Su bana yaptigina bakin, meger sevgilisi varmis :(

byzmelek1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
63
2
13
İstanbul
Basta belirteyim: yazarken hatalarim olmus olabilir, lütfen kusuruma bakmayin

Ahhh konuya nerden baslayacagimi bilemiyorum..ben avrupada yasayan üniversite ögrencisi genc bir kizim..bu zamana kadar ask konusunda cok üzüldüm, yiprandim..erkek arkadasim oldu, ayrildik falan filan..ayrildiktan sonra 3 sene onu bekledim gece gündüz agladim..gözüm baska birine degmedi bile..baskasini düsünemiyordummmm taa ki okul yani sira calismaya baslayana kadar..dershanede kücük cocuklara ders vermeye basladim, hikayem de burda basliyor…

Kadere cok inanan biriyim, biliyorum ki hic bir sey tesadüf degildir hayatta…dershaneye basladigim gün, ayni gün bir erkek daha orda calismaya basladi..kacamak bakislarla basladi hersey, daha dogrusu onun kacamak bakislariyla..benim aklim hala gecmisimdeki unutamadigim o eski sevgilimdeydi..her neyse..bir sekilde orda calismaya basladik, onun konumu benimkinden biraz üstün (is yerinde)…ister istemez onunla konusmaya ve yardim almaya basladim..yogun ilgisiyle sonunda gönlümü calmayi basardi..eski erkek arkadasimi unuttum…arkadaslarim da onun bana karsi farkli davrandigini farketti..
:2::2:
farkli dediklerim kisaca sunlar:
- Benim calisma odamdan gecerken kapidan iceri yani bana bakiyordu
- Beni gördügü yerde gözleri PARLIYORDU (parlakligi gördügüme eminim ben  )
- Sürekli bahanelerle arayip duruyordu
- Bana karsi cok sefkatli davraniyordu
- Gözlerini benden alamiyordu (arkadaslarim onayladi)
- Benim bulundugum ortama aninda giriyordu o da (yani ben nereye gittiysem o da yanima geliyordu)
- Isi birakmak istedim (özel sebeplerden dolayi), orda devam calismam icin elinden geleni yapti
- Bir gün benim isten ciktigimi görmemis, kapi kapi her calisma odasinin kapisini acip beni aradi (arkadasima da benim gidip gitmedigimi sormus)
- Bana kiyamadigini,beni yormak istemedigini bir arkadasima söyledi
- Vs vs buna benzer bir sürü sey daha..bunun haricinde acikca söylenen bir söz, bir cümle yok..ama benle konusurken sürekli gülümsüyor ediyordu vs…

Bütün bunlar ondan hoslanmama sebep oldu..ayrica ayni sehirde, yillardir birbirimizden habersiz yasamisiz..kaderdir bu dedim, tesadüf olamaz..birbirimize o kadar yakinken, nasil olur da yeni tanistik diye düsündüm…ayrica memleketimiz, hatta köyümüz bile ayniymis…bana o kadar uygundu ki, kaderim mi diye düsündüm..

Ama simdi ögrendim ki (dolayli yollardan) bir sevgilisi VAR…hemde 6-7 senelik…kahroldum cok kötüyüm suan…ona karsi böyle duygular besledigim icin kendimden cok utaniyorum..bana hic yakismayan brsey ama bilseydim hic girermiydim bu yola??? Cok kötüyümmmmmmm ben mi kurdum herseyi kafamda??? Benimle ilgilendigini ben kendim mi uydurdum??? Ben artik hic birseye inanmiyorummmm bir daha kimi severim???? Cok üzgünüm kac gündür..kendime cok kiziyorum!!!!! Lütfen bana bir sey söyleyin…ben mi uydurdum herseyi???

Belki size ozel bir ilgi gostermistir bilemem ama siz de öyle yorumlamis olabilirsiniz.
kapidan gecerken iceri bakiyordu gibi bir ifade cok anlamsiz bence.
Bakabilir yani ne var bundA?
bence arkadaslariniz da biraz doldurusa getirmis sizi, kizlar biraz boyledir.hosuna gider bu tarz mevzular, eğlence çıkar millete.
hislerinizi karsiliksiz kabul edin ve bir daha ilgilenmeyin onunla.

Bu erkekler kafayı yemiş ya valla.
Ne bu be
hayvan herif ararsa hiç açmayın.
Terbiyesiz Allah bilir o kıza'da neler yapıyordur.:26::26:

Yuh artık resmen adam peşinden koşmuş paranoya olma boşuna .
Ya bu adam herkse mavi boncuk dağıtıyorsa kimbilir sana bu yaptıkları kime yapıyor daha

Son düzenleme:

benim de en büyük korkum buydu..ama o kadar emindim ki ilgisinden anlatamam..konusurken karsilikli susup gözlerimizin icine bakarak gülümsüyorduk..umarim yanlis anlamamisimdir ama gercekten emindim

6-7 senelik kız arkadaşını aldatıp yüz üstü bırakıp seninle birlikte olmak istemiş besbelli....
tuuuu onun kalıbına köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın

Yuh artık resmen adam peşinden koşmuş paranoya olma boşuna .
Ya bu adam herkse mavi boncuk dağıtıyorsa kimbilir sana bu yaptıkları kime yapıyor daha

o kadar gözlemledik bana davrandigi gibi baska hic kimseye davranmiyordu..parmaginda yüzük falan da yoktu hep baktim..telefonuyla ugrasmiyordu vs vs sabahtan aksama kadar orda calisiyor..dile kolay 6-7 yil sanki evli gibi

Nerden biliceksinki? adam herkese mavi boncuk dağıtıyor demekki.. Üzüldüğüne değmez daha ileri gitmeden öğrendiğin iyi olmuş.. Zararın neresinden dönersen kar.. üzülme görmezden gel onu.

6-7 senelik kız arkadaşını aldatıp yüz üstü bırakıp seninle birlikte olmak istemiş besbelli....
tuuuu onun kalıbına köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın

3-4 aydir böyle yakinlik gösterdi, gercekten niyeti böyle miydi ki acaba? cok kötü birsey kimsenin ahini almak istemem allah korusun

3-4 aydir böyle yakinlik gösterdi, gercekten niyeti böyle miydi ki acaba? cok kötü birsey kimsenin ahini almak istemem allah korusun

dediğim gibi aldatılan sen değilsin öbür kızı senle aldatmış daha da yüz bulsaydı o kızı bırakacaktı ya da ikinizi birden idare etmeye devam edecekti üzülme yüz verme pisliğinde boğulsun ..

dediğim gibi aldatılan sen değilsin öbür kızı senle aldatmış daha da yüz bulsaydı o kızı bırakacaktı ya da ikinizi birden idare etmeye devam edecekti üzülme yüz verme pisliğinde boğulsun ..

cok tsk ederim..bir nebze olsun icim rahatladi..kendimi o kizin yerine koyuyorum cok kötü bir durum..belki diyorum bilerek ümitlendirmemistir beni olabilir mi bu?

öyle tabii ama bütün yasama sevincimi aldi elimden :2: birini unutmak zor, alismak da zor..

Yaşama sevincini almasın elinden düşünme öyle.. Göreceğin çok güzel günler var.. üniversitedesin çalışmayı da seviyorsun.. Bir sürü güzel ortamların olur niceleri çıkar karşına.. Şu an gururun kırıldı belki ama geçecek.. Böyle düşünürsen zorlaştırırsın hayatı. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…