Aynen reglim geldinde de cok kotu oluyorum her ay yokluyorHiç ummadığın bir anda da geliyor şaşırıyor insan neden yokluyorsun beni diyorum ben de
Aynen regl zamanını çok iyi anlıyorum çok zorluyor hem sinir hem anksiyete ilacı tamamen bırakmayı sadece 3 ay yapabildim nasıl olacak bilmiyorum terapi ile baya törpülendi ama tamamen ilaçsız çok zorluyorAynen reglim geldinde de cok kotu oluyorum her ay yokluyor
Kac yildir anksiyetelisiniz ve nezamandan beri ilac kulaniyiraunuz uzun sure kulandiysaniz etkileride oluyor ve her basladinizda ve braktinizda deisiyor gercekten 4 ay giden beyinde ve kulaklarimda baskilar oldu 7 aydir icmiyorum ama gelin bana sorun cabaliyorum birde ben kusuyorum korku yuzunden ve uyuyamiyorum uyusmalalarimda canasi ablam birkeresinde beni o halde gordu bana kalbin sanki bogazinda atiyor dedi gercektende oyleAynen regl zamanını çok iyi anlıyorum çok zorluyor hem sinir hem anksiyete ilacı tamamen bırakmayı sadece 3 ay yapabildim nasıl olacak bilmiyorum terapi ile baya törpülendi ama tamamen ilaçsız çok zorluyor
Dönem dönem tekrarlayınca ilaç kullanıyorum atak anında zaten nabız öyle oluyor benim de yükseliyor kusma kardeşimde de vardı hamile olunca bebekten dolayı istifra ede ede alıştıKac yildir anksiyetelisiniz ve nezamandan beri ilac kulaniyiraunuz uzun sure kulandiysaniz etkileride oluyor ve her basladinizda ve braktinizda deisiyor gercekten 4 ay giden beyinde ve kulaklarimda baskilar oldu 7 aydir icmiyorum ama gelin bana sorun cabaliyorum birde ben kusuyorum korku yuzunden ve uyuyamiyorum uyusmalalarimda canasi ablam birkeresinde beni o halde gordu bana kalbin sanki bogazinda atiyor dedi gercektende oyle
Yok onceleri bende oyleydim fakat simdi cocuk istedimiz icin ilac icmemeye bakiyorum hamile kaldimda bana iyi gelmisti ama taktiri ilahi 6 aylik bebeyimi kaybetim insallah ikinci gebelimde iyi gelir ataklarim azalmisti kusmamistimDönem dönem tekrarlayınca ilaç kullanıyorum atak anında zaten nabız öyle oluyor benim de yükseliyor kusma kardeşimde de vardı hamile olunca bebekten dolayı istifra ede ede alıştısiz ilaç alıyor musunuz
İnşAllah Allah yeniden sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin ben de ikinciye cesaret edemiyorum bu hastalıktan dolayı annem çok baskı yapıyor ama çok zorYok onceleri bende oyleydim fakat simdi cocuk istedimiz icin ilac icmemeye bakiyorum hamile kaldimda bana iyi gelmisti ama taktiri ilahi 6 aylik bebeyimi kaybetim insallah ikinci gebelimde iyi gelir ataklarim azalmisti kusmamistim
Ilkinde nasil gecirdiniz hamileliniziİnşAllah Allah yeniden sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin ben de ikinciye cesaret edemiyorum bu hastalıktan dolayı annem çok baskı yapıyor ama çok zor
Benim ilk gebeliğim kalp atışı duyulmadı alındı ikinci bebeğimde ya yine aynı durumu yaşarsam diye korkudan panik aklıma bile gelmedi ama Allah yardım ediyor kardeşim de panik atak hastası o benden çok daha kötüydü valla Allah gayret verdi maşallah ilaçsız geçiriyor ama işte yine de ikinciye cesaret edemiyorum ben lohusa depresyonu da oldum annem çok baskı yapıyor bana kalsa başka doğurmayı düşünmüyorumIlkinde nasil gecirdiniz hamilelinizi
Kacinci haftanizda alindi ki losalik oldu ilk aylarda alindinda da oluyomu acaba ama korkmayin bendende korkuyorum asilnda ama benimki farkli 28 ci haftada kalbi durdu yani siz korkmayin beterden beteri var ayni seyleri yasiyicaz deye kisitlama getirmeyelim hayatimiza erkenden anne olun ben31 yasindayim keske evlendim senelerde yapsaydim diyorum genc anne olmak.isterdim 20 li yasla 30 lu yaslar ayni deil evlendimde 29 dum ama Allah guc veriyorBenim ilk gebeliğim kalp atışı duyulmadı alındı ikinci bebeğimde ya yine aynı durumu yaşarsam diye korkudan panik aklıma bile gelmedi ama Allah yardım ediyor kardeşim de panik atak hastası o benden çok daha kötüydü valla Allah gayret verdi maşallah ilaçsız geçiriyor ama işte yine de ikinciye cesaret edemiyorum ben lohusa depresyonu da oldum annem çok baskı yapıyor bana kalsa başka doğurmayı düşünmüyorum
