Fake hesaptan arkadasina sormussun 100 de 100 dogru oldugundan emin misin? Belki de yok sevgilisi ve sen suan gunahini aliyosun adamin, belki yok ve gercekten senden hoslaniyor ?
Fake hesaptan yazdığın için arkadasi seni takmamis kafasina gore cevap vermiş olabilir
Bence 1.agizdan ogrenmeden hemen bu düşüncelere kapilma
Insallahta dedigim gibidir😕
Bu erkeklerin çok sık yaptığı bir şeydir sevgilisi olsun olmasın sana karşı ileriye dönük hiçbir planı olmasa da o an için seni etkilemekten hoşlanırlar. Ayak üstü flört eder zaten iş ortamında çok görülür böyle şeyler. Takma kafana sen de bir sorun yok sevgilisi olduğunu bile bile göz koymadın ya kendini üzme ders çıkar.
Sadece erkekler degil valla bayanlarda da var bu huy (hepsinde degil tabiki)
Hatta benim bi arkadasimda şahit olmustum ayak ustu onune gelenle flortlesir yuz bulunca of herkes benden hoslaniyo havalarına girerdi, simdi hatirlayinca yine sinir oldum 😡 ne kadar ucuz bi hareket cok itici
Tabi canım ben de rastladım böyle tiplere bakıp bakıp duran sonra sen de ilgilenince geri adım atan. Hatta romantik şiirler gonderen, kız da niyetini sorguladığında biz çok iyi arkadaşız diyenler de var. Şöyle bir kötü yanı var böylelerini görünce bir yerden kolay kolay havaya giremez insanlara fazla güvenemez oluyorsun.
6-7 sene deyince ve acikca evet var deyince ben inandim gercekten deyalan olabilir mi ki? dürüstce cevap istiyorum diye de ekledim , kisaca bu cevabi verince inandim sorusturmadan
Valla bana da dogru gibi geldi ama yine de emin olma bence, belki bi ihtimal yalandir 😕 insallah oyledir ya, sen yine de bi arastir bence
evet bir yönden tabii güvenmemek daha iyi ama insan zamani geldimi birine güvenmeyi de cok istiyor.. siir yollayip inkar edenlere de pessssbeterin beteri varmis gercektende
dsene bunlar her yerde varsenin karsina cikan daha da kötüymüs, ne insanlar var allahimm
Hayır sevmiyorsan niye şiir gönderiyorsun her fırsatta arıyor sohbet ediyorsun dimi, böyle işte neyse seni teselli ederken biz geçmişe döneceğiz bak :)
Allah hayırlısını çıkarsın inş canım hepimizin karşısına.
Sevgilisi var mıdır yok mudur bilemem de böyle "yok bana bakarken gözü parladı,bahanelerle beni ararken sesi ışıldadı" muhabbetlerini hiç anlamam.
Adam senden hoşlanıyorsa,seni elinden kaçırmamak için hemen yanaşır ve teklifini sunar.
Öyle odaya bakmakla,gözlerini ayırmamakla nasıl umutlanıyorsunuz anlamam.
Böyle bir adamdan etkilenmek yerine soğup uzaklaşırdım ben olsam.
Erkek net olacak arkadaş!
Kız gibi nazlanıp göz süzmesi çok komik bence.
cok güzel tarif ettin alkisliyorummm gercekten..bir bilsem ben de nasil kandigimi..hata ettigimi biliyorum ama geri dönemiyorum olan oldu
Olur bazen öyle...
Boşluğuna denk gelmiştir.
Hemen hepimiz böyle dönemler yaşamışızdır.
Bence salla gitsin.
Kendi hayatına bak.
Adamın niyeti olsa zaten çoktan açılırdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?