Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
şu anda tam ihtiyacım olan şey bu, anlayan varsa lütfen boş geçmesin :(
Canım sevdiğinden ayrıldın mı uzağa mı düştün ne çok üzülmüşsün.. Ama o da üzgün.. Herşey kötü gidiyor sanki her şey üstüne geliyor gibi hissediyorsun. Yakınların da üzgün ailen üzgün gibi.. Ya da boşver ben üzgünüm iyi değilim her şeyi öyle görüyorum İyi düşünelim iyi olsun canım ya güzel günler yakın :13:
sen baya bir şeyler görüyorsunda bana söylemek istemiyorsun gibi hissettm ben :) açıl hadi gerçekten ihtyacım var cımbızla almıyım ağzından lafları işte :))))
sen baya bir şeyler görüyorsunda bana söylemek istemiyorsun gibi hissettm ben :) açıl hadi gerçekten ihtyacım var cımbızla almıyım ağzından lafları işte :))))
varya o kadar kendimle kaldığım bunaldığım bir dönemki gerçekten ihtiyaç duymuştum ya rica ettiklerimde saolsun geri dönmediler .. alt tarafı bi fal :) yinede rahatsız ettiklerim kusura bakmasınlar...
varya o kadar kendimle kaldığım bunaldığım bir dönemki gerçekten ihtiyaç duymuştum ya rica ettiklerimde saolsun geri dönmediler .. alt tarafı bi fal :) yinede rahatsız ettiklerim kusura bakmasınlar....