• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su bana yaptigina bakin, meger sevgilisi varmis :(

artık öyle bir zaman ki kimse güvenilir değil.
tamam etkilenmişsin ama öyle iki gün tanıdığın bir insana balıklama dalma.
en azından karakterini tanımalısın.
zamane erkekleri için kızlar kolay ve değersiz.
ha 6 yılını vermişsin,ha dün tanışmışsın.
aynı katagoride onlara göre.

ayrıca uzun süre arkadaşlık da bıktırıcı olur zamanla.

şansın varmış daha ilerde öğrenmedin.

Son düzenleme:
Yaşama sevincini almasın elinden düşünme öyle.. Göreceğin çok güzel günler var.. üniversitedesin çalışmayı da seviyorsun.. Bir sürü güzel ortamların olur niceleri çıkar karşına.. Şu an gururun kırıldı belki ama geçecek.. Böyle düşünürsen zorlaştırırsın hayatı. :26:

moral icin cok tsk ederim..kendimi o hayale cok kaptirmisim, onu kendime, kendimi de ona cok yakistirdim..ondan kabullenmesi zor olacak

artık öyle bir zaman ki kimse güvenilir değil.
tamam etkilenmişsin ama öyle iki gün tanıdığın bir insana balıklama dalma.
en azından karakterini tanımalısın.
zamane erkekleri için kızlar kolay ve değersiz.
ha 6 yılını vermişsin,ha dün tanışmışsın.
aynı katagoride onlara göre.

ayrıca uzun süre arkadaşlık da bıktırıcı olur zamanla.

şansın varmış daha ilerde öğrenmedin.

cok dogru söyledin..tabii öyle biriyle birlikte olmayi da istemem...ben sadece nasil kandim ona yaniyorum ve acaba kendim mi uydurdum herseyi onu düsünüyorum..belki bilerek umut vermemistir bana o da olabilir tabii..cok safim

ben sadece onun icin orda devam calisiyordum..aslinda bir isim daha var..bu ikinci is daha iyi, ilk ise sadece onun icin devam gidiyordum.

Kendini daha iyi hissediceksen çık işten o zaman.
Ama kafandan atmaya çalış, güvenin kaybolmuştur şimdi erkeklere:50:

cikmam gerek mecbur artik bir sekilde arar söylerim kisaca sebep göstermeden :(
aynen cok kötü , zaten güvenemiyordum ilk erkek arkadasimdan sonra , bu sefer tamamen bitti

Ama her bitiş bir başlangıçtır canım unutma.
Kalbini ferah tut, eminim kısmetin kaderin seni bekliyordur:42:
Hakkımız da hayırlısı :49:

Basta belirteyim: yazarken hatalarim olmus olabilir, lütfen kusuruma bakmayin :14:

Ahhh konuya nerden baslayacagimi bilemiyorum..ben avrupada yasayan üniversite ögrencisi genc bir kizim..bu zamana kadar ask konusunda cok üzüldüm, yiprandim..erkek arkadasim oldu, ayrildik falan filan..ayrildiktan sonra 3 sene onu bekledim gece gündüz agladim..gözüm baska birine degmedi bile..baskasini düsünemiyordummmm taa ki okul yani sira calismaya baslayana kadar..dershanede kücük cocuklara ders vermeye basladim, hikayem de burda basliyor…

Kadere cok inanan biriyim, biliyorum ki hic bir sey tesadüf degildir hayatta…dershaneye basladigim gün, ayni gün bir erkek daha orda calismaya basladi..kacamak bakislarla basladi hersey, daha dogrusu onun kacamak bakislariyla..benim aklim hala gecmisimdeki unutamadigim o eski sevgilimdeydi..her neyse..bir sekilde orda calismaya basladik, onun konumu benimkinden biraz üstün (is yerinde)…ister istemez onunla konusmaya ve yardim almaya basladim..yogun ilgisiyle sonunda gönlümü calmayi basardi..eski erkek arkadasimi unuttum…arkadaslarim da onun bana karsi farkli davrandigini farketti..
:2::2:
farkli dediklerim kisaca sunlar:
- Benim calisma odamdan gecerken kapidan iceri yani bana bakiyordu
- Beni gördügü yerde gözleri PARLIYORDU (parlakligi gördügüme eminim ben  )
- Sürekli bahanelerle arayip duruyordu
- Bana karsi cok sefkatli davraniyordu
- Gözlerini benden alamiyordu (arkadaslarim onayladi)
- Benim bulundugum ortama aninda giriyordu o da (yani ben nereye gittiysem o da yanima geliyordu)
- Isi birakmak istedim (özel sebeplerden dolayi), orda devam calismam icin elinden geleni yapti
- Bir gün benim isten ciktigimi görmemis, kapi kapi her calisma odasinin kapisini acip beni aradi (arkadasima da benim gidip gitmedigimi sormus)
- Bana kiyamadigini,beni yormak istemedigini bir arkadasima söyledi
- Vs vs buna benzer bir sürü sey daha..bunun haricinde acikca söylenen bir söz, bir cümle yok..ama benle konusurken sürekli gülümsüyor ediyordu vs…

