir ama, teşekkür ederim :)
bn romnsındn çok şık bir saat aldm ve not olarakda şunu yazdm" her saat başı dakika ve hatta saniye başı beni hatırla:)" diye bi nevi hem kibar hemde bi uyarı oldu:))

Bir uyarı :KK70:

Çok hoş bir uyarı olmuş, bunu aklımda bulunduracağım, çok teşekkürler :)
rc ederm cnm biley bulamazsn saat alırsn marka olmazsa bile gerçekdn güzl bi hediye herzmn kurtarıcı:)) yada güzl değerli taşlardn yapılmş bi tesbih al bn onuda almştm sanrm sevgililer gününde oda güzl hoş bi not yazp verebilirsn:)

1.5 aylık mis ilişkiniz çok yeni sürpriz pasta kesmek yeter gibi:) istediği birseyi alıp sevindirmek..
Bence neşeli eğlenceli birgün geçirin lunaparka gidin fazla romantik olmaya gerek yok sanki..

1.5 aylık mis ilişkiniz çok yeni sürpriz pasta kesmek yeter gibi:) istediği birseyi alıp sevindirmek..
Bence neşeli eğlenceli birgün geçirin lunaparka gidin fazla romantik olmaya gerek yok sanki..
Bu söylediğiniz mantıklı geldi ve içimi rahatlattı. Şimdilik ufak sürprizler yeterli olur aslında, büyükleri sonraya saklamalı :) Teşekkür ederim.

Arkadaşımızın sevgilisi için mesela 'doğum günün kutlu olsun' 'Ayşe seni çok seviyor' gibi gibi büyükkk kartlar hazırlamıştık. Çevredeki arkadaşlara yolda tuttuğumuz çocuklara verip fotoğraflar çekmiştik. Tabi kendiside çekildi bayaaa. Just give me a reason şarkısıyla da slayt yapmıştık. Çok güzeldi bence

Arkadaşımızın sevgilisi için mesela 'doğum günün kutlu olsun' 'Ayşe seni çok seviyor' gibi gibi büyükkk kartlar hazırlamıştık. Çevredeki arkadaşlara yolda tuttuğumuz çocuklara verip fotoğraflar çekmiştik. Tabi kendiside çekildi bayaaa. Just give me a reason şarkısıyla da slayt yapmıştık. Çok güzeldi bence
Bu arada isim örnekleme

Güzel bir fikirmis, cok teşekkür ederim :)

Bebeğim sevgilin nasıl biri biraz anlatsan daha çok yardımcı olabiliriz ? Mesela bende 2 yıldır özenle hediye almisimdir sevgilime ve 2 doğum gününde de aylar önceden düşünmeye başladım ne yapsam diye maddiyattan öte manevi ve ona özel olmalı ve kullanmalı dedim. İlk sene tesbih almıştım benim ki çok sever ama ben orjinal bişey almıştım ucuna da ikimizin adlarimizin baş harfleri ni yaptırmıştım resmen dibi düşmüştü ama seninki sever mi böyle şeyleri bilmem 2. Sene de sigara kullanmasını hiç istememe rağmen gittim ona zippo aldım yani Çakmak kendisi polis Türk bayraklı falan almıştım onu da çok beğendi onda da yine adıni yazdirmistim öyle işte

ben bir kere (o zamanlar genctim tabi :)) sevgilime gozlerinin renginde atki ormustum, tum kis boynundan cikarmamisti.
bir arkadasim da eline harfler alip ayri ayri yuz ifadeleriyle foto cekip o fotolari birlestirip iyiki dogdun sevgilim gibi bisey yazmisti, cok begenmistim :)
bir de yurtdisinda yasayan bir arkadasimiz icin sevgilisi tum arkadaslarindan (face uzerinden buldu tabi :)) dogum gunu videosu cekmelerini istemisti. Cok orjinal ve komik videolar cekenler olmustu (istanbul trafigi, sevdigi bir filmin bir sahnesinin canlandirilmasi, sevdigi mekanlara gidip video cekmek gibi)..

X