Çok mutsuzum 22 yaşındayım ve bu yaşadığım durum çok saçma geliyor.
Hem çocukla hem de yakın arkadaşıyla takipleşiyorduk sosyal medyadan yazın şu anki flörtümün yakın arkadaşıyla tanıma amaçlı 2-3 gün konuşukluğumuz oldu sonrasında konuşmayı bıraktık ve en son aralık ayında bu çocuk bir daha yazdı canım napıyorsun vs diye biz konuştuk ve bıraktık iyi uzanıyorum film izliyorum vs diye ama ne bir flört ne bir ilişki oldu arada
1,5 haftadır konuştuğum çocukda bu çocuğun yakın arkadaşıymış meğerse nereye gidiyorsun diyorum Emre’yle buluşacağım falan biz hastaydık ve birbirimize çorbalar,ilaçlar getirdik bayağı samimi düşünceli nazik bir iletişimdeydik çocukla 1,5 haftadır dün akşam ilk kez buluştuk çok güzel geçti ben dedim ki “ya biz senin bu arkadaşınla daha önceden konuşmuşuz ama ne bir flört ne bir şey oldu tanıştık yani sadece dedim” Emin misin dedi ben de evet dedim daha öncesinde böyle bir durumdan dolayı ilişkisini bitirmiş bir çocuk bu ben de bilerek sana şimdiden söylüyorum ki ileriye dönük konuştuğumuz için ilerde denk gelirsek benden öğren bunu aşalım problemse eğer senin için dedim neyse bu sabah olmuş arkadaşına yazmış çocuk da mesajlarımızı atmış ama aynı anlattığım gibi size şimdi diyoe ki siz flört etmeseniz de konuşmuşsunuz ben bunu sineye çekemem daha aralıkta konuşma geçmiş ya diyorum ki 1 gün konuşmuşuz tanışık olduğumuz için napıyorsun diye yazmış neden problem olsun ki bu ben seninle olmaktan keyif alıyorum öyle bir şeyi ben kendime yakıştırmam böyle yanlış düşünmeni istemiyorum dedim ama arkadaş kalmak istiyor benim de duygularım var onun da öyle ama yapamam rahat edemem öyle arkadaş ortamına girsek ve birbirimizin evinde kalıyoruz biz yakınız bana dese ki konuştuğumla mı konuşuyorsun desen ne derim ben diyor dedim ki yemin ediyorum düşündüğün gibi bir şey olmadı ki yani ben kendi açımdan düşünüyorum şu anki flörtüm yakın arkadaşımla böyle konuşsa ben problem etmezdim sonuçta ne flört etmişler ne sevgili olmuşlar ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum çok üzgünüm kızlar ikimiz de ne istediğimizi geçmişte neler yaşadığımızı bilip ders almış ve hayatımızı buna göre şekillendirmiş denk olan insanlardık bir ton mesaj attım iletişimi koparmasın diye çok üzgünüm yetişin imdadıma fikir verin nolur