Su anda benim gibi anksiyete oanik atak atak yuzunden uyuyamayan varmi

Bir tane de oğlum var en çok da kaygılarım o yönde sürekli onu düşünüyorum ona yetemedigimden en iyisini yapamadigimdan kendimi bu konuda çok çaresiz hissediyorum.cok ama çok korkuyorum yarinlardan

Bende 8 aydir cok zor gercekten icmek iatemiyorum cunkunyan etkileri braktiktan sonra cok korkunc
Bende ne yapacağımı şaşırdım başlamak ilaca zor bırakmak zor sonrası da zor ne ilaçla ne de ilaçsız oluyor siz evli misiniz cocuk var mi

Aynı şeyleri yaşıyorum 3 yıldır yaygın anksiyete tanısı konuldu antidepresan kullandım ve belirtilerimde çok azalma oldu uygun ilacı bulursanız umutsuz olmayın iyileşirsiniz allahın izniyle

Aynı şeyleri yaşıyorum 3 yıldır yaygın anksiyete tanısı konuldu antidepresan kullandım ve belirtilerimde çok azalma oldu uygun ilacı bulursanız umutsuz olmayın iyileşirsiniz allahın izniyle
Peki şuan kullanıyor musunuz
Ben evliyim cocum yok 1 ay once ilk bebeyimi 6 aylik hamilelimde kaybetim peki ya sizin
Tekrar başınız sagolsun hatırladım sizi daha öncesinden yazmıştım size.cok zor bir dönemden geçiyorsunuz bu kadar yoğun geçirmeniz normal peki destek alıyor muydunuz

Bir tane de oğlum var en çok da kaygılarım o yönde sürekli onu düşünüyorum ona yetemedigimden en iyisini yapamadigimdan kendimi bu konuda çok çaresiz hissediyorum.cok ama çok korkuyorum yarinlardan
Peki hamileliniz nasilmgecti

Tekrar başınız sagolsun hatırladım sizi daha öncesinden yazmıştım size.cok zor bir dönemden geçiyorsunuz bu kadar yoğun geçirmeniz normal peki destek alıyor muydunuz
HAyir ilaclara baslamak iatemiyorum cunku tekrar hamile kalmak istiyorum

Hayır şuan kullanmama bile gerek yok her gece panik atak geçiriyordum nefes alamıyordum her yerim uyuşuyordu midem bulanıyordu atak zamanlarında ama uzun zamandır çok stresli bir dönemde olmama rağmen geçirmedim psikiyatriste gidip ilaç tedavisi almak çok önemli

Bencede

Peki hamileliniz nasilmgecti
Hamile olduğumda zor anlarım oldu hatta sıvı alinmisti bebekte genetik bozukluk olduğuna dair şüphe vardı onun sonucunu beklemek çok zor geçti ve benim doğum sonrası kötü oldum.o yuzden doğum sonrası destek aldim

İlaç tedavisi aldım Dr a da gittim ama kendimi iyi hissettim 6 ay kullandım ve Dr kontrolünde azaltarak bıraktım.Sonuc yine başladığım yerdeyim.haziranda yine Dr gideceğim ilaç derse kullanacağım.sizin adınıza sevindim benimki sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor

Arkadaşlar benden size tavsiye pskiyatrist değil psikoloğa gidin. Konuşarak terapi alın eğer imkanınız varsa derim. Ben de ilk başta ilaç kullandım. Kullandığım sürede mal gibiydim. Sonra bıraktım ilacı, tekrar başladı . Ben de terapi aldım düzeldi. Çok faydasını gördüm . Tavsiye ederim

Benim de sürecim uzundu ama emin olun ilaç ve psikoterapi ile hallolucak ben psikoterapi almadım ilaçla bitti şükür ama anksiyete devam ediyor onun için de terapi almayı düşünüyorum

Peki mideniz bulandinizda kusunuz oluyomuydu

Benim de sürecim uzundu ama emin olun ilaç ve psikoterapi ile hallolucak ben psikoterapi almadım ilaçla bitti şükür ama anksiyete devam ediyor onun için de terapi almayı düşünüyorum
Anksiyeteyi her gün etkiliyor mu sizde ne gibi etkileri var günlük hayatınızı zorlaştırıyor mu

Hmm peki mideniz bulandinda kustunuz oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…