- 9 Temmuz 2022
- 423
- 118
- 23
- 26
Sınav sağlık gibi konularda beni zora sokuyor maalesef evham denir ya o şekilde zorlanıyorumAnksiyeteyi her gün etkiliyor mu sizde ne gibi etkileri var günlük hayatınızı zorlaştırıyor mu
Peki ilaclari kac yil ictiniz1 yıl olucak geçen yaz bırakmıştım
ILaclari brakali hic kotu oldunuzmu1 yıl olucak geçen yaz bırakmıştım
2 yıl kadar kullandımPeki ilaclari kac yil ictiniz
evet oldum ama çok nadir ilacı ilk bıraktığım zamanlarda sonra geçtiILaclari brakali hic kotu oldunuzmu
Ilaclarin yan etkilerini yasadinizmi2 yıl kadar kullandım
evet oldum ama çok nadir ilacı ilk bıraktığım zamanlarda sonra geçti
Evet yaşadım ilk 1 ay sonra alıştımIlaclarin yan etkilerini yasadinizmi
Benim daha uzun surdu nasil yan etkileri vardinsizde bende kaygi beyinde ve kulakta basinmEvet yaşadım ilk 1 ay sonra alıştım
Ara ara 6 ay fılan kullandım ama ıkı yıl once bır ılac bırden mıdemde sıskınlık kalbıme baskı yaptıAynı şeyleri yaşıyorum 3 yıldır yaygın anksiyete tanısı konuldu antidepresan kullandım ve belirtilerimde çok azalma oldu uygun ilacı bulursanız umutsuz olmayın iyileşirsiniz allahın izniyle
Terapi almayı bende çok istiyorum ama maddi olarak çok zorlayacak bir durum en az 1000 TL den başlıyor.bence burdaki birçok kişinin temel sorunu yardım alamaması.Bu yuzden sürekli kısır dongudeyim bende ilaca başla bırak tekrar başla.ben terapiyle panik bozukluğu ve okbyi yendim kızlar tünelin sonunda ışık var yeterki isteyin ve doğru terapistle inatla çabalayın terapisiz ilaçla bunların hiçbiri geçmez ilacı bırakırsınız tekrar başlar ilacın dozu az gelmeye başlar bağımlı bir halde devam edersiniz ama en temel çözüm terapi
benim terapistimin seansı 250 tl güneşli erdem hastanesinde istanbulda. yani her şey çok pahalı farkındayım ama daha makul fiyatlı yerlerde varTerapi almayı bende çok istiyorum ama maddi olarak çok zorlayacak bir durum en az 1000 TL den başlıyor.bence burdaki birçok kişinin temel sorunu yardım alamaması.Bu yuzden sürekli kısır dongudeyim bende ilaca başla bırak tekrar başla.
Ben de bugün kaç yıldır bu hastalık benimle diye hesap yapmıştım 14 olmuş işte benim de15 senedir panık atak var aksam karanlıgı coktogunde bana bıseyler oluyor .
Cogu gece acıllerdeyım
Bu ıkı senedırde mıdeme vurdu mıdem eksıyor sısıyor ve yanıyor . Buda kalbıme vuruyor gibi gelıyor .. kontrol ettırdım bısey yok dedıler..
Bıraz once esıme dıyordum senın hıcbıyerın agrımıyormu
Hergun tum vucudum agrıyor sabah dınlenmemıs kalkıyorum .
Umudunu kırmak ıstemem ama 15 yıldır hıc duzelmedı
Allah sabır versin sizin şuanki durumunuz bebeğinizi kaybetmenizden kaynaklı maalesef üzüntüler çok tetikliyor ben ne zaman atlattım desem hayatımda olan kötü bir olay yeniden atakları geri getirdiBen evliyim cocum yok 1 ay once ilk bebeyimi 6 aylik hamilelimde kaybetim peki ya sizin
Kesinlikle bu guclunolmaya calisiyorum fakat ataklarim izin vermiyor her yeni jir adim atimda hayatim zindana cevriliyorAllah sabır versin sizin şuanki durumunuz bebeğinizi kaybetmenizden kaynaklı maalesef üzüntüler çok tetikliyor ben ne zaman atlattım desem hayatımda olan kötü bir olay yeniden atakları geri getirdi
Allah sizi korumus d vitamini anksiyeteye iyi geliyor bildim kadar bende 21 yasimdan beri boyleyim bebeyinize odaklanmaya calisin ama ataklar geldinde hicbirseye odaklanamiyor insan o uyusmalar bende de oluyor mide bulantisi ve uyuyamam carpinti ve birsuru20 yaşından beri bu hastalıkla yaşıyorum ara ara gelip kendini hatırlatıyordu ama bu sefer biraz daha kötü geldi Depremden önce kaygılarım vardı ama üstesinden geliyordum önemsemiyordum depremden sonra çok kötü oldum önce bebeğimle beraber enkaz altında kaldığımı filan düşünüp ölüm korkusu yaşıyordum panik atağım geliyordu sonra deprem korkusu geçti bu seferde kalp krizi korkusu başladı vucudumda ağrımayan uyuşmayan bir yer kalmadı her ağrı ayrı bir panik atak krizi oluyor kafayı iyice yiyeyim diye de hep göğsümün sol tarafı sol kolum ağrıyor en çok bıçak saplanır gibi ağrılar, artık çok yoruldum uyurken rahatım tabi rüya görmezsem. Emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum ama kansızlığım ve d vitamini eksikliğim olduğu için doktor vitamin ilacları verdi 10 gündür kullanıyorum toparlamaya başladım halsiz hissetmiyorum artık kaygı da gün içinde azalmaya başladı günlük işlerimi yapabilecek duruma geldim. vitamin desteği de alın arkadaşlar bu hastalığı vitamin eksiklği de tetikliyor.
Geçecek olduğunu bilin yine iyi olacağınızı bilin o zaman biraz daha dayanma gücü oluyor çok zor sizi çok iyi anlıyorum yıllardır bu pislik hastalık benimle ne zaman bir şeye üzülsem ortaya çıkıyorKesinlikle bu guclunolmaya calisiyorum fakat ataklarim izin vermiyor her yeni jir adim atimda hayatim zindana cevriliyor
Aynen bazen iyikende geliyor sinir oluyorum amacin ne diyorumGeçecek olduğunu bilin yine iyi olacağınızı bilin o zaman biraz daha dayanma gücü oluyor çok zor sizi çok iyi anlıyorum yıllardır bu pislik hastalık benimle ne zaman bir şeye üzülsem ortaya çıkıyor
Hiç ummadığın bir anda da geliyor şaşırıyor insan neden yokluyorsun beni diyorum ben deAynen bazen iyikende geliyor sinir oluyorum amacin ne diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?