Yok ilkinde olmadım doğum yaptıktan sonra oldum ben de geç anne oldum başlarda istemedik 4 sene sonra da 3 yılda kucağımıza aldık tam 7 sene şimdiki aklım olsa asla o kadar beklemezdim 20 li yaşlar ile 30 şu yaşlar arasında çok fark var gerçekten Allah size de sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin inşallahKacinci haftanizda alindi ki losalik oldu ilk aylarda alindinda da oluyomu acaba ama korkmayin bendende korkuyorum asilnda ama benimki farkli 28 ci haftada kalbi durdu yani siz korkmayin beterden beteri var ayni seyleri yasiyicaz deye kisitlama getirmeyelim hayatimiza erkenden anne olun ben31 yasindayim keske evlendim senelerde yapsaydim diyorum genc anne olmak.isterdim 20 li yasla 30 lu yaslar ayni deil evlendimde 29 dum ama Allah guc veriyor
Onemli olan sizin ne istediniz en azindan bir cocunuz var kendinizi dinleyin bende 9 ayda hamile kaldim iste istedikten sonrada hemen olmuyor neler yasadinizi en iyi siz biliyorsunuz rabim hepimize guc kuvet versin benim icinde dua edin ki 2 ci de kucagima almaya rabim nasip etsin hastanede tanistiklarim almaya basladi az once bile agladim resimlerini gordukten sonra rabim kimseyin kucani bos cevirmesin ama beterden beteri var peygamerimizin eşi Ayşe annemizin cocu olmadi hatice annemizde evlat acisi yasadi hemde kac kez yani onlari duşunerek kendimi rahatlatiyorum yani onlar bile yasadi Allah sevdi kularina emtihanlarin en acisini verirmis insallah gunahlarima kefaret olurYok ilkinde olmadım doğum yaptıktan sonra oldum ben de geç anne oldum başlarda istemedik 4 sene sonra da 3 yılda kucağımıza aldık tam 7 sene şimdiki aklım olsa asla o kadar beklemezdim 20 li yaşlar ile 30 şu yaşlar arasında çok fark var gerçekten Allah size de sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin inşallah
O öbür dünyada size şefaatçi olacak öyle düşünün vakti saati var başkalarının bebeklerine bakıp ağlamayın ben de çok ağladım hatta Kurban Bayramına yakındı annemler hacca gitmişti 1 hatim yolladım onlarla çocuğum olsun diye bayrama yakın da bir namazımda secdede çok ağladım Allahım nolur bana da 1 tane nasip et diye o bayram hamile kalmışımOnemli olan sizin ne istediniz en azindan bir cocunuz var kendinizi dinleyin bende 9 ayda hamile kaldim iste istedikten sonrada hemen olmuyor neler yasadinizi en iyi siz biliyorsunuz rabim hepimize guc kuvet versin benim icinde dua edin ki 2 ci de kucagima almaya rabim nasip etsin hastanede tanistiklarim almaya basladi az once bile agladim resimlerini gordukten sonra rabim kimseyin kucani bos cevirmesin ama beterden beteri var peygamerimizin eşi Ayşe annemizin cocu olmadi hatice annemizde evlat acisi yasadi hemde kac kez yani onlari duşunerek kendimi rahatlatiyorum yani onlar bile yasadi Allah sevdi kularina emtihanlarin en acisini verirmis insallah gunahlarima kefaret olur
Benim babam ben 21 yasimdayken mefat eti cok kotuydu babami kaybetim tarihte bebeyimi kaybetim ikisinide ayni ayda ayni gunde ne buyuk aci dediniz gibi her gozuken serin ardinda bir hayir vardirO öbür dünyada size şefaatçi olacak öyle düşünün vakti saati var başkalarının bebeklerine bakıp ağlamayın ben de çok ağladım hatta Kurban Bayramına yakındı annemler hacca gitmişti 1 hatim yolladım onlarla çocuğum olsun diye bayrama yakın da bir namazımda secdede çok ağladım Allahım nolur bana da 1 tane nasip et diye o bayram hamile kalmışımkızım dünyaya geldi vakti saati var inanın bizim şer gördüklerimiz hayr inanın defalarca kez farkına vardım sabretmek bize düşen ama çok zor umarım başarırız Peygamberimiz de kaç tane çocuğunu kaybetmiş üstelik kendisi de yetim öksüz kalmış hayatta