Bütün bunlar ondan hoslanmama sebep oldu..ayrica ayni sehirde, yillardir birbirimizden habersiz yasamisiz..kaderdir bu dedim, tesadüf olamaz..birbirimize o kadar yakinken, nasil olur da yeni tanistik diye düsündüm…ayrica memleketimiz, hatta köyümüz bile ayniymis…bana o kadar uygundu ki, kaderim mi diye düsündüm..

Ama simdi ögrendim ki (dolayli yollardan) bir sevgilisi VAR…hemde 6-7 senelik…kahroldum cok kötüyüm suan…ona karsi böyle duygular besledigim icin kendimden cok utaniyorum..bana hic yakismayan brsey ama bilseydim hic girermiydim bu yola??? Cok kötüyümmmmmmm ben mi kurdum herseyi kafamda??? Benimle ilgilendigini ben kendim mi uydurdum??? Ben artik hic birseye inanmiyorummmm bir daha kimi severim???? Cok üzgünüm kac gündür..kendime cok kiziyorum!!!!! Lütfen bana bir sey söyleyin…ben mi uydurdum herseyi???

:50::53:

aynen :30: bosu bosuna tekrar ask acisi cekiyorum...

öyle tabii ama bütün yasama sevincimi aldi elimden :2: birini unutmak zor, alismak da zor..

moral icin cok tsk ederim..kendimi o hayale cok kaptirmisim, onu kendime, kendimi de ona cok yakistirdim..ondan kabullenmesi zor olacak

ben sadece onun icin orda devam calisiyordum..aslinda bir isim daha var..bu ikinci is daha iyi, ilk ise sadece onun icin devam gidiyordum.

cok dogru söyledin..tabii öyle biriyle birlikte olmayi da istemem...ben sadece nasil kandim ona yaniyorum ve acaba kendim mi uydurdum herseyi onu düsünüyorum..belki bilerek umut vermemistir bana o da olabilir tabii..cok safim

Ben sizleri anlayamıyorum.Bir ilişki yaşıyorsunuz.Acı çekior,devamında aynı hataya tekrar düşüyorsunuz.Bu kızların hepsi mi böyle.
Bak güzelim bir ilişki yaşamış,onu hayatının merkezine koymuş ayrıldıktan sonra her ne hikmetse toparlanman 3 yılını almış.Başka bir yere girmiş,biriyle tanışmış,belki o anki kırgınlıkların duygusal durumunla onun sana olan normal ilgisini yanlış anlamış,ya da belki gereçkten ilgisi vardı.Sana açılmamış birşey ima etmemiş hemen yine büyük bir aşka kapılmış,yaşam sevincinin gittiğinden,işten çıkmak istediğinden bahsediyorsun.
Kendi kendine gelin güvey olmuş sevmişsin şu an yine kendi kendine gelin güvey olup suçluyorsun.
İlişkisini,boyutunu,ne yaşadığını,niyetini bilemezsin.Varsa sana karşı ilgisi gelir söyler konuşur denersin.Hiçbirşey yaşamadığın bir insana bu derece aşık olmak normal mi.Bu tutumdan vazgeç.Hayatın boyunca acı çekersin.Rkmek kapında da ne kimse için durma,ne kimse için çıkma.BURDA BİLMEDEN ETMEDEN ÇOCUĞA SALLAYANALARA DA HAYRET EDİYORUM.YARGISIZ İNFAZ BU OLSA GEREK.

o kadar gözlemledik bana davrandigi gibi baska hic kimseye davranmiyordu..parmaginda yüzük falan da yoktu hep baktim..telefonuyla ugrasmiyordu vs vs sabahtan aksama kadar orda calisiyor..dile kolay 6-7 yil sanki evli gibi:5:

Bir iki yıl önce aynı böyle sevdiğini belli eden sürekli bakan bi tip vardı da bi gün dayanamayıp sen niye öyle bakıyorsun demiştim de bana sonunda itiraf etmek zorunda kalmıştı. E niye söylemedin bunca zaman peşimdesin diyncede bilmiyorum demişti.
Anladım ki hoşlantıdan öteye gecmiyormuş sevgisi ben de onun sürekli beni takibinden aşık diye düşünmüştüm.
Böyleleri seninde kalbini calıp gider.güzel gördüğü kızı kendine bağlıyor egosunu tatmin ediyor

