Su anda benim gibi anksiyete oanik atak atak yuzunden uyuyamayan varmi

Aynı şeyleri yaşıyorum 3 yıldır yaygın anksiyete tanısı konuldu antidepresan kullandım ve belirtilerimde çok azalma oldu uygun ilacı bulursanız umutsuz olmayın iyileşirsiniz allahın izniyle
Ara ara 6 ay fılan kullandım ama ıkı yıl once bır ılac bırden mıdemde sıskınlık kalbıme baskı yaptı
Bu yuzdende hergun acıldeydım, mıde rahatsızlıgından dolayı rıtım bozuklugu oldu ben buna baglıyorum yanı. Sımdı ılac ıcmeyede korkıyprum . Bır sene ıyı gelmıstı ve zayıflamıstım dınclesmıstım .
Doktora o benı zayıflattı o ılacı ıstıyorum dedım
Dıger sene ıctıgımde cok feci etkileri oldu

Merhaba kizlar hemen hemen aynı şikayetlerim var benimde 3 aydır ilaç kullanıyorum yan etkileri 1 ay oldu sonra iyi geldi ama şu kaygı hissini 1 haftadır yoğun yaşıyorum .psikiyatriye kusma yemek yiyememe sorunuyla gitmiştim kullandigim ilaçlar hemen kusmayı durdurdu. Ama şu 1 haftadır istahta azalma oldu bugün sabah gittim farklı bi ilaç daha yazdı stresli gergin hissettiğinde icibilirsin dedi baslicam inşallah en yakın zamanda kurtuluruz bu durumlardan

ben terapiyle panik bozukluğu ve okbyi yendim kızlar tünelin sonunda ışık var yeterki isteyin ve doğru terapistle inatla çabalayın terapisiz ilaçla bunların hiçbiri geçmez ilacı bırakırsınız tekrar başlar ilacın dozu az gelmeye başlar bağımlı bir halde devam edersiniz ama en temel çözüm terapi

Terapi almayı bende çok istiyorum ama maddi olarak çok zorlayacak bir durum en az 1000 TL den başlıyor.bence burdaki birçok kişinin temel sorunu yardım alamaması.Bu yuzden sürekli kısır dongudeyim bende ilaca başla bırak tekrar başla.

benim terapistimin seansı 250 tl güneşli erdem hastanesinde istanbulda. yani her şey çok pahalı farkındayım ama daha makul fiyatlı yerlerde var

Ben de bugün kaç yıldır bu hastalık benimle diye hesap yapmıştım 14 olmuş işte benim de

Ben evliyim cocum yok 1 ay once ilk bebeyimi 6 aylik hamilelimde kaybetim peki ya sizin
Allah sabır versin sizin şuanki durumunuz bebeğinizi kaybetmenizden kaynaklı maalesef üzüntüler çok tetikliyor ben ne zaman atlattım desem hayatımda olan kötü bir olay yeniden atakları geri getirdi

20 yaşından beri bu hastalıkla yaşıyorum ara ara gelip kendini hatırlatıyordu ama bu sefer biraz daha kötü geldi Depremden önce kaygılarım vardı ama üstesinden geliyordum önemsemiyordum depremden sonra çok kötü oldum önce bebeğimle beraber enkaz altında kaldığımı filan düşünüp ölüm korkusu yaşıyordum panik atağım geliyordu sonra deprem korkusu geçti bu seferde kalp krizi korkusu başladı vucudumda ağrımayan uyuşmayan bir yer kalmadı her ağrı ayrı bir panik atak krizi oluyor kafayı iyice yiyeyim diye de hep göğsümün sol tarafı sol kolum ağrıyor en çok bıçak saplanır gibi ağrılar, artık çok yoruldum uyurken rahatım tabi rüya görmezsem. Emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum ama kansızlığım ve d vitamini eksikliğim olduğu için doktor vitamin ilacları verdi 10 gündür kullanıyorum toparlamaya başladım halsiz hissetmiyorum artık kaygı da gün içinde azalmaya başladı günlük işlerimi yapabilecek duruma geldim. vitamin desteği de alın arkadaşlar bu hastalığı vitamin eksiklği de tetikliyor.

Allah sabır versin sizin şuanki durumunuz bebeğinizi kaybetmenizden kaynaklı maalesef üzüntüler çok tetikliyor ben ne zaman atlattım desem hayatımda olan kötü bir olay yeniden atakları geri getirdi
Kesinlikle bu guclunolmaya calisiyorum fakat ataklarim izin vermiyor her yeni jir adim atimda hayatim zindana cevriliyor

Allah sizi korumus d vitamini anksiyeteye iyi geliyor bildim kadar bende 21 yasimdan beri boyleyim bebeyinize odaklanmaya calisin ama ataklar geldinde hicbirseye odaklanamiyor insan o uyusmalar bende de oluyor mide bulantisi ve uyuyamam carpinti ve birsuru

Kesinlikle bu guclunolmaya calisiyorum fakat ataklarim izin vermiyor her yeni jir adim atimda hayatim zindana cevriliyor
Geçecek olduğunu bilin yine iyi olacağınızı bilin o zaman biraz daha dayanma gücü oluyor çok zor sizi çok iyi anlıyorum yıllardır bu pislik hastalık benimle ne zaman bir şeye üzülsem ortaya çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…