Allah sabırlar versin neler çekmişsiniz kolay değil takdiri ilahi bir benzerini eniştem yaşadı perşembe günü annesini cuma günü eşini teyzemi koronadan toprağa verdi dağ gibi adam çöktü bir sonraki yıl kardeşi uyuşturucu bağımlısı biri tarafından bıçaklandı kaç ay yoğun bakımda yattı çok şükür kurtuldu ama eniştem o bayram artık kaldıramıyorum Allahım diye ağladıBenim babam ben 21 yasimdayken mefat eti cok kotuydu babami kaybetim tarihte bebeyimi kaybetim ikisinide ayni ayda ayni gunde ne buyuk aci dediniz gibi her gozuken serin ardinda bir hayir vardir
Allaha sukur peygamerimizin dedi ve kurandada geciyor sanirim evlatlarimiz bize sefatci olucak ne mutlu bize yani cehenemden bizi cikaricaklar Allahin izniyleAllah sabırlar versin neler çekmişsiniz kolay değil takdiri ilahi bir benzerini eniştem yaşadı perşembe günü annesini cuma günü eşini teyzemi koronadan toprağa verdi dağ gibi adam çöktü bir sonraki yıl kardeşi uyuşturucu bağımlısı biri tarafından bıçaklandı kaç ay yoğun bakımda yattı çok şükür kurtuldu ama eniştem o bayram artık kaldıramıyorum Allahım diye ağladıAllah dayanamayacağımız yükler vermesin az önce aklıma geldiler deprem bölgesinde evladına ölü diri kavuşamayanlar var gözlerim doldu siz de inançlı birisiniz anladığım kadarıyla ben öbür dünyada sevdiklerimize kavuşacağımıza inanıyorum defalarca kez teyzemi rüyamda gördüm ruhunun yaşadığına adım kadar inanıyorum siz de kavuşacaksınız inşallah
Merhaba anksiyete yüzünden uyuyamadım buraya gireyim dedim böyle saçma sapan şeylerden dolayı uyanıyor geri uyuyamıyorum siz nasıl oldunuzBende 8 aydir cok zor gercekten icmek iatemiyorum cunkunyan etkileri braktiktan sonra cok korkunc
Inisli cikisli hayatimda oyle bazi sabahlar cok iyi uyaniyorum bazi sabahlar berbat ilaclara baslamadim Allah kolaylik versin cok kotu olmaktan korkuyorum zatem bebeyim iyimi nasil diye dusunceler beynimde inanin istahim yok bebeyim icin yiyiyorum bu arda bende oyleyim bi uyaniyorum uykum gidiyor ve birsuru tilkiler geziyor ben kafamda cok kuruyorum sonra sinirleniyorum hic olmamis birsey icin sonra atak geciriyorumMerhaba anksiyete yüzünden uyuyamadım buraya gireyim dedim böyle saçma sapan şeylerden dolayı uyanıyor geri uyuyamıyorum siz nasıl oldunuz
İlaçlar tedavi amaçlı ama sizin beyninizin salgılamadığı hormonları uyarıyor mutluluksa mutluluk onun gibi düşünün bende çok kötüydüm bi ara şu an iyiyim şükür sadece arada çarpıntım ve gece anksiyetem oluyor doktor onu da bebeğe bağlıyor bilinçaltı uyumuyor diyor çok zor günler geçirdim şu an en iyi halim çok şükürInisli cikisli hayatimda oyle bazi sabahlar cok iyi uyaniyorum bazi sabahlar berbat ilaclara baslamadim Allah kolaylik versin cok kotu olmaktan korkuyorum zatem bebeyim iyimi nasil diye dusunceler beynimde inanin istahim yok bebeyim icin yiyiyorum bu arda bende oyleyim bi uyaniyorum uykum gidiyor ve birsuru tilkiler geziyor ben kafamda cok kuruyorum sonra sinirleniyorum hic olmamis birsey icin sonra atak geciriyorum
Allah ta iyi gunler gostersin bende surekli kotu deilim ama cou seyden cok cabuk etkileniyorum bazen hasas zamanima geliyor sanirimİlaçlar tedavi amaçlı ama sizin beyninizin salgılamadığı hormonları uyarıyor mutluluksa mutluluk onun gibi düşünün bende çok kötüydüm bi ara şu an iyiyim şükür sadece arada çarpıntım ve gece anksiyetem oluyor doktor onu da bebeğe bağlıyor bilinçaltı uyumuyor diyor çok zor günler geçirdim şu an en iyi halim çok şükür
Bu kaygı işte bende öyle bi ambulans sesinden bi olaydan aşırı etkilenirimAllah ta iyi gunler gostersin bende surekli kotu deilim ama cou seyden cok cabuk etkileniyorum bazen hasas zamanima geliyor sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?