Ben sizleri anlayamıyorum.Bir ilişki yaşıyorsunuz.Acı çekior,devamında aynı hataya tekrar düşüyorsunuz.Bu kızların hepsi mi böyle.
Bak güzelim bir ilişki yaşamış,onu hayatının merkezine koymuş ayrıldıktan sonra her ne hikmetse toparlanman 3 yılını almış.Başka bir yere girmiş,biriyle tanışmış,belki o anki kırgınlıkların duygusal durumunla onun sana olan normal ilgisini yanlış anlamış,ya da belki gereçkten ilgisi vardı.Sana açılmamış birşey ima etmemiş hemen yine büyük bir aşka kapılmış,yaşam sevincinin gittiğinden,işten çıkmak istediğinden bahsediyorsun.
Kendi kendine gelin güvey olmuş sevmişsin şu an yine kendi kendine gelin güvey olup suçluyorsun.
İlişkisini,boyutunu,ne yaşadığını,niyetini bilemezsin.Varsa sana karşı ilgisi gelir söyler konuşur denersin.Hiçbirşey yaşamadığın bir insana bu derece aşık olmak normal mi.Bu tutumdan vazgeç.Hayatın boyunca acı çekersin.Rkmek kapında da ne kimse için durma,ne kimse için çıkma.BURDA BİLMEDEN ETMEDEN ÇOCUĞA SALLAYANALARA DA HAYRET EDİYORUM.YARGISIZ İNFAZ BU OLSA GEREK.

orda tabi ki haklisin ben de zaten onun icin kendime kizdigimi belirttim..tekrar ayni hataya düstügüm icin kendime cok öfkeliyim..ona askla baglanmadim ama ikimizi hayal edebildim, bana uygun göründügü icin.. kendi kendime gelin güvey oldugumu düsünmüyorum , sadece merak ettigim erkekelrin böyle seyleri ne niyetle yaptigi.

Bir iki yıl önce aynı böyle sevdiğini belli eden sürekli bakan bi tip vardı da bi gün dayanamayıp sen niye öyle bakıyorsun demiştim de bana sonunda itiraf etmek zorunda kalmıştı. E niye söylemedin bunca zaman peşimdesin diyncede bilmiyorum demişti.
Anladım ki hoşlantıdan öteye gecmiyormuş sevgisi ben de onun sürekli beni takibinden aşık diye düşünmüştüm.
Böyleleri seninde kalbini calıp gider.güzel gördüğü kızı kendine bağlıyor egosunu tatmin ediyor

hmm utangac olanlar da var tabii..ama öyle birine de hic benzemedigi icin hayal kirikligim bu denli büyük oldu:30:

Bu erkeklerin çok sık yaptığı bir şeydir sevgilisi olsun olmasın sana karşı ileriye dönük hiçbir planı olmasa da o an için seni etkilemekten hoşlanırlar. Ayak üstü flört eder zaten iş ortamında çok görülür böyle şeyler. Takma kafana sen de bir sorun yok sevgilisi olduğunu bile bile göz koymadın ya kendini üzme ders çıkar.

Bu erkeklerin çok sık yaptığı bir şeydir sevgilisi olsun olmasın sana karşı ileriye dönük hiçbir planı olmasa da o an için seni etkilemekten hoşlanırlar. Ayak üstü flört eder zaten iş ortamında çok görülür böyle şeyler. Takma kafana sen de bir sorun yok sevgilisi olduğunu bile bile göz koymadın ya kendini üzme ders çıkar.

cok kötü bu erkekler nefret ediyorum hepsinden..insan bu kadar bencil olur mu ya

bir arkadasina sordum fake hesap ile :(

Bana da böyle beyin özürlü bi erkek rastlamıştı.. onunla ilgilenmem için türlü şeyler yapmıştı sevgilisi oliyim diye..sonra bi öğrendim yıllanmış bi ilişksi var.sonra sormuştum ben kendimi bildim bileli o vardı demişti.Hey allahım erkekler ya !! :47::47:

Fake hesaptan arkadasina sormussun 100 de 100 dogru oldugundan emin misin? Belki de yok sevgilisi ve sen suan gunahini aliyosun adamin, belki yok ve gercekten senden hoslaniyor ?
Fake hesaptan yazdığın için arkadasi seni takmamis kafasina gore cevap vermiş olabilir
Bence 1.agizdan ogrenmeden hemen bu düşüncelere kapilma
Insallahta dedigim gibidir😕

Bana da böyle beyin özürlü bi erkek rastlamıştı.. onunla ilgilenmem için türlü şeyler yapmıştı sevgilisi oliyim diye..sonra bi öğrendim yıllanmış bi ilişksi var.sonra sormuştum ben kendimi bildim bileli o vardı demişti.Hey allahım erkekler ya !! :47::47:

dsene bunlar her yerde var :ssz: senin karsina cikan daha da kötüymüs, ne insanlar var allahimm

Back