su aritma cihazi

devrimc66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2008
3.756
19
kizlar aranizda su aritma cihazi taktiran varmi mutvaginiza...ve memnun kaldinizmi..hangi markaydi cihaz ve kac para ödediniz...

konu acilali olmus baya markasi ne bilmiyorum ama 1000 euro ödedik
üc senedir kullaniyoruz hayatimizin en dogru karari diyebilirim
harika suyun tadina varabiliyor insan kesinlikle tavsiye ediyorum

scheker, caydanlikta veya wasserkocher da falan kireclenme oluyor mu?
Tv.de reklamini görmüsrüm de kirenclenmeye son diyordu.

scheker, caydanlikta veya wasserkocher da falan kireclenme oluyor mu?
Tv.de reklamini görmüsrüm de kirenclenmeye son diyordu.

hayir kesinlikle olmuyor tertemiz hersey suyun tadi okadar güzelki insan kana kana icmek istiyor inanin aldigimdan beri disardan su icemez oldum

sanirim marka vermek zaten yasak..unutmusum bunu...ama bende cok memnunum..hic pisman deyilim o cihazi taktirdigima..pinar suyu gibi tatli..rahat icime sinerek iciyorum...benimde su kaynatici ve caydanlik aylardir kireclenmiyor..bizde taksitlen aldigimiz icin 1300 euro ödüyoruz..normalinde nakit verilirse 1000 euro..bizimle beraber bi komsuda aldi...cok pinpirikliler..cok kafamizi karistirdilar o yüzden konu acmistim....yok dolandiricilarmis bu cihazi satanlar....yok 250 euroyada aynisi varmis...onlar tekrar cihazi adam cagirip iptal ettirdiler...250 eurolarida yandi...iyiki onlarin lafina uyupta bizde tekrar söktürüp iptal etmedik ....cok memnunuz cihazdan..

Son düzenleme:
merhaba, bende de aritma cihazi var, .. daha üc aylik, biz 800 euroya aldik ve cok memnunuz.. üstelik bunlari satanlar dolandirici degil, ama vardir kesin aralarinda öyleleride.. 300 400 euroyada var diyenler halt yemis ) en ucuzu 600 civari, oda standart, yani tüpler falan disarda, yani kutusu yok, ama ayni islemi görüyormu? evet görüyor .. herkez kesesine göre alir sonucta